logo

Kaupan LIDL uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot LIDL

Lidl on saksalainen kansainvälinen alennusjälleenmyyjä, joka toimii yli 12000 myymälässä ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja työllistäen yli 300000 työntekijää. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Neckarsulmissa Baden-Württembergissä ja se kuuluu Schwarz Groupille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta LIDL

Kuinka säästää rahaa kaupassa LIDL?

Asiakkaat voivat säästää rahaa Lidlissä usein eri keinoin. Yritys tarjoaa oman kanta-asiakasohjelman, Lidl Plussan, sovelluksensa kautta. Lidl tarjoaa myös alennuksia omista tuotteistaan sekä tarjouksia yhteistyökumppaneiden tuotteista.

Alennukset tarjoaa LIDL

Löydä Lidlin viimeisimmät tarjoukset ja mainokset Tarjoukset 365:stä ja ymmärrät, miksi niin monet ihmiset jatkavat Lidlin asiakkaina. Jopa 50 vuotta perustamisen jälkeen, Lidl tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia tuoreita tuotteita, lihaa, leipomotuotteita sekä kodin tarvikkeita uskomattoman matalin hinnoin. Nauti Lidlin tuotteista parhain hinnoin. Lidlillä on kaikki, mitä etsit. Älä odota enää, vaan hanki viimeisimmät tarjoukset ja alennukset Lidliltä Tarjoukset 365:n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.lidl.fi

Kaupan LIDL historia: tietoja kaupasta LIDL?

Vuonna 1973 ensimmäinen moderni Lidl-myymälä avasi ovensa Ludwigshafenissa Saksassa. Tästä liikkeestä tuli Lidlin kauaskantoisen laajenemisen perusta, vaikka sillä oli vain kolme työntekijää ja noin 500 tuotetta. Alun menestyksen jälkeen yritys ei lopettanut, vaan laajeni ja kasvoi. 1990-luvulla ja siitä eteenpäin Lidl alkoi toimia myös Saksan ulkopuolella. Suomen ensimmäinen myymälä avautui vuonna 2002, ja nykyään Suomessa on yli 150 Lidlin myymälää. Muutaman vuoden kuluessa Lidlillä oli myymälöitä ympäri Eurooppaa. Tänä päivänä yrityksellä on monia myymälöitä Euroopassa sekä muualla, toimien yli 32 eri maassa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta LIDL?

Lidl myy ja jakelee laajaa brändien valikoimaa, joihin kuuluu muun muassa Vaasan, Kinder, Parkdside, Vicks ja Juhla.

Tapaa kaupan LIDL kilpailijat

Lidlin kilpailijoihin kuuluu muita paikallisia supermarketteja sekä ruokakauppoja, joihin kuuluu muun muassa Alepa,K-Market, S-Market, K-Citymarket ja Food Market Herkku.

LIDL yksinomaiset edut

Lidlin asiakkaat voivat hyödyntää monia yksinomaisia etuja. Voit tilata yrityksen uutiskirjeen ja saada erilaisia tarjouksia sekä alennuksia suoraan sähköpostiisi.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon LIDL

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa LIDL

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Supermarketit myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 11 Supermarketit myymälöitä Finland, mukaan lukien LIDL ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.