logo

Kaupan MINIMANI uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot MINIMANI

Minimani on suomalainen hypermarketketju, joka myy elintarvikkeita ja kulutustavaroita. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Seinäjoella, ja sillä on yli 300 työntekijää. Ketjun myymälät sijaitsevat Jyväskylässä, Kokkolassa, Ideaparkissa Lempäälässä, Seinäjoella, Vaasassa ja Rovaniemellä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta MINIMANI

Kuinka säästää rahaa kaupassa MINIMANI?

Asiakkaat voivat säästää rahaa Minimanissa monin eri tavoin. Tarkista yrityksen nykyiset tarjoukset sekä alennukset ja nauti edullisista hinnoista. Älä myöskään unohda, että Minimani tarjoaa edullisia brändituotteita päivästä päivään.

Alennukset tarjoaa MINIMANI

Löydä Minimanin viimeisimmät tarjoukset ja mainokset Tarjoukset365:stä ja ymmärrät, miksi niin monet ihmiset jatkavat Minimanin asiakkaina. Minimanilta löydät hyödyllisiä ja korkealaatuisia alennuksia pienin hinnoin. Nauti Minimanin tuotteista halvoin hinnoin. Minimanilla on kaikki, mitä etsit. Älä odota enää, vaan hanki viimeisimmät tarjoukset ja alennukset Minimanilta Tarjoukset365:n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.minimani.fi

Kaupan MINIMANI historia: tietoja kaupasta MINIMANI?

Minimanin perusti Juhani Metsäranta vuonna 1986 sen jälkeen, kun hän oli työskennellyt K-kauppiaana Seinäjoella 26 vuoden ajan. Aluksi Minimani oli alennustavaratalo, joka osti suuria määriä tuotteita ja möi ne halvoin hinnoin. 1990-luvulla yritys laajensi toimintaansa avaten myymälät Vaasaan, Kokkolaan sekä Jyväskylään. 2000-luvulla Minimani remontoi myymälänsä hypermarketeiksi ja kulutustavaroihin keskittyvä myymälä avattiin Ideaparkkiin Lempäälään. Elokuussa vuonna 2020 Minimani avasi uuden myymälän Lampelaan Rovaniemelle.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta MINIMANI?

Minimani myy ja jakelee laajaa brändituotteiden valikoimaa myymälöissään sekä verkkokaupassa. Näihin brändeihin kuuluu muun muassa Bosch, Adidas, Abu Garcia, Ainu, Braun ja Daewoo.

Tapaa kaupan MINIMANI kilpailijat

Minimanin kilpailijoihin kuuluu muita paikallisia supermarketteja sekä ruokakauppoja, joihin kuuluu muun muassa K-Supermarket, K-Market, S-Market, Lidl ja K-Citymarket.

MINIMANI yksinomaiset edut

Minimanin asiakkaat voivat hyödyntää monia yksinomaisia etuja. Asiakkaat voivat kirjautua tai luoda tilin Minimanin verkkokauppaan ja lisätä tuotteita ostoskoriin selatessa verkkokauppaa. Tämän lisäksi asiakkaat voivat tilata Minimanin uutiskirjeen ja saada uusimmat uutiset ja alennukset suoraan sähköpostiin.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon MINIMANI

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa MINIMANI

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Supermarketit myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 11 Supermarketit myymälöitä Finland, mukaan lukien MINIMANI ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.