logo
MAINOS

Top 5 kuluttajaystävällistä Kärkkäisen vinkkiä kuukausittaisiin ostoksiin

Supermarketissa käynti on kaikki kaikessa. Meidät houkutellaan makeisiin tai muihin tuotteisiin, jotka eivät ole välttämättömyyksiä, ja päädymme käyttämään paljon rahaa. Jos kuulut niihin ihmisiin, jotka eivät pysty hillitsemään itseään, noudata näitä säästövinkkejä kuukausittaisiin ostoksiin.

Suomessa on monia ketjuja, jotka tarjoavat edullisia hintoja ja tarjouksia, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tällainen on esimerkiksi Kärkkäinen, paikallinen yritys, jolla on tällä hetkellä kuusi myymälää ja joka työllistää yli 100 ihmistä.

Määrittele budjettisi

Vinkki, joka ei koskaan epäonnistu, on määritellä budjettisi etukäteen. Eli ota juuri sen verran rahaa, että voit ostaa vain sen, mitä tarvitset. Vaikka supermarketissa olisi houkutuksia, kuten karkkeja ja makeisia, sinulla ei ole tarpeeksi rahaa tuhlattavaksi ja sinun on pidettävä kiinni listastasi.

Osta toisen merkkejä

Kauppojen omia tuotemerkkejä pidettiin ennen halpina kopioina. Supermarketit ovat kuitenkin panostaneet viime vuosina paljon aikaa ja rahaa parantaakseen tuotteitaan ja tuodakseen ne premium-merkkien tasolle.

Talomerkit ovat usein samojen valmistajien tuottamia kuin isojen tuotemerkkien tuotteet, mutta niitä saa halvemmalla. Tämä voi johtaa 10-40 prosentin säästöihin. Älä ole uskollinen jollekin tuotemerkille vain sen vuoksi, vaan etsi taloudellinen ero.

Etsi kampanjoita ja tarjouksia

Kärkkäinen julkaisee kuukausittain mainoksia myynnissä olevista tuotteista lehdistössä, verkkosivuillaan tai sosiaalisissa verkostoissaan. Ota selvää päivästä ja hyödynnä se ostaaksesi kaiken tarvitsemasi edullisesti. Jos on suuri tarjous, harkitse useamman kappaleen ostamista.

Vaikka jotkut supermarketit laittavat parhaat alennuksensa heti aamulla, jolloin varhain heräävät hyötyvät, toiset odottavat, että ne tekevät sen vasta päivän lopussa. Pidä silmällä, ja kuun lopussa voit luottaa siihen, että saat enemmän rahaa.

Säästä alennuskuponkien avulla

Alennuskupongit ovat yhä suositumpia supermarketeissa, ja me kuluttajat voimme hyötyä niistä paljon. Voimme hyödyntää erittäin mielenkiintoisen tarjouksen tuotteesta, jota yleensä ostamme.

Ne voidaan usein tulostaa, vaikka on olemassa sovelluksia, joiden avulla voit esittää ne suoraan kännykästäsi.

Liity kanta-asiakasohjelmaan

Joillakin ketjuilla on kanta-asiakasohjelma, ja jäseneksi liittyneet voivat nauttia erikoistarjouksista ympäri vuoden. Jos supermarket, jossa käyt usein, antaa sinulle mahdollisuuden liittyä jäseneksi, älä epäröi vaan tee niin.

Ostoslistaa tehdessäsi on myös monia muita strategioita, joilla voit säästää rahaa. Esimerkiksi se, että et mene supermarkettiin nälkäisenä (koska houkutus ostaa jotain sellaista, mitä et oikeasti tarvitse) tai se, että sinulla on vain sen verran rahaa, että voit ostaa vain sen, mitä tarvitset, ja näin ollen et voi jäädä pois ostoslistalta.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen supermarketien alennusluettelot. Tutustu Kärkkäisen kuukausittaisiin ostoksiin. Pidä kiirettä!

 

- 3 min

Share
Top 5 kuluttajaystävällistä Kärkkäisen vinkkiä kuukausittaisiin ostoksiin

XXL: Kun urheilun harrastaminen ei tarkoita muodin lopettamista.

Jos harkitset urheilurutiinien aloittamista, sinun on hankittava oikeat varusteet. Et voi käyttää mitä tahansa vanhoja lenkkareita tai vaatteita, jotka olet heittänyt pois, koska niihin tuli reikiä tai ne venyivät.

Vaatteet riippuvat siitä, mitä urheilulajia harrastat. Sinun ei tarvitse sijoittaa paljon rahaa tai ottaa velkaa, koska haluat elää terveellisempää elämää.

