logo

Kaupan ALEPA uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot ALEPA

Alepa on S-ryhmän omistama suomalainen vähittäiskauppaketju. Yhtiöllä on yli 120 myymälää pääasiassa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muutamia myymälöitä Keravalla, Klaukkalassa, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Järvenpäässä. Alepa työllistää yli 900 henkilöä koko alueella.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta ALEPA

Kuinka säästää rahaa kaupassa ALEPA?

Asiakkailla on monia tapoja säästää rahaa Alepa kanssa. Tutustu heidän nykyisiin tarjouksiinsa ja kampanjoihinsa ja löydä heidän edullisimmat tuotteensa.

Alennukset tarjoaa ALEPA

Löydä Alepanviimeisimmät tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365 :stä ja selvitä, miksi niin monet ihmiset valitsevat Alepan. Löydä nopeimmat, makeimmat ja siisteimmät herkut Alepan kautta. Nauti parhaista Alepa-tuotteista parhaaseen hintaan. Alepa on aina asiakkaidensa palveluksessa ja löydät sieltä kaiken etsimäsi. Älä odota enää ja hanki Alepauusimmat alennukset ja tarjoukset Tarjoukset 365 -palvelun avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://alepa.fi/

Kaupan ALEPA historia: tietoja kaupasta ALEPA?

Ensimmäinen Alepa avattiin vuonna 1971 Helsingin asematunneliin. Alepa toimi ensin tavallisena supermarketina, ja vuonna 1977 se muutettiin laatikkomyymäläksi, jolloin Alepa-ketjun rakentaminen alkoi. Yrityksen nimi tulee toiminimestä Alennushalli Pajunen, joka vuoteen 1987 asti oli Pajusen perheen omistama vähittäiskauppaketju. Pajusista tuli yrittäjäperhe, kun Edvard Pajunen perusti vaimonsa kanssa siirtotavarakaupan Helsingin Sörnäisiin vuonna 1918. Nykyään yritys toimii koko maassa useissa toimipisteissä.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta ALEPA?

Alepa myy ja jakelee suurta valikoimaa merkkituotteita, kuten Coca-Colaa, Atriaa, Ben & Jerry'siä ja Kinderiä. Yritys markkinoi tuotteita myös omalla tuotemerkillään Rainbow.

Tapaa kaupan ALEPA kilpailijat

Alepa tärkeimpiä kilpailijoita ovat muut alueella toimivat supermarketketjut, kuten K-Market, K-Citymarket, Lidl, K-Extra, K-Supermarket, Prisma ja S-Market.

ALEPA yksinomaiset edut

Alepa asiakkaat voivat hyödyntää monia eksklusiivisia tarjouksia myymälän kanssa. Lataa S-mobiili ja seuraa bonuksesi kertymistä, hoida pankki- ja vakuutusasioita, katso kuitteja, siirrä rahaa, hyödynnä etuja ja etsi lähimmät myymälät.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon ALEPA

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa ALEPA

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Supermarketit myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 11 Supermarketit myymälöitä Finland, mukaan lukien ALEPA ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.