MAINOS

K-Citymarket tarjoukset budjettitietoisille ostajille

K-Citymarket on Kesko-konsernin omistama suomalainen supermarketketju. Sillä on tällä hetkellä noin 80 myymälää 60 eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea. K-Citymarket työllistää yhteensä noin 6 000 henkilöä ja on tunnettu brändi koko maassa. Jos etsit löytöjä, koska budjettisi on tiukka, tee ostokset K-Citymarketissa. Et tule katumaan sitä. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit kuluttaa vähemmän ja säästää paljon enemmän.

Osta ympäriinsä

2.jpg

Löytääksesi parhaat tarjoukset sinun on verrattava tuotteiden hintoja eri myymälöissä. Yhdessä voi olla paremmat hinnat kananmunille, mutta toisessa voi olla halvempi hinta kalalle. Mutta varmasti K-Citymarketissa on kaikista ketjuista paras hinta.

Osta toisen tuotemerkin tuotteita

3.jpg

Kauppojen omia tuotemerkkejä pidettiin ennen halpina kopioina. Supermarketit ovat kuitenkin panostaneet viime vuosina paljon aikaa ja rahaa parantaakseen tuotteitaan ja saattaakseen ne premium-merkkien tasolle.

Etsi kampanjoita ja tarjouksia

4.jpg

K-Citymarket julkaisee viikoittaisia ja kuukausittaisia mainoksia myynnissä olevista tuotteista lehdistössä, verkkosivuillaan tai sosiaalisissa verkostoissaan. Ota selvää päivästä ja hyödynnä se ostaaksesi kaiken tarvitsemasi edullisesti. Jos on suuri tarjous, harkitse useamman yksikön ostamista.

Säästä alennuskuponkien avulla

5.jpg

Alennuskupongit ovat yhä suositumpia K-Citymarketissa, ja me kuluttajat voimme hyötyä niistä paljon. Voimme hyödyntää erittäin mielenkiintoisen tarjouksen tuotteesta, jonka yleensä ostamme.

Liity kanta-asiakasohjelmaan

6.jpg

Joillakin ketjuilla, kuten K-Citymarketilla, on kanta-asiakasohjelma, ja jäseneksi liittyneet voivat nauttia erikoistarjouksista ympäri vuoden.

Osta kausitarjouksia

7.jpg

Tuotteiden viimeinen käyttöpäivä voi olla tärkeä säästöjen kannalta. Kun tuotteen voimassaoloaika on päättymässä, K-Citymarketilla on tapana laskea sen hintaa. Hävikin välttämiseksi voit ostaa näitä tuotteita, joissa on yleensä eriväriset etiketit, jotka varoittavat kuluttajaa.

Vertaa hintoja

8.jpg

Nykyään lähes kaikki supermarketit sallivat verkkokaupan ja ilmoittavat yksityiskohtaisesti tuotteidensa hinnat. Näin voimme vertailla ja valita halvimmat tuotteet.

Tee luettelo osioittain

9.jpg

Mieti supermarketin osastoja ja sitä, mitä tarvitset kussakin niistä. Päätä, mitä lihaa, hedelmiä tai pakasteita aiot ostaa. Tämä vinkki on hyödyllinen verkko-ostoksia tehtäessä. Se on kaksoisvoitto: säästät aikaa ja rahaa.

Poista tarpeettomat tuotteet

10.jpg

Kun sinulla on lista, katso sitä uudelleen ja mieti ostoksesi uudelleen. Tarvitsetko niin paljon välipaloja? Kenelle ostat niin monta keksiä? Aiotko käyttää kaikki tuoreet tuotteet loppuun ennen niiden viimeinen käyttöpäivä?

Valitse paras viikonpäivä

11.jpg

Järjestä ja vertaile hintoja. Selvitä, minä päivinä saat alennuksia K-Citymarketissa pankki- ja alennuskorteilla.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen suurimpien kauppaketjujen alennuskatalogit, jotta säästäminen olisi helpompaa. Mitä sinä vielä odotat? Mene K-Citymarketiin, etkä tule katumaan.

 

- 3 min

Share
K-Citymarket tarjoukset budjettitietoisille ostajille

Elokuu Suomessa: festivaalipitoinen kuukausi

Elokuu on Suomessa festivaaleja täynnä oleva kuukausi. Kaikkia tapahtumia on mahdotonta luetella, mutta tässä on muutamia kesäfestivaaleja.

Festivaaleja on lähes jokaisessa maan suurimmassa kaupungissa, ja niitä on tietysti uskomattoman monenlaisia. Paljon rock-, heavy metal- ja trashmetal-festivaaleja, mutta myös paljon klassista musiikkia, jazzia tai jopa tangoa.

Tangosta sanotaan Helsingin satamassa, että juuri suomalaiset merimiehet toivat tämän musiikin ja tanssin Buenos Airesiin ja Río de la Platalle. Kaurismäen veljesten boutadea lukuun ottamatta tiedetään, että tango saapui Suomeen 1900-luvun alussa ja siitä tuli valtavan suosittu musiikki.

Savonlinnan oopperajuhlat

2.jpg

Savonlinnan oopperajuhlat on yksi maailman tunnetuimmista oopperafestivaaleista. Se järjestetään Olavinlinnan keskiaikaisessa linnassa, jonka sijainti kauniiden järvien ympäröimänä tekee kokemuksesta unohtumattoman. Yli 60 000 kävijää saapuu vuosittain Savonlinnaan nauttimaan upeista esityksistä ja tunnelmasta.

Festivaalimme

3.jpg

Jatkuvasta uusien näkökulmien etsimisestä tunnettu Meidän festivaali sisältää musiikkiesitysten lisäksi myös tanssia ja muita taidemuotoja tavoitteenaan tarjota yleisölle ainutlaatuisia elämyksiä, joita he eivät todennäköisesti löydä muualta.

