logo
homeIcon
  1. separatorSupermarketit
  2. separatorLÖYTÖTEX

Kaupan LÖYTÖTEX uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot LÖYTÖTEX

Löytötex Oy on suomalainen yritys, jonka myymälöitä löytyy kymmenestä eri kohteesta: Virroilta, Kangasalasta, Tampereelta, Pälkäneeltä, Riihimäeltä, Orivedeltä, Jämsästä, Keuruulta, Mäntästä ja Sastamalasta. Yrityksen keskusvarasto sijaitsee Tampereella ja siellä työskentelee noin 100 työntekijää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta LÖYTÖTEX

Kuinka säästää rahaa kaupassa LÖYTÖTEX?

Asiakkaat voivat säästää rahaa Löytötexissä monin eri tavoin. Tarkasta yrityksen nykyiset tarjoukset sekä alennukset ja säästä jopa 25% valikoiduista tuotteista.

Alennukset tarjoaa LÖYTÖTEX

Löydä Löytötexin viimeisimmät tarjoukset ja mainokset Tarjoukset 365:stä ja ymmärrät, miksi niin monet ihmiset jatkavat Löytötexin asiakkaina. Löytötex tarjoaa parhaat tuotteet hinta-laatu-suhteeltaan koko perheelle! Voit löytää myymälöistä tekstiilejä ja kenkiä, kodin tekstiilejä, kemikaaleja, kodin tuotteita, leluja ja toimistotarvikkeita aina halvoin hinnoin. Nauti Löytötexin tuotteista parhain hinnoin. Löytötexillä on kaikki, mitä etsit. Älä odota enää, vaan hanki viimeisimmät tarjoukset ja alennukset Löytötexiltä Tarjoukset 365:n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.loytotex.fi

Kaupan LÖYTÖTEX historia: tietoja kaupasta LÖYTÖTEX?

Löytötexin perustivat Jiitsa Riitta ja Tapio Perkiö vuonna 1979. Yritys toimi kommandiittiyhtiönä vuoteen 1988 saakka. Vuosien kuluessa Löytötex on kasvanut ja laajentunut ympäri maata yli kymmeneen eri haaraan. Tänä päivänä yrityksen perustanut perhe omistaa sen edelleen, ja yrityksen liikevaihto on lähes 20 miljoonaa euroa vuodessa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta LÖYTÖTEX?

Löytötex myy ja jakelee laajaa brändituotteiden valikoimaa myymälöissään ja verkkokaupassaan. Näihin brändeihin kuuluu muun muassa Gillette, 7UP, Axe, L’oreal, Nivea, Colgate ja Omo.

Tapaa kaupan LÖYTÖTEX kilpailijat

Löytötexin kilpailijoihin kuuluu muita paikallisia supermarketteja sekä ruokakauppoja, joihin kuuluu muun muassa Minimani, K-Supermarket, K-Market, S-Market, Lidl ja K-Citymarket.

LÖYTÖTEX yksinomaiset edut

Löytötexin asiakkaat voivat hyödyntää monia yksinomaisia etuja. Asiakkaat voivat kirjautua tai luoda tilin Löytötexin verkkokauppaan ja lisätä tuotteita ostoskoriin selatessa verkkokauppaa. Tämän lisäksi asiakkaat voivat tilata Löytötexin uutiskirjeen ja saada uusimmat uutiset ja alennukset suoraan sähköpostiin.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon LÖYTÖTEX

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa LÖYTÖTEX

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Supermarketit myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 11 Supermarketit myymälöitä Finland, mukaan lukien LÖYTÖTEX ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.