logo
homeIcon
  1. separatorSupermarketit
  2. separatorK-SUPERMARKET

Kaupan K-SUPERMARKET uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot K-SUPERMARKET

K-Supermarket on Ruokakesko-konsernin omistama suomalainen päivittäistavaraketju. Ketjulla on yli 200 myymälää eri puolilla Suomea. K-Supermarketin pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Helsingissä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta K-SUPERMARKET

Kuinka säästää rahaa kaupassa K-SUPERMARKET?

Asiakkaille tarjotaan runsaasti erilaisia tapoja säästää K-Supermarketissa asioidessa. Tutustu tuoreimpiin tarjouksiin ja alennuskampanjoihin löytääksesi halvimmat tuotteet ja parhaat diilit.

Alennukset tarjoaa K-SUPERMARKET

Tutustu K-Supermarketin tuoreimpiin tarjouksiin ja alennuskampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365 ja ota selvää, miksi niin monet kuluttajat päätyvät shoppailemaan juuri heidän myymälöissään. Löydät K-Supermarketeista kaiken mahdollisen päivittäistavaran ja pääset nauttimaan parhaista tuotteista parhaaseen hintaan. Asiakkaansa etusijalle asettavasta K-Supermarketista löytyy kaikki mitä voisit ikinä kuvitellakaan. Mitä siis vielä odotat? Nappaa K-Supermarketin tuoreimmat tarjoukset ja tutustu alennuskampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.k-ruoka.fi/k-supermarket

Kaupan K-SUPERMARKET historia: tietoja kaupasta K-SUPERMARKET?

K-Supermarketin tarina alkoi 10.1.1994, kun Kesko avasi ensimmäisen myymälänsä Nastolassa. Vuonna 1993 K-ryhmä (Ruokakesko) sulautti kaikki myymälänsä valtakunnallisiksi ketjuiksi, mukaan lukien K-Supermarketin. Vuosien vieriessä K-Supermarket jatkoi kasvuaan ja toiminnan laajentamista koko maassa. Tätä nykyä K-Supermarketilla on lukuisia toimipisteitä eri puolilla maata keskikokoisten ja suurten ruokakauppojen muodossa. Harva suomalainen ei muista ketjun maineikasta iskulausetta "Parempi kuin tavallinen ruokakauppa".

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta K-SUPERMARKET?

K-Supermarket jakelee ja myy lukuisten eri brändien tuotteita, joihin lukeutuvat muun muassa Pepsi, Mountain Dew, Coca Cola, Colgate ja Fanta. Kyseinen ketju kaupallistaa myös omia merkkituotteitaan, kuten Pirkka-tuotteita.

Tapaa kaupan K-SUPERMARKET kilpailijat

K-Supermarketin pääasiallisia kilpailijoita ovat muut paikalliset elintarvikeketjut ja päivittäistavaramyymälät kuten ALEPA, Prisma, S-market, Lidl ja Food Market Herkku.

K-SUPERMARKET yksinomaiset edut

K-Supermarketin asiakkaat voivat hyödyntää kaupassa asioidessaan lukuisia erilaisia kohdennettuja etuja. Myymälä tarjoaa muun muassa toimituspalveluita ja asiakkaat voivat lisäksi tilata K-Supermarketin uutiskirjeen saadakseen ilmoituksen tuoreimmista uutisista ja tarjouksista suoraan sähköposteihinsa.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon K-SUPERMARKET

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa K-SUPERMARKET

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Supermarketit myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 11 Supermarketit myymälöitä Finland, mukaan lukien K-SUPERMARKET ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.