logo

Kaupan ODA uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot ODA

Oda on norjalainen elintarvikkeiden ja kulutustavaroiden verkkokauppa. Oda on toiminut markkinoilla pitkään, ja sen pääkonttori sijaitsee Oslossa, Norjassa. Oda on vahvasti läsnä Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa. Suomessa Oda myy tuotteitaan yksinomaan verkkokaupan kautta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta ODA

Kuinka säästää rahaa kaupassa ODA?

Rahan säästäminen Odan verkkokaupassa on erittäin helppoa hyödyntämällä niiden tarjouksia ja kampanjoita. Tarjoukset 365:stä löydät myös kaikki Oda:n tarjoukset ja kampanjat. Tilaamalla uutiskirjeen tai seuraamalla Odaa sosiaalisissa verkostoissa voit pysyä ajan tasalla uusimmista tarjouksista.

Alennukset tarjoaa ODA

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat luettelot, alennukset ja erikoistarjoukset kaikista suosikkikaupoistasi.

Löydä uskomattomia säästöjä päivittäistavaroista, elektroniikasta, huonekaluista, vaatteista, työkaluista, puutarhatarvikkeista, kosmetiikasta, urheiluvaatteista, leluista ja paljon muusta.

Meillä on yksi suurimmista kokoelmista luetteloita Suomen parhaista kaupoista ja tuotemerkeistä.

Tarjoukset 365 auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset ja säästämään aikaa ja rahaa. Löydä uusimmat alennukset ja tarjoukset lähelläsi olevista kaupoista.

Käy Tarjoukset 365:ssä jo tänään ja löydä uusia tapoja nauttia ostokokemuksesta!

Kaupan ODA historia: tietoja kaupasta ODA?

Oda perustettiin Norjassa vuonna 2003 kymmenen perustajan voimin nimellä Kolonial, ja vuosia myöhemmin se muutti nimensä Odaksi, kuten se tunnetaan nykyäänkin. Alusta lähtien Oda on pyrkinyt Skandinavian johtavaksi päivittäistavarakaupaksi.

Seuraavina vuosina yritys laajensi voimakkaasti liiketoimintaansa lisäämällä suuren määrän tuotteita ja valloittamalla uusia markkinoita, myös Suomen. Oda rantautui Suomeen muutama vuosi sitten, ja siitä lähtien verkkokaupasta on tullut Suomen markkinoilla arvostettu.

Onko ODA tällä hetkellä auki?

Odalla ei ole fyysisiä myymälöitä Suomessa.

Kuinka ostaa ODA tuotteita verkosta

Oda on yksinomaan verkkokauppa, jossa asiakkaat voivat vertailla hintoja, ostaa tuotteita ja tilata ne kotiinsa. Oda-verkkokaupasta löytyy asiakkaille laaja valikoima tuotteita alennettuun hintaan.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta ODA?

Oda myy tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Castello, Naturell, Valio, Keso, Filos, Helmi, Helsingin, Juustoportti, Soignon, Rockstar, Vichy, Villi, Novelle, Pepsi, Sprite, Captain, Pommac, Jaffa, Oshee ja monet muut.

Tapaa kaupan ODA kilpailijat

Oda kilpailee Suomessa muiden verkkokauppojen, kuten Expatin, Suomikaupan ja Keskon kanssa.

Kuinka monta ODA kauppaa on eri puolilla maata?

Odalla ei ole fyysisiä myymälöitä Suomessa. Asiakkaat voivat kuitenkin vierailla verkkokaupassa ja tutustua kaikkiin Oda-tuotteisiin.

ODA yksinomaiset edut

Asiakkaat voivat nauttia suurista eduista Oda-verkkokaupassa tekemällä ostoksia verkossa ja tilaamalla tuotteet kotiinsa. Oda on sitoutunut vahvasti huolehtimaan ympäristöstä, minkä vuoksi se vastaanottaa muovipulloja ja pahvilaatikoita kierrätykseen. Oda-mobiilisovelluksen kautta asiakkaat pääsevät käsiksi ainutlaatuisiin etuihin.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon ODA

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa ODA

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Supermarketit myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 11 Supermarketit myymälöitä Finland, mukaan lukien ODA ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.