logo
MAINOS

Kaupan ODA uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa ODA

Oda on norjalainen elintarvikkeiden ja kulutustavaroiden verkkokauppa. Oda on toiminut markkinoilla pitkään, ja sen pääkonttori sijaitsee Oslossa, Norjassa. Oda on vahvasti läsnä Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa. Suomessa Oda myy tuotteitaan yksinomaan verkkokaupan kautta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta ODA

Kaupan ODA historia: tietoja kaupasta ODA?
close

Oda perustettiin Norjassa vuonna 2003 kymmenen perustajan voimin nimellä Kolonial, ja vuosia myöhemmin se muutti nimensä Odaksi, kuten se tunnetaan nykyäänkin. Alusta lähtien Oda on pyrkinyt Skandinavian johtavaksi päivittäistavarakaupaksi.

Seuraavina vuosina yritys laajensi voimakkaasti liiketoimintaansa lisäämällä suuren määrän tuotteita ja valloittamalla uusia markkinoita, myös Suomen. Oda rantautui Suomeen muutama vuosi sitten, ja siitä lähtien verkkokaupasta on tullut Suomen markkinoilla arvostettu.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta ODA?
close

Oda myy tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Castello, Naturell, Valio, Keso, Filos, Helmi, Helsingin, Juustoportti, Soignon, Rockstar, Vichy, Villi, Novelle, Pepsi, Sprite, Captain, Pommac, Jaffa, Oshee ja monet muut.

Kuinka säästää rahaa kaupassa ODA?
close

Rahan säästäminen Odan verkkokaupassa on erittäin helppoa hyödyntämällä niiden tarjouksia ja kampanjoita. Tarjoukset 365:stä löydät myös kaikki Oda:n tarjoukset ja kampanjat. Tilaamalla uutiskirjeen tai seuraamalla Odaa sosiaalisissa verkostoissa voit pysyä ajan tasalla uusimmista tarjouksista.

Tapaa kaupan ODA kilpailijat
close

Oda kilpailee Suomessa muiden verkkokauppojen, kuten Expatin, Suomikaupan ja Keskon kanssa.

Onko ODA tällä hetkellä auki?
close

Odalla ei ole fyysisiä myymälöitä Suomessa.

Kuinka monta ODA kauppaa on eri puolilla maata?
close

Odalla ei ole fyysisiä myymälöitä Suomessa. Asiakkaat voivat kuitenkin vierailla verkkokaupassa ja tutustua kaikkiin Oda-tuotteisiin.

Kuinka ostaa ODA tuotteita verkosta
close

Oda on yksinomaan verkkokauppa, jossa asiakkaat voivat vertailla hintoja, ostaa tuotteita ja tilata ne kotiinsa. Oda-verkkokaupasta löytyy asiakkaille laaja valikoima tuotteita alennettuun hintaan.

ODA yksinomaiset edut
close

Asiakkaat voivat nauttia suurista eduista Oda-verkkokaupassa tekemällä ostoksia verkossa ja tilaamalla tuotteet kotiinsa. Oda on sitoutunut vahvasti huolehtimaan ympäristöstä, minkä vuoksi se vastaanottaa muovipulloja ja pahvilaatikoita kierrätykseen. Oda-mobiilisovelluksen kautta asiakkaat pääsevät käsiksi ainutlaatuisiin etuihin.

Alennukset tarjoaa ODA
close

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat luettelot, alennukset ja erikoistarjoukset kaikista suosikkikaupoistasi.

Löydä uskomattomia säästöjä päivittäistavaroista, elektroniikasta, huonekaluista, vaatteista, työkaluista, puutarhatarvikkeista, kosmetiikasta, urheiluvaatteista, leluista ja paljon muusta.

Meillä on yksi suurimmista kokoelmista luetteloita Suomen parhaista kaupoista ja tuotemerkeistä.

Tarjoukset 365 auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset ja säästämään aikaa ja rahaa. Löydä uusimmat alennukset ja tarjoukset lähelläsi olevista kaupoista.

Käy Tarjoukset 365:ssä jo tänään ja löydä uusia tapoja nauttia ostokokemuksesta!

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.