Se, että urheilun harrastaminen ei tarkoita, että lopetat muodikkuuden. Löydä XXL:stä, yhdestä Suomen suosikkikaupoista, kaikki mitä etsit treenaamiseen. Siellä on hyviä tarjouksia ja alennuksia urheiluvaatteista. Tietysti on niitäkin, jotka suosivat muita urheilutaloja, kuten Adidas tai Nike.

Juoksukengät

Juoksukenkiä on erilaisia, mutta kaikki niistä eivät ole ihanteellisia harjoitteluun. Mikä niistä on paras sinulle? Lenkkikenkä, joka antaa sinulle paljon tukea ja on samalla joustava.

Jos kenkä on kova, se aiheuttaa rakkuloita, etkä halua jatkaa harjoittelua. Toisaalta, jos ostat hyvät lenkkarit, kuten XXL:ssä myytävät, sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista vammoista.

Sukkahousut

Ei ole mukavampaa vaatetta treenata kuin sukkahousut. Se mukautuu kehoosi, on joustava ja mahdollistaa kaikenlaisen liikkuvuuden.

Yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä, on sukkahousujen paksuus. Jos kangas on liian ohutta, on vaarana, että alusvaatteet paljastuvat. Suosittelemme käyttämään paksumpaa kiilaa, etenkin talvella. Kesällä voi olla liian kuuma.

Käsipyyhe

Jos olet menossa kuntosalille, on aina parasta pitää mukana käsipyyhettä. Ei ole mukavaa jakaa niin henkilökohtaista esinettä, joka kastuu hikisesti. Vaikka olisikin talvi, kuntosalilla on lämmin tunnelma ja hikoilet varmasti.

XXL:n kaltaisista kaupoista löydät kaikenlaisia pyyhkeitä eri väreissä ja koossa. Valitse se, joka sopii sinulle parhaiten. On olemassa nopeasti kuivuvia käsipyyhkeitä, jotka ovat hyvä vaihtoehto, jotta et kyllästäisi laukkuasi epämiellyttävällä hajulla.

Termospullo

Ennen oli tavallista kantaa vanhaa limupulloa salille. Nyt muotia ovat tulleet termospullot, jotka pitävät veden kylmänä tuntikausia. Tärkeimmät urheilumerkit toivat markkinoille omia termospullojaan, ja niistä tuli nopeasti muotia. On suositeltavaa ottaa oma pullo mukaan eikä jakaa sitä.

Watch

Valtaosassa älykelloja on järjestelmä, joka mittaa askelia, stressiä tai kaloreita, ja niissä on jopa sisäinen laite, joka mittaa unen laatua. Ne myös mukautuvat erityyppiseen harjoitteluun. Voit ostaa peruskellon ja yhdistää sen matkapuhelimeesi. Se on erittäin hyödyllinen laite liikuntaa varten.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki alennuskatalogit suosikkiliikuntakaupoistasi Suomessa. Tutustu tarjouksiin, osta tarvitsemasi ja aloita treenaaminen heti.

 

- 3 min

Share
XXL: Kun urheilun harrastaminen ei tarkoita muodin lopettamista.

Muunna kotisi ja tyylisi Ubuyn valikoiman avulla.

Ubuy on verkkokauppa, josta suomalaiset löytävät kaiken elektroniikasta, vaatteista, asusteista ja kodinkoneista. Yritys perustettiin vuonna 2012 ja samalla se lanseerasi verkkokauppa-alustansa eri maihin. Ubuyn tavoitteena oli alusta asti olla johtava verkkokauppamarkkinoilla Euroopan, Aasian ja Amerikan maissa. Jos harkitset kodin ja tyylin muuttamista, Ubuy on täydellinen paikka sinulle, valikoima tuotteita, jotka löydät tästä verkkokaupasta:

Automaattiset kahvinkeittimet

Fantastinen ostos kahvinjuojille, jotka nauttivat espressosta, cappuccinosta tai latte macchiatosta, äärettömän monien yhdistelmien joukossa. Näissä kahvinkeittimissä on myös suodatin, joka vähentää veden kalkkipitoisuutta ja suodattaa aromiin ja makuun vaikuttavat aineet pois. Niissä on mylly, jolla voit valmistaa tuoretta jauhettua kahvia, voit myös valmistaa vaahdotettua maitoa ja puhdistaa sen erittäin helposti sen etuosan aukon ansiosta.

Kengät

Ei ole tyylikkäämpää ostosta kuin hyvä pari kenkiä. On suositeltavaa, että kengissä on nauhat tai hyvä kiinnitysmekanismi. Ja on tärkeää, että kantapään alue on kiinnitetty, jotta kenkä ei kävellessä mene ylös ja alas, sillä se voi aiheuttaa rakkuloita kitka-alueille. Näin estetään myös nyrjähdykset ja venähdykset.

Mekot ja solmiot

Monet naiset valitsevat joulun tai uudenvuodenaaton kaltaisia päivämääriä pukeutuakseen ensimmäistä kertaa mekkoon. Jos tiedät koot ja henkilön maun, mekon antaminen lahjaksi ei koskaan tuota pettymystä. Ihanteellista on käyttää punaista mekkoa jouluna ja valkoista uuden vuoden tervehdykseksi. On myös miehiä, jotka odottavat saavansa lahjaksi solmioita joulun odotukseen. Vaikka nämä vaatteet eivät olekaan vanhentuneita ja niitä voi ostaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Hajuvedet

Hajuvedet ovat hyvin henkilökohtaisia. Mutta voit selvittää etukäteen, mistä kyseinen henkilö pitää eniten. Jotkut pitävät hedelmäisistä tuoksuista ja toiset kukkatuoksuista tai yksinkertaisesti näiden kahden yhdistelmästä. Varmista joka tapauksessa, että sinun ei tarvitse vaihtaa lahjaa. Ubuyn kaltaisista kaupoista löydät laajan valikoiman hajuvesiä. Jotkut ovat jo tuotemerkin tavaramerkki, mutta aina on uusia julkaisuja päivämääriä, kuten äitienpäivää, isänpäivää tai joulua varten.

Ruukkusarja

Upea kattilasarja, jonka kanssa mikään ei jää puuttumaan. Sopii erinomaisesti täydelliseen keittiövälineiden uudistamiseen ja lahjaksi herkuttelijalle. Ihanteellisia ovat sarjat, jotka koostuvat kolmesta lasikannella varustetusta kattilasta, kahdesta tarttumattomalla pinnoitteella varustetusta pannusta ja kattilasta, jotka on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä.

Pizzaleikkuri

On ihanteellinen valinta foodie-ihmiselle. Sen terävää terää voidaan käyttää pizzataikinan, lehtitaikinan ja leivonnaisten taikinaan. Ihanteellinen lisäämään hauskan lisän keittiöösi, sillä monissa on mukana polkupyöräjalusta, kun sitä ei käytetä.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki suosikkikauppojesi alennusluettelot Suomessa.

 

- 3 min

Share
Muunna kotisi ja tyylisi Ubuyn valikoiman avulla.

Mary Kayn viimeisimmät innovaatiot: mitä uutta kauneudessa on tapahtunut?

Kasvojen puhdistusaineista ja kosteusvoiteista ryppyjä ehkäiseviin voiteisiin, meikkivoiteisiin ja peitevoiteisiin - Mary Kaylla on kaikkea. Nämä tuotteet ovat välttämättömiä, jotta voit sisällyttää ne päivittäiseen rutiiniin ja saada kauniin ihon. Tässä ovat viimeisimmät uutuudet, joita sinun täytyy kokeilla:

Kasvojen puhdistusaine

Tärkein tekijä, joka kannattaa pitää mielessä kasvojen puhdistuksessa, on välttää tuotteita, joiden ainesosat pyrkivät kuivattamaan ihoa, ja valita koostumus, joka säilyttää luonnolliset öljyt. Miksi? Säilyttääksesi optimaalisen kosteuden.

Foundation

Kevyt meikkivoide on paras valinta viikoksi, halusitpa sitten näyttää parhaalta treenatessasi tai etsiessäsi yksinkertaista vaihtoehtoa ulosmenoa varten. Mary Kay CC Cream SPF 15 Medium Protection -voidevoiteessa on seitsemän etua yhdessä.

ryppyjä ehkäisevä voide

Se ei ole sääntö, mutta 30-vuotiaasta alkaen voit alkaa käyttää ryppyjä ehkäiseviä voiteita. Kannattaa käyttää runsaasti vitamiineja ja vapaita radikaaleja estäviä tuotteita, kuten E- ja C-vitamiinia, jotta voit torjua ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja lieventää juonteita.

Anti-tummanruskeat silmänaluset peitevoide

Tummat silmänaluset tarvitsevat hätäsuunnitelman, jotta ne katoavat mahdollisimman nopeasti. Tummien silmänalusien peittämisen tavoitteen saavuttamiseksi on olemassa muutamia ihmetuotteita, jotka naamioivat ne, jolloin ne jäävät silmälle näkymättömiin vain muutamassa minuutissa. E-vitamiinia, antioksidantteja ja epäpuhtauksia ehkäiseviä aineita sekä kevyitä sinistä valoa ehkäiseviä ainesosia sisältävät nämä tummia silmänalusia ehkäisevät hoitoaineet ovat kaikki mitä tarvitset tummien silmänalusien karkottamiseen.

Kosteuttava geeli

Mary Kayn öljytön kosteusgeeli on ihanteellinen yhdistelmä- ja rasvaiselle iholle. Sen kevyt koostumus imeytyy välittömästi ja jättää ihon virkistyneen ja kosteutetun olon vähintään 10 tunniksi.

Aurinkovoide

Jatkuva altistuminen auringon säteilylle on haitaksi ihon terveydelle. Jos työskentelet rantalomakohteessa ja olet lähes aina ulkona, hyvän aurinkosuojan käyttö on avain auringonpolttamisen välttämiseen.

Huulirasva

Sen tärkein vaikutus liittyy auringolle, tuulelle tai kylmälle altistumisen aiheuttaman huulten kuivuuden korjaamiseen ja korjaamiseen. Mary Kaylla on erilaisia huulirasvoja, myös punaisia.

Micellar water

Liota vain pumpulipuikolla ja pyyhi se kasvoillesi hellävaraisesti, pyörein kosketuksin, mukaan lukien silmäluomet ja huulet. Kun olet poistanut kaiken lian ja meikin, huuhtele iho lämpimällä tai kylmällä vedellä.
Huuhtelu micellar-vedellä on vapaaehtoista, vaikka se on suositeltavaa tehdä jäljelle jääneiden epäpuhtauksien poistamiseksi. Se myös sävyttää ja kosteuttaa ihoa.

Meikinpoistopyyhkeet

Niitä käytetään meikin poistamiseen nopeasti, mutta vain pinnallisesti, sillä ne eivät poista jäämiä 100-prosenttisesti. Syväpuhdistukseen tarvitaan toinen täydennys.

Käsivoide

Mary Kay yhdistelee hienostuneita kaavoja tarjotakseen sinulle parhaita laatuvoiteita. Ne ovat pehmeitä ja erittäin proteiini- ja vitamiinipitoisia.

Tarjoukset 365 tuo sinulle suosikkikauppojesi parhaat alennusluettelot Suomessa. Parhaat Mary Kay -tuotteet on koottu tähän blogikirjoitukseen. Hyödynnä tilaisuus ja lisää ne rutiineihisi.

 

- 3 min

Share
Mary Kayn viimeisimmät innovaatiot: mitä uutta kauneudessa on tapahtunut?

Suunnitellut alennukset: budjettiystävällisen ostoslistan laatiminen

Budjettiystävällisen ostoslistan laatimiseen on monia strategioita. Siitä, että asetat itsellesi budjetin, jota et voi ylittää, aina kuponkeihin. On sinun tehtäväsi luoda mahdollisuuksia, joilla saat budjettisi toimimaan paremmin koko kuukauden ajan, jotta sinun ei tarvitse kärsiä rahapulasta. Valtaosa Suomen kaupoista tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden säästöön. Sinun täytyy vain osata löytää tällaiset mahdollisuudet ja ostaa sitä, mitä olet aina halunnut.

Miten laatia budjettiystävällinen ostoslista

Tee itsellesi selväksi, kuinka paljon voit käyttää rahaa kuukaudessa

Kuukausi- tai viikkobudjetin laskeminen, josta selviää, kuinka paljon meillä on varaa käyttää ruokaan tai muihin kotitaloustavaroihin, on tärkeää. Näin pystymme asettamaan painopisteet kaupassa tai supermarketissa ollessamme sen mukaan, kuinka paljon tarvitsemme eri tuotteita ja kuinka lähellä olemme ylittämässä budjetin.

Tuotteiden asettaminen tärkeysjärjestykseen

Paras tapa asettaa tuotteet tärkeysjärjestykseen on laittaa tärkeimmät tuotteet listan kärkeen ja kirjoittaa ei-kiireelliset tuotteet viimeiseksi. Jos meillä on selvä ja mielessä, mikä on menorajamme, menemme ensin tärkeimpiin tuotteisiin ja jätämme viimeiseksi turhimmat tuotteet, aina listan järjestystä noudattaen. Jos olemme budjetin rajoissa, ostamme ne. Mutta jos olemme lähellä ylittää sen, varaamme ne toiseen tilaisuuteen.

Tee inventaario varastosta

Ajatuksena on, että meillä on tietokoneella lista, johon laitamme kotimme tavanomaiset tuotteet ja merkitsemme sitten seuraavaan ruutuun, kuinka monta kappaletta meillä on tai onko se loppunut. Siitä voi olla paljon hyötyä, jotta vältytään tyhmiltä menoilta turhiin tuotteisiin.

Merkitse, mitkä tuotteet ovat kiireellisiä

Näennäisesti tarpeettomilta tuntuvat tuotteet voivat olla tarpeellisia siitä yksinkertaisesta syystä, että niiden varastot ovat loppumassa. Ostoslistalla asetamme etusijalle tuoretuotteet ja muut tuotteet, joita kulutamme viikon aikana, mutta jos vessapaperirulla on kahden rullan päässä loppumisesta, voimme merkitä nämä tuotteet punaisella merkillä, joka osoittaa, että niiden ostaminen on kiireellistä.

Luo viikoittaiset ruokalistat

Hyvä tapa saada osittaiset budjetit kuntoon on luoda ruokalistat koko viikoksi, jotta meillä on käsitys siitä, kuinka paljon rahaa kuhunkin tuotteeseen on varattava. Näin saat enemmän varmuutta talouteesi ja voit ottaa enemmän helpotusta kuun lopussa. Ylimääräinen? Merkitse tuotteet myyntiin. Kun sinulla on historiallinen viite tuotteista, jotka ovat useimmin myynnissä myymälässäsi, voit leikkiä budjeteilla ja ruokalistoilla.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki suosikkikauppojesi luettelot Suomessa. Käytä strategioita, joilla saat rahoistasi parhaan mahdollisen hyödyn irti, eikä sinulla ole ongelmia kuun lopussa.

 

- 3 min

Share
Suunnitellut alennukset: budjettiystävällisen ostoslistan laatiminen

Shoppailun taito Helsingissä: opas Suomen pääkaupungin kauppoihin

Olet lähdössä lomalle Suomeen ja haluat tuoda kotiin kauniin matkamuiston maasta perheellesi tai ystävillesi. Missä kannattaa shoppailla? Mitä kannattaa ostaa? Millainen budjetti kannattaa käyttää? Kysymyksiä on monia, mutta tässä on opas maan pääkaupungin Helsingin parhaista kaupoista.

Stockmannin tavaratalo

Rautatieaseman vieressä sijaitsevassa keskeisessä tavaratalossa on laaja valikoima tavaroita, myös matkamuisto-osasto. Tämä on yksi kaupungin edullisimmista paikoista ostaa poronnahkoja. Lihakauppaosastolta voit poimia kotiin vietäväksi säilöttyä erikoislihaa, kuten poroa, villisikaa ja karhua.

Muumikauppa

Kaikkien Muumi-sarjasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti poiketa jossakin näistä kaupoista. Täältä löydät lahjoja, kuten figuureja, kirjoja, pehmoleluja ja sormuksia. Helsingissä on kaksi myymälää: toinen Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja toinen Central Forum -kauppakeskuksessa.

Roobertin Herkku

Se on yksi Helsingin parhaista paikoista ostaa makeisia matkamuistoiksi. Alkuperäinen omistaja perusti liikkeen vuonna 1963 ja hänen lapsenlapsensa avasivat sen uudelleen vuonna 2014. Myymälän sisustus antaa todella vaikutelman, että astut ajassa taaksepäin. Suomalaiset ovat Euroopan suurimpia makeisten kuluttajia, jopa niin paljon, että hallitus teki aloitteen, jonka tarkoituksena on kannustaa vanhempia sallimaan lasten "makean päivän" vain viikonloppuisin.

Kankurin Tupa joulukauppa

Joulupukin kotimaa on maailman paras paikka ostaa joululahjoja ja -koristeita. Löydät ympärivuotisen joulukaupan, kuten Kankurin Tupa, joka on kaupungin suurin matkamuistomyymälä ja jolla on myymälöitä myös Helsingin keskustassa ja lentokentällä. Joulumyymälä sijaitsee heidän päämyymälänsä kellarissa, ja se on ainoa laatuaan Helsingissä. Sen "Finspiration"-valikoimaan kuuluvat myös puutuotteet, taloustavarat, keramiikka ja muumit.

Marimekon lippulaivamyymälä

Jos rakastat skandinaavisen muotoilun yksinkertaisuutta, suuntaa Suomen suosituimman muotimerkin Marimekon lippulaivamyymälään Esplanadin galleriassa. Sieltä löydät vaatteita, kodintarvikkeita, kankaita ja paljon muuta.

Artisaani

Kun etsit paikallisten taiteilijoiden tekemiä erikoisia käsitöitä, Artisaani on yksi Helsingin parhaista liikkeistä, josta kannattaