logo
MAINOS

Kaupan TUURI uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa TUURI

Tuuri on Suomen suurin kauppa, joka on jaettu eri osastoihin, kuten ruoka ja viihde, sekä se on yksi suosituimmista turistikohteista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta TUURI

Kaupan TUURI historia: tietoja kaupasta TUURI?
close

Tuuri on alusta asti ollut tunnettu kauppa Suomessa. Ajan kuluessa, vuonna 1976, veljekset Matti ja Mikko Keskinen ostivat yrityksen isältään ja perustivat Veljekset Keskinen Oy:n, josta tuli Tuurin uusi nimi.

Uudistuksen aikana yritys avasi erilaisia kauppoja; mukaan lukien vuonna 1892 avautunut ruokakauppa. Tämän jälkeen yritys kasvoi ja siitä tuli yksi suurimmista Suomessa. Myymälä on jakautunut eri osastoihin ja toimii viihdekeskuksena kaikenikäisille ihmisille.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta TUURI?
close

Tuuri työskentelee useiden brändien kanssa, joihin kuuluu muun muassa AEG, ASUS, Aarikka, Abloy, Accés, Adidas, Madara, Marimekko, Marine, Martinex, Nina Ricci, Nina’s, Nintendo, Noisy May, Nokia, Vesa, Alavus ja paljon muita. Myymälällä on myös oma brändi, Kyläkauppa, valituissa tuotteissa.

Kuinka säästää rahaa kaupassa TUURI?
close

Tuuri tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden säästää rahaa hyödyntämällä mainoslehtisessä ilmoitettuja tarjouksia, mahtavia hintoja ja alennuksia valikoiduista tuotteista. Lisäksi asiakkaat voivat myös tilata uutiskirjeen ja saada uusimmat uutiset.

Tapaa kaupan TUURI kilpailijat
close

Tuurin kilpailijoihin Suomessa kuuluu muun muassa S- Market, Minimani, Prisma, Milano Fashion Centre, Stockmann tavaratalo ja muita.

TUURI yksinomaiset edut
close

Tuuri on Suomen suurin paikka, josta voit löytää kaiken ruoasta viihteeseen sekä ravintoloista hotelliin. Se on uniikki paikka, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja viihteeseen, shoppailuun ja halpoihin hintoihin koko perheelle.

Alennukset tarjoaa TUURI
close

Tarjoukset 365 tarjoaa sinulla parhaat Tuurin alennukset. Löydä nykyisiä tarjouksia, joita tällä suurella kaupalla on sinulle tarjota, ja löydä paras keino säästää rahaa. Haluat sitten ostaa jotain, pitää hauskaa, löytää hotellin tai jotain muuta, Tuuri on paras valintasi. Älä odota enää, vaan käytä hyödyksesi kaikki edut, kiitos Tarjoukset 365:n.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://tuuri.fi

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.