Luosto Classic

4.jpg

Luosto Classic -festivaalilla Pohjois-Suomessa luonto on vahvasti läsnä, sillä sen "konserttisali" sijaitsee ulkona, vuoren rinteessä. Nämä epätavalliset olosuhteet tekevät Luosto Classicista ainutlaatuisen elämyksen. Ohjelma koostuu pääasiassa kamarimusiikista, mutta myös kansanmusiikkia kuullaan.

Helsingin juhlaviikot

5.jpg

Suomen suurin taidefestivaali, mutta kyse ei ole vain klassisesta musiikista. Sen tapahtumien laajaan lajivalikoimaan kuuluvat kaikki kuviteltavissa olevat taidemuodot: teatteri, sirkus, kuvataide, klassinen musiikki, maailmanmusiikki. Ajatuksena on tuoda taide kaikkien ulottuville.

Tunnelma on hyvin urbaani, ja yksi suosituimmista tapahtumista on Taiteiden yö, jonka aikana eri puolilla kaupunkia järjestetään lukuisia esityksiä sekä sisällä että ulkona.

Flow-festivaali

6.jpg

Flow on Helsingissä järjestettävä musiikin, taiteen ja ruokakulttuurin urbaani festivaali. Musiikkivalikoima vaihtelee indierockista souliin, jazzista ja folkista nykyaikaisempiin klubisoundeihin. Musiikin lisäksi festivaali käsittelee kuvataidetta, elokuvaa, muotoilua ja maailman ruokakulttuuria.

Pori Jazz

7.jpg

Pori Jazz on Suomen vanhin ja suosituin jazzfestivaali. Vuodesta 1966 lähtien se on järjestetty joka vuosi maan länsirannikolla. Kuten muillakin jazzfestivaaleilla on tapana, myös monien muiden tyylilajien muusikot esiintyvät. Lapsille on jopa omaa ohjelmaa,

Kaustisen kansanmusiikkifestivaali

8.jpg

Pohjanmaalla, läntisessä Keski-Suomessa sijaitsevaan Kaustiseen saapuu aina harrastaja- ja ammattimuusikoita, jotka ovat valmiita nauttimaan sen työpajoista, jam-sessioista ja esityksistä varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen tärkeimpien kauppojen alennusluettelot, jotta voit säästää lomallasi. Älä missaa tilaisuutta ja tartu tilaisuuteen!

 

- 3 min

Share
Elokuu Suomessa: festivaalipitoinen kuukausi

Takaisin kouluun motivaatio: miten pysyä inspiroituneena koko vuoden ajan

On vaikeaa palata kouluun lomien jälkeen ja pysyä motivoituneena. Oppilaiden kannattaa pitää mielessä useita asioita, jotka auttavat heitä sopeutumaan päivittäisiin tapoihinsa ja kannustavat heitä palaamaan luokkahuoneeseen.

Emme voi saada lapsia tuntemaan, että lomien loppuminen on jotain negatiivista. Tätä varten meidän on lähestyttävä kouluun paluuta hyvin myönteisenä haasteena, joka synnyttää innostusta ja innostusta.

Tällä tavoin, aivan kuten innostumme, kun koululoma saapuu, meidän pitäisi myös innostua, kun on aika vaihtaa uimapuku kirjoihin ja eväsrasioihin. Tärkeintä on osata nauttia jokaisesta hetkestä.

Tässä parhaat vinkit, joilla motivoit suomalaisia oppilaita palaamaan kouluun.

Sopeudu rutiineihin pikkuhiljaa

2.jpg

Ei voi odottaa, että kesän vapauden jälkeen esimerkiksi aikataulujen ja ruokailujen suhteen rutiinit muuttuvat yhdessä yössä. Jos muutama viikko ennen aloittamista totuttaa pikkuhiljaa heräämään aikaisin, menemään nukkumaan omaan aikaansa tai syömään ateriat tavanomaisina päivinä, muutos on paljon vähemmän raju.

Heidän makunsa ja kiinnostuksen kohteensa ovat meille tärkeitä

3.jpg

On erittäin tärkeää, että saamme pienimmät osallistumaan kouluun paluuseen ja näytämme heille, että heidän mielipiteensä on olennainen, kun valitsemme koulutarvikkeita tai vaatteita, joita he käyttävät ensimmäistä kertaa, he tuntevat itsensä päätöstensä päähenkilöiksi ja hyvin tyytyväisiksi!

Selitä heille, miten tärkeää on oppia...

4.jpg

Meidän on selitettävä lapsillemme, kuinka onnekkaita he ovat voidessaan oppia ja nauttia koulutuksesta, jonka ansiosta he voivat aikuisena tulla miksi tahansa. Vanhemmat ovat ensimmäisiä, joiden pitäisi antaa koulutukselle sen ansaitsema arvo.

Tapaaminen

5.jpg

Kouluun palaaminen tarkoittaa myös kavereiden ja opettajien tapaamista. He ovat hyvin innoissaan siitä, että he ovat heidän kanssaan joka päivä. Heidän ystävänsä ovat olennainen osa kouluelämää.

Lisäksi lapset rakastavat ja ihailevat opettajiaan. Sen korostaminen, kuinka mukavaa on nähdä heidät jälleen tai kuinka jännittävää on tavata uudet tulokkaat, on olennainen asia.

Opetuksen ulkopuoliset luokat ovat plussaa

6.jpg

Lukuvuoteen palaamisen lisäksi lapset pääsevät jälleen nauttimaan niistä aktiviteeteista, joista he pitävät eniten. Vedonlyönti heidän suosikkiurheilustaan, tanssitunnit, musiikki tai mikä tahansa koulun ulkopuolinen toiminta, joka tekee heidät onnelliseksi, on kannustin, joka pitää heidät motivoituneina.

Kouluun palaaminen ei ole helppoa, mutta voit varmistaa, että lapsesi eivät tunne muutoksen kovia vaikutuksia. Valmistele heitä pikkuhiljaa, jotta he palaavat kouluun innoissaan ja innokkaina opiskelemaan.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki alennusluettelot, jotta voit ostaa koulutarvikkeita ja -vaatteita edullisesti. Älä epäröi ja hyödynnä tilaisuus.

 

- 3 min

Share
Takaisin kouluun motivaatio: miten pysyä inspiroituneena koko vuoden ajan

Miten tehdä kodistasi ympäristöystävällisempi pienellä budjetilla?

Ympäristöystävällisempi talo vaatii suunnittelun ja rakentamisen yhteydessä joukon peruskohtia, jotka ovat välttämättömiä, jotta se täyttäisi tehtävänsä. Vedenkäsittelystä, sijainnista, jäähdytys- tai lämmitysjärjestelmistä ja sähkön hankintatavasta lähtien. Kaikilla näillä on yhteinen nimittäjä: luonnonenergian maksimaalinen hyödyntäminen. Mutta jos sinulla ei ole mahdollisuutta rakentaa taloa tyhjästä ja haluat tehdä omastasi ympäristöystävällisemmän, tässä on muutamia vinkkejä muutokseen ilman, että käytät liikaa rahaa. Suomen johtavista myymälöistä, kuten Ikeasta, JYSKistä ja Sotkasta, löydät kaiken tarvitsemasi markkinoiden parhaaseen hintaan. Sinun ei tarvitse tuhlata rahaa tehdessäsi kodistasi tehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän.

Energiatehokkaat kodinkoneet

2.jpg

Opettele lukemaan laitteiden energiamerkintä, sillä ne auttavat vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä ja saasteita. Lisäksi kesällä energiatehokas ilmastointi vähentää energiankulutusta, hiilijalanjälkeä ja kuukausittaisia laskuja. Tiesitkö, että yksi aste vähemmän ilmastointia vastaa 10 % suurempaa energiankulutusta? Ja sama tapahtuu, jos lämmitys on liian korkealla. Talvella älä aseta sitä 25 asteeseen, jotta voisit mennä kotiin lyhyissä hihoissa. Jätä se 20-21 asteeseen, joka on asiantuntijoiden mukaan ihanteellinen lämpötila, ja laita villapaita päälle. Jos ohjelmoit sytytystunnit ja sammutat sen yöksi, lasku ei nouse pilviin.

Ekologiset maalit

3.jpg

Remontoi seinät ympäristöystävällisillä maaleilla, sillä ne päästävät vähemmän myrkkyjä ja vähentävät sisäilman saastumista. Jos valitset tapetit, varmista, että valitset ympäristöystävällisen merkin. 2000-luvun maalit ovat ekologisia, vegaanisia, myrkyttömiä ja aromaattisia.

Ekologinen puutarha

4.jpg

Istuta kotoperäisiä lajikkeita puutarhaan, parvekkeelle tai terassille, jotta ne sopeutuvat paremmin ympäristöön. Ne tarvitsevat vähemmän huoltoa ja vettä, aivan kuten kaupunki- ja luomupuutarhat. Oman ruoan istuttaminen, kasvattaminen ja sadonkorjuu vähentää hiilidioksidipäästöjä ja hoitaa maaperää kompostilla vuosien ajan. Kannustamme sinua myös opettelemaan, miten orgaanisesta jätteestä voi valmistaa kotitekoista kompostia ja miten hedelmä- ja vihannesjätteet voidaan käyttää uudelleen ja muuttaa luonnolliseksi lannoitteeksi kasveillesi.

LED-lamput

5.jpg

Kaikkien hehkulamppujen vaihtaminen LED-lampuiksi on yksi helpoimmista tavoista säästää sähköä. 14 W:n led-lamppu vastaa 20 W:n energiansäästölamppua ja 100 W:n hehkulamppua. Ledilamppu kestää noin 70 000 tuntia. Ja vaikka niiden hinta on hieman korkeampi, ne eivät sisällä myrkkyjä. Ylimääräinen vinkki: sammuta televisio ja muut kodinkoneet, jotka jäävät palamaan merkkivalo päällä ja kuluttavat edelleen sähköä. Temppu tämän energiavuodon välttämiseksi? Laita kytkimellä varustettu pistorasia ja sammuta se yöksi.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki suosikkikauppojesi luettelot Suomessa, jotta voit valita tuotteita, jotka vähentävät kotitalouden kulutusta. Sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa ja voit kysyä asiantuntijan mielipidettä.

 

- 3 min

Share
Miten tehdä kodistasi ympäristöystävällisempi pienellä budjetilla?

Miten säästää rahaa päivittäistavaroissa paikallisessa supermarketissa?

Kuinka monta kertaa lähdet kotoa ajatuksenasi ostaa tiettyjä tuotteita ja palaat takaisin pussit täynnä turhia tavaroita? Yritä olla varovainen, laadi listasi huolellisesti ja vältä pakonomaista ostamista. Miten säästää rahaa ruokaostoksissa paikallisessa supermarketissa? Paikallisten supermarkettien tarjousten hyödyntäminen Suomessa on hyvä vaihtoehto laskujen pienentämiseen. Lidl, Prisma ja S-Market on sekä fyysisissä että virtuaalisissa myymälöissään tarjouksia, joita et voi jättää väliin. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit säästää rahaa, jotta voit investoida johonkin muuhun.

Tee lista osioittain

2.jpg

Mieti supermarketin osastoja ja sitä, mitä tarvitset kussakin niistä. Päätä, mitä lihaa aiot ostaa, mitä hedelmiä haluat tai mitä pakasteita tarvitset. Et ainoastaan säästä supermarketissa, vaan tuhlaat myös vähemmän aikaa. Tämä vinkki on hyödyllinen myös verkko-ostoksilla. Se on kaksoisvoitto: säästät aikaa ja rahaa.

Älä tee ostoksia nälkäisenä

3.jpg

Nälkäisenä supermarketiin meneminen saa sinut ostamaan sellaista, mitä et oikeasti tarvitse. Ruokahalu vaikuttaa suuresti valintoihimme, etenkin kun selailemme keksien ja karkkien käytäviä. Supermarkettiin kannattaa mennä täydellä vatsalla. Himoitsemme yleensä makeaa, joka on kaikkein kalleinta, kuten suklaata, karkkeja tai keksejä.

Kiinnitä huomiota alennuksiin

4.jpg

Kulujen vähentämiseksi voit etsiä erikoistarjouksia etukäteen, kirjata ylös alennuksia ja kampanjoita ja tarkistaa kunkin supermarketin esitteet. Nykyään internetissä on saatavilla monia tilauksia ja jopa matkapuhelinsovelluksia, jotka lähettävät hälytyksiä ja ilmoituksia uusimmista tarjouksista. Kun menet supermarkettiin, älä unohda tarkistaa tarjouksia lukemalla huolellisesti etiketin ja tuotteen nimen. Yritä hyödyntää myös kanta-asiakaskortteja. Niiden avulla pääset käsiksi eksklusiivisiin kuponkeihin ja säästät rahaa ruokaostoksissa.

Osta kausitarjouksia

5.jpg

Tuotteiden viimeinen käyttöpäivä voi olla tärkeä säästöjen kannalta. Kun tuotteen voimassaoloaika on päättymässä, supermarketit yleensä laskevat sen hintaa. Hävikin välttämiseksi voit ostaa näitä tuotteita, joissa on yleensä eriväriset etiketit, jotka varoittavat kuluttajaa. Tarkista aina yksikkö-, litra- tai kilohinta, ennen kuin laitat tietyn tuotteen ostoskoriin. Se on erittäin hyvä vaihtoehto säästää ja venyttää budjettia.

Vertaa hintoja

6.jpg

Nykyään lähes kaikki supermarketit sallivat verkkokauppaostokset ja ilmoittavat yksityiskohtaisesti tuotteidensa hinnat. Näin voimme vertailla ja valita halvimmat tuotteet. Kun olet tehnyt edellisen selvityksen, voit valita alueesi halvimmat toimipaikat. Monissa ketjuissa voit ostaa samoja tuotteita, joiden hintaero on järkyttävä.

Tarjoukset 365:ssä on uusimmat alennusluettelot suosikkisupermarketeistasi Suomessa. Löydä parhaat ja monipuolisimmat tuotteet yhdestä paikasta. Mene kauppoihin ja hyödynnä tarjoukset ja alennukset.

 

- 3 min

Share
Miten säästää rahaa päivittäistavaroissa paikallisessa supermarketissa?

Kaikki mitä sinun on tiedettävä säästääksesi rahaa Lidlissä

Yksi eniten aikaa vievistä asioista, joita vihaamme tehdä, on ruokalistan laatiminen. Viikon tarpeiden kartoittaminen on vaikeaa, varsinkin jos työskentelemme pitkiä aikoja poissa kotoa. Useimmiten saavumme Suomen suuriin kauppoihin, kuten Lidliin, tyhjin mielin ja teemme ostoksia sitä mukaa kuin näemme hyllyssä olevia tuotteita. Lopulta huomaamme, että unohdimme noin puolet tuotteista ja ostimme monia muita, jotka eivät olleet meille niin hyödyllisiä. Jotta et stressaantuisi joka kerta, kun käyt tässä ketjussa tai Minimani- ja K-Citymarketissa, autamme sinua tekemään täydellisen ostoslistan ja säästämään samalla rahaa erityisesti Lidlissä, joka on alennusmyymälä.

Suunnittele viikoittainen ruokalista

2.jpg

Järjestä ateriat koko viikoksi ja tee ostokset tämän suunnittelun perusteella. Tiedät, mitä ostaa ja oikean määrän. Yritä varmistaa, että viikoittainen ruokavaliosi on tasapainoinen ja että se sisältää kaikki elintarvikeryhmät. Lidlillä on aggressiivisia kampanjoita, joita voit hyödyntää, jotta budjettisi toimisi paremmin.

Vastaanota uutiskirje tarjouksineen

3.jpg

On aina hyvä jättää osa listasta tyhjäksi, jos haluat lisätä myynnissä olevan tuotteen. Ostamalla kaksi tai kolme tuotetta myynnissä emme joudu niin kauas budjetistamme ja voimme hyödyntää tuoreita tuotteita edulliseen hintaan. Älä ole niin tiukka ja nauti itsesi hemmottelusta. Suuret kauppaketjut tarjoavat monia alennuksia, joita ei voi jättää käyttämättä. Valitse esimerkiksi kauden vihanneksia ja ota toinen, joka on alennuksessa, vain tyydyttääkseen himosi. Lidlin uutiskirjeen tilaaminen on hyvä vaihtoehto olla tietoinen kaikista tarjouksista.

Osta suhteessa siihen, mitä tarvitset

4.jpg

Jos olet jo suunnitellut viikoittaiset ateriasi, tiedät tarkalleen, kuinka paljon tarvitset kutakin tuotetta. Muista, että ei ole suositeltavaa varastoida paljon pilaantuvia tuotteita. Ne saattavat vanhentua lyhyessä ajassa käyttämättä. On totta, että joskus supermarketit käynnistävät kampanjoita, joissa ostetaan jopa kuusi tuotetta, mutta jos tiedät, ettet aio käyttää niitä, on parempi välttää tämä kustannus.

Talousarvion laatiminen

5.jpg

Luettelo riippuu budjetistasi. On aina suositeltavaa tehdä ruokaostokset sen jälkeen, kun olet saanut palkkasi. Silloin et laske jokaista penniä ja sinulla on mahdollisuus lisätä ostoskoriin lisää tuotteita. Lisävinkki, josta voi olla paljon apua: tarkista hinnat verkossa, ja kun menet fyysiseen myymälään, tiedät tarkalleen kunkin tuotteen arvon. Toisin sanoen, simuloi virtuaalista shoppailua ja ota mukaan juuri oikea määrä rahaa, jos haluat mieluummin kävellä supermarkettiin.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki suosikkisupermarkettiesi alennusluettelot. Tutustu tarjouksiin ja alennuksiin ja hyödynnä ne seuraavassa ostoksessasi.

 

- 3 min

Share
Kaikki mitä sinun on tiedettävä säästääksesi rahaa Lidlissä
MAINOS

IKEA vai JYSK? Kumpi myymälä tarjoaa parhaat tarjoukset?

Suomessa on laaja valikoima huonekalukauppoja. On kuitenkin kaksi ketjua, jotka ovat suosituimpia tuotteidensa valikoiman ja laadun sekä kampanjoidensa vuoksi: IKEA ja JYSK. Niillä on laaja valikoima, hyvät hinnat ja todella houkuttelevat kausimyynnit. Vaikka jokainen ostaja valitsee tietyn ketjun makunsa tai uskollisuutensa perusteella, mikä myymälä tarjoaa parhaat tarjoukset? On erittäin tärkeää olla tarkkaavainen IKEAn ja JYSKin päivittäisten ja kuukausittaisten julkaisujen suhteen, jotta ei menetä yhtään tilaisuutta ja voi vertailla hintoja. On tärkeää olla tietoinen IKEAn ja JYSKin kampanjoista ja tarjouksista. Se, ettei tuhlaa liikaa, on edellytys sille, että kuukauden loppuun päästään ilman velkaa ja että on rahaa sijoittaa johonkin ylimääräiseen henkilökohtaiseen päähänpistoon.

IKEA

2.jpg

IKEAsta asiakkaat löytävät laajan valikoiman tuotteita, kuten sohvia, nojatuoleja, kirjahyllyjä ja hyllyjä, toimisto- ja olohuoneen kalusteita, lipastoja ja konsoleita, pöytiä ja työpöytiä, baarituoleja, koriste-esineitä, sänkyjä ja patjoja, kodinkoneita ja paljon muuta. Rahan säästäminen IKEAssa on helppoa. Hyödynnä heidän verkkosivuillaan julkaistut tarjoukset ja kampanjat tai tilaa heidän uutiskirjeensä saadaksesi viimeisimmät uutiset. Seuraa IKEAa myös sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla uusimmista tarjouksista. Se on maailmanlaajuisesti tunnettu ketju alhaisista hinnoistaan ja todella houkutteleva ostospaikka. Kun kyse on laadukkaista huonekaluista markkinoiden parhaaseen hintaan, löydät IKEAsta kaiken etsimäsi ja paljon muuta. Plussaa? He alentavat hintoja jopa suosituimmissa tuoteosioissa. Jäätkö kaipaamaan sitä? Hyödynnä tämä tilaisuus, jos harkitset kotisi uudistamista. IKEA-myynti voi olla jopa 50 % tietyistä tuotteista.

JYSK

3.jpg

JYSK tarjoaa myös paljon vaihtoehtoja. Löydät laajan valikoiman tuotteita, kuten olohuoneen huonekaluja, sohvia, puutarhatuoleja, sateenvarjoja, tyynyjä, työpöytiä, lipastoja, makuuhuoneen huonekaluja, sänkyjä, patjoja, kylpyhuonekalusteita, istutusastioita, kasveja, valaisimia, seinävalaisimia, lattiavalaisimia, peittoja ja paljon muuta. Hyödynnä niiden virallisilla verkkosivuilla julkaistut tarjoukset ja kampanjat tai tilaa uutiskirje saadaksesi uusimmat tarjoukset, edut, inspiroivat ideat ja kilpailut. Löydät valitut tuotteet jopa 60 % alennuksella, ja jos olet yritysasiakas, saat aina ylivoimaisen hyvän tarjouksen. JYSKin virallisilla verkkosivuilla on blogi, josta löydät sisustusideoita ja vinkkejä uusimmista trendeistä. JYSK tarjoaa myös asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse, mikä helpottaa mahdollisten ongelmien ratkaisemista.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen suurimpien huonekalukauppojen alennusluettelot. Tartu tilaisuuteen ja käy läpi jokainen niistä ja etsi parhaat tarjoukset. Jos alat valvoa menojasi, pystyt tasapainottamaan taloutesi paremmin. Älä missaa tätä tilaisuutta ja säästä niin paljon kuin voit.

 

- 3 min

Share
IKEA vai JYSK? Kumpi myymälä tarjoaa parhaat tarjoukset?

5 vinkkiä rahan säästämiseen ruokaostoksissa

Joskus on vaikeaa jakaa työstä saatu palkka niin, että se riittää kaikkeen tarvitsemaasi. Voit noudattaa kuitenkin säästää rahaa ruokakaupassa muutamalla yksinkertaisella niksillä. Sinun ei tarvitse olla supersankari tai osata kaikkea. Kyse on vain siitä, että käytät nokkeluuttasi välttyäksesi tinkimästä budjetistasi. Suomessa on suuria ruokakauppaketjuja, kuten Lidl, K Market, Alepa, Prisma ja Supermarketit, jotka tarjoavat laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Pidä seuraavat asiat mielessäsi käydessäsi kaupassa.

Määrittele budjettisi

2.jpg

Yksi aina toimiva vinkki on laatia budjetti etukäteen. Varaa siis vain niin paljon rahaa, että voit ostaa vain sen, mitä tarvitset. Vaikka tarjolla olisi houkutuksia, kuten karkkeja ja makeisia, et voi tuhlata liikaa rahaa. Joudut samalla pitämään kiinni ostoslistastasi. Älä yritä ottaa lapsia mukaan. He haluavat ostaa kaiken näkemänsä ja saattaa sinut pulaan. Jos tiedät tarkalleen, paljonko voit kuluttaa, voit välttyä katumukselta päivän päätteeksi.

Tee ostoslista

3.jpg

Kun olet määritellyt kuukausittaisiin, viikoittaisiin tai päivittäisiin ostoksiin käyttämäsi rahamäärän, tee luettelo tarpeistasi. Poimi hyllystä vain se, mitä aiot ostaa, ja vältä tarjoustuotteiden aiheuttamaa häiriötä. Pysy erossa paheista. Vinkki: yritä sisällyttää luetteloosi monipuolista tuotteita ruokapyramidista, kuten jauhoja, lihaa, hedelmiä ja vihanneksia, kalaa tai palkokasveja.

Suunnittele ateriasi

4.jpg

Jos käyt supermarketissa kerran viikossa, kannattaa suunnitella ateriat etukäteen. Jos se on sinulle helpompaa, voit käyttää sovellusta viikoittaisten aterioiden järjestämiseen ja välttää liiallisen stressin. Kun olet määritellyt, mikä on kunkin päivän ruokalista ja mitä sinun on ostettava, mene lähimpään kauppaan ja laita koriin vain tuotteita, jotka olet lisännyt listallesi. Älä ylitä rajaa.

Osta alennustuotteita

5.jpg

Tuotteiden ostaminen alennusmyynneistä on hyvä keino, vaikka se ei aina toimi. Annamme usein kampanjoiden vietellä itsemme ja päätymme ostamaan turhia asioita. Ostamme sitä, mitä on myynnissä vain siksi, että se on halpaa, emmekä siksi, että oikeasti tarvitsisimme sitä. Jos kuitenkin olet oikeasti halpojen tarjousten metsästäjä, voit onnistua käyttämään kampanjoita hyödyksesi. Sesonkituotteet ovat yleensä halvempia ja tarjoavat sinulle enemmän ravintoaineita vuodenajan vuoksi. Esimerkiksi: kauden hedelmät ja vihannekset.

Kierrätä ruokasi

6.jpg

Jos olet valmistanut liikaa ruokaa ja jäljelle jää tähteitä, älä huoli. Meillä on varma ratkaisu. Kierrätä ateriasi ja tee uusi ruoka tähteistä. Älä tuhlaa mitään ja ota ruoasta kaikki irti. Jos sinulla on jäänyt nuudeleita yli puoliltapäivin, voit valmistaa herkullisia lihapullia illaksi. Tai lämmitä vanhentunut leipä tehdäksesi paahtoleipää.

Tarjoukset3 365 tarjoaa kaikki Suomen supermarkettien alennuskatalogit yhteen ja tekee shoppailusta halvempaa. Älä missaa tilaisuutta.

 

- 3 min

Share
5 vinkkiä rahan säästämiseen ruokaostoksissa

IKEA vai JYSK? Mistä saada parhaat huonekalutarjoukset?

Suomessa on laaja valikoima huonekaluliikkeitä. On kuitenkin kaksi ketjua, jotka tarjoavat kaikista parhaat valikoiman ja laadun tuotteissaan: IKEA ja JYSK. Niillä on laaja valikoima, edulliset hinnat ja todella houkuttelevat kausimyynnit. Vaikka jokainen ostaja valitsee ketjun makunsa tai tottumustensa perusteella, mikä on paras paikka saada tarjouksia? On erittäin tärkeää seurata tarkasti IKEAn ja JYSKin päivittäisiä ja kuukausittaisia kampanjoita, ettet missaa mitään tilaisuutta ja pääset vertailemaan hintoja. Joulun ja uudenvuoden lomamenojen jälkeen on tärkeää pitää silmällä IKEAn ja JYSKin tarjouksia ja kampanjoita. Liiallisen kulutuksen välttäminen on edellytys sille, että selviät kuun loppuun ilman velkaa ja rahaa jää yli.

IKEA

2.jpg

IKEA tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten sohvia, nojatuoleja, kirjahyllyjä, toimisto- ja olohuonekalusteita, lipastoja ja konsoleita, pöytiä ja työpöytiä, baarituoleja, koriste-esineitä, sänkyjä ja patjoja, kodinkoneita ja paljon muuta. IKEAssa on helppoa säästää rahaa. Hyödynnä heidän verkkosivuillaan julkaistut tarjoukset ja kampanjat tai tilaa heidän uutiskirjeensä saadaksesi viimeisimmät uutiset. Seuraa IKEAa myös sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla uusimmista tarjouksista. IKEA tunnetaan maailmanlaajuisesti halvoista hinnoistaan, ja se on todella houkutteleva ostospaikka. IKEAsta löydät kaikki etsimäsi laadukkaimmat huonekalut parhaaseen hintaan. Plussana? He laskevat hintoja jopa suosituimmassa tuoteosastossa. Aiotko jättää sen väliin? Hyödynnä tämä tilaisuus, jos olet ajatellut remontoida kotiasi.

JYSK

3.jpg

JYSK tarjoaa myös laajan valikoiman. Löydät sieltä paljon erilaisia tuotteita, kuten olohuoneen huonekaluja, sohvia, puutarhatuoleja, sateenvarjoja, tyynyjä, työpöytiä, lipastoja, makuuhuoneen huonekaluja, sänkyjä, patjoja, kylpyhuonekalusteita, istutusastioita, kasveja, valaisimia, seinävalaisimia, lattiavalaisimia, peittoja ja paljon muuta. Hyödynnä virallisilla verkkosivuilla julkaistut tarjoukset ja kampanjat tai tilaa uutiskirje saadaksesi uusimmat erikoistarjoukset, edut, inspiroivat ideat ja kilpailut. Löydät valitut tuotteet jopa 60 % alennuksella, ja jos olet yritysasiakas, saat aina erinomaisen tarjouksen. JYSKin virallisilla verkkosivuilla on blogi, josta löytyy sisustusideoita ja vinkkejä uusimmista trendeistä. JYSK tarjoaa myös asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse, mikä nopeuttaa mahdollisten ongelmien ratkaisemista.

Tarjoukset 365 tuo kaikki Suomen suurimpien huonekalukauppojen alennuskuvastot yhteen paikkaan. Tartu tilaisuuteen ja tutustu niihin kaikkiin löytääksesi parhaat tarjoukset. Jos ryhdyt hallitsemaan menojasi, voit tasapainottaa taloutesi paremmin. Älä missaa tätä tilaisuutta ja säästä niin paljon kuin voit.

 

- 2 min

Share
IKEA vai JYSK? Mistä saada parhaat huonekalutarjoukset?

Vuoden 2023 parhaat konsolit jatkuvaa hupia varten

Mikäpä sen parempaa kuin istua sohvalle ja pelata pelejä pitkän työpäivän jälkeen? Suomessa olemme konsolien ja pelien faneja, joten on aina hyvä olla ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä!

Perinteiset konsolit

2.jpg

Suomen elektroniikkakaupat tarjoavat useita eri vaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua. Tässä kategoriassa kärkipaikasta kilpailevat PlayStation 5 sekä Xbox X Series. Ensimmäinen näistä tarjoaa yhden markkinoiden parhaista teknologisista pelikokemuksista sen mahtavien ohjaimien johdosta. Lisäksi pelialusta tarjoaa mahtavia pelejä, ja sen ominaisuudet nostavat rimaa varsinkin nopeuden, grafiikkojen sekä yhteyksien osalta. Xbox X Series on toinen konsoli, jolla on todella hyvä muisti, visuaalinen kyvykkyys sekä pelivalikoima.

Käsikonsolit

3.jpg

Otatko pelisi mukaan minne tahansa menetkin, etkä halua säästää peliä myöhemmäksi? Käsi- ja hybridikonsolit ovat mahtavia laitteita, joiden avulla voit ottaa pelisi mukaan minne tahansa. Löydät suomalaisista elektroniikkaliikkeistä laajan valikoiman vaihtoehtoja, mutta markkinoita johtaa ehdottomasti Nintendo-brändi. Tämän brändin kuuluisa Nintendo Switch -konsoli on suosituin, ja se mahdollistaa pelien ottamisen mukaan, mutta myös sen yhdistämisen televisioon. Sen prosessori ja pelivalikoima ovat sen parhaita ominaisuuksia. Kyseinen brändi julkaisi lähiaikoina Nintendo Switch OLED -konsolin, joka parantaa sen suorituskykyä suuremman näytön ja erinomaisten grafiikoiden osalta verrattuna edeltäjäänsä.

Retrokonsolit

4.jpg

Jos olet nostalginen pelaaja ja haluat elää pelaamisen 16 bittisellä kultakaudella, suomalaisilla markkinoilla on monia vaihtoehtoja, jotka saattavat ilahduttaa suuresti. Voit löytää markkinoilta muun muassa Sega Genesis Mini-, SNES Classic Edition ja Toluene-konsolit. Näiden konsolien avulla voit matkustaa ajassa taaksepäin ja pelata tuttuja klassikkoja, joita on esimerkiksi Mario Kart, Sonic The Hedgehog, Mortal Kombat sekä Winning 11. Nämä konsolit tulevat niin sanotulla plug and play -ominaisuudella, joten voit aloittaa pelaamisen heti.

Virtuaalinen todellisuus

5.jpg

Nyt kun kävimme menneisyydessä, voimme hypätä suoraan tulevaisuuteen. Virtuaalisen todellisuuden pelikonsolit tulevat yhä suosituimmiksi ja ne mahdollistavat ennenäköemättömän kokemuksen. Oculus, Playstation, HTC ja Valve ovat esimerkkejä suomalaisilla markkinoilla kilpailevista VR-konsoleista. Halvempia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Google Cardboard tai Samsung Gear VR, jota käytät mobiililaitteesi avulla.

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat tarjoukset, kampanjat ja luettelot, joiden avulla voit säästää rahaa kaikessa tarvitsemassasi. Käy osoitteessa Tarjoukset 365 ja hanki uusimmat esitteet ja flyerit kaikista suosikkikaupoistasi jo tänään.

 

- 3 min

Share
Vuoden 2023 parhaat konsolit jatkuvaa hupia varten

Vinkkejä ruohonleikkurin ostamiseen

Pihan pitäminen kauniina ja siistinä ei ole helppo tehtävä. Suomessa pidämme ulkotilojen huolehtimisesta, ja siksi tärkein ystävämme onkin ruohonleikkuri. Jaamme sinulle muutamia vinkkejä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ostaessasi uutta ruohonleikkuria.

Pihasi koko

2.jpg

Ensimmäinen asia, joka tulee ottaa huomioon, on pihasi koko. Pihasi mitat kertovat sinulle paljon siitä, millainen leikkuri sinun pitäisi ostaa suosikkiliikkeestäsi. Jos pihasi on pieni tai keskikokoinen, sinun kannattaisi ostaa elektroninen käsileikkuri. Jos pihasi on suuri, kannattaa sinun ostaa polttoaineella käyvä automaattinen ruohonleikkuri.

Leikkausjärjestelmä

3.jpg

Tapa, jolla ruohonleikkuri leikkaa ruohoa, on seuraava kysymys, joka sinun pitäisi ottaa huomioon. Voit hankkia leikkurin pyörivillä metalliterillä tai langoilla, jotka leikkaavat ruohon vaakatasossa. Toinen hienostuneempi vaihtoehto on leikkuri, jossa on kierteinen leikkausjärjestelmä. Tässä järjestelmässä on vaakatasossa olevia teriä, jotka pyörivät metalliseen kehikkoon kiinnitettynä.

Teho

4.jpg

On tärkeää pitää mielessä teho, jonka leikkuri tarvitsee. Tehoa mitataan wateissa; esimerkiksi suurin osa kodin ruohonleikkureiden tehoista on 1200 watin ja 1800 watin välillä. Tehon määrä riippuu myös pihasi koosta, sillä mitä suurempi piha, sitä enemmän tehoa sen leikkaaminen vaatii.

Hyödylliset yksityiskohdat

5.jpg

Joskus yksityiskohdat vaikuttavat olennaisesti päätökseen. Ostaessasi ruohonleikkuria kaupasta, voit tarkistaa, onko leikkurissa leikatun ruohon keräyspussi, jatkojohto, rengastyypit sekä voiko leikkuri sopeutua epätasaiseen maastoon.

Mitä huoltoa leikkuri vaatii?

6.jpg

Kuten autojen kanssa, tärkeää on tietää, kuinka helppoa leikkuria on huoltaa. Kun ostat uutta ruohonleikkuria, on tärkeä tietää varaosien saatavuus suomalaisista kaupoista, jotta et kohtaa ongelmia leikkurin kanssa myöhemmin. Kannattaa myös kysyä ruohonleikkurin takuusta.

Budjetti

7.jpg

Lopuksi tulee ottaa huomioon käytettävissä oleva budjetti. Kun vierailet ruohonleikkureita myyvässä kaupassa, kannattaa arvioida, kuinka paljon rahaa olet valmis kuluttamaan, jotta et käytä turhaa rahaa ihmeellisiin laitteisiin.

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat tarjoukset, kampanjat ja luettelot, joiden avulla voit säästää rahaa kaikessa tarvitsemassasi. Käy osoitteessa Tarjoukset 365 ja hanki uusimmat esitteet ja flyerit kaikista suosikkikaupoistasi jo tänään.

 

- 3 min

Share
Vinkkejä ruohonleikkurin ostamiseen

Mitä sinun tulee tietää silmämeikistä

Ei ole mitään parempaa kuin mahtava meikki, joka vetää katseita ympärilläsi puoleesi. Silmät ovat kasvojen tärkeä osa, joten niiden kaunistaminen on osa rutiinia, jonka avulla näytämme parhailtamme. Tutustu viimeisimpiin trendeihin, joiden avulla saat silmäsi näyttämään upeilta.

Rajausväritrendit

2.jpg

Rajausväri on tämän vuoden suurin meikkitrendi. Viimevuoden suurin juttu, niin sanottu käänteinen rajaus, on matkalla tämänkin vuoden suurimmaksi trendiksi. Tämä varjoa ja volyymia luova trendi on täällä pysyäkseen. Myös uusi trendi, tuplarajaus, mahdollistaa niin sanotun kaksoishännän sivuilla, joka on todella näyttävä mutta hienovarainen tekniikka. Nyt tiedät, mitä tehdä suomalaisesta meikkiliikkeestä ostamasi rajausvärin kanssa.

Ultimaattinen kulmakarva lookki

eyebrows.jpg

Myös kulmakarvat ovat valokeilassa tänä vuonna. Ostoksesi suomalaisista meikkiliikkeistä tulisi sisältää kyniä ja tuotteita, jotka antavat sinulle tuuheammat kulmakarvat. Volyymi, tekstuuri ja sävy ovat meikkisi tärkeimpiä avaimia. Jos olet rohkea, valkaistut kulmakarvat ovat vaihtoehto, jota näkyy paljon kaupungeissa. Uskallatko tehdä sen?

Luomivärien värivaihtoehdot

1.jpg

Luomivärit täyttävät meikkimme väreillä. Tummat ja yksiväriset sävyt ovat menneisyyttä, sillä kirkasväriset luomivärit ovat tulleet jäädäkseen. Värejä, joita voit löytää meikkiliikkeistä, ovat muun muassa vihreän, sinisen, pinkin, metallisävyjen ja muiden värien yhdistelmät. Jos haluat erottua väkijoukosta, värikkäät luomivärit ovat paras vaihtoehto.

Entäpä ripset?

eyelashes.jpg

Ripsien pitäisi kuulua meikkiisi. Ripsiesi muoto vaikuttaa siihen, mitä haluaisit tehdä niiden kanssa. Tänä vuonna ripsien meikkiin on kolme avainsanaa: volyymi, muoto ja tiheys. Nämä sanat sinun tulee pitää mielessä, kun ostat meikkilaukkuusi tuotteita suomalaisesta kaupasta.

Kokeile erilaisia somisteita

different.jpg

Keinotekoiset somisteet ovat todella hyvä lisä meikkiisi, jos sinulla ei ole paljoa aikaa. Somisteita ei käytetä enää pelkästään hetkellisesti, vaan myös vakituisena osana meikkiämme. Rajausväritarrat tulevat olemaan suuri trendi vuonna 2022, etkä voi vastustaa niiden ostamista suomalaisista meikkiliikkeistä. Myös erilaiset kasvoihin kiinnitettävät jalokivet ovat salakavalasti ottamassa glitterin ja väliaikaisten tatuointien paikkaa.

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat tarjoukset, kampanjat ja luettelot, joiden avulla voit säästää rahaa kaikessa tarvitsemassasi. Käy osoitteessa Tarjoukset 365 ja hanki uusimmat esitteet ja flyerit kaikista suosikkikaupoistasi jo tänään.

 

- 3 min

Share
Mitä sinun tulee tietää silmämeikistä

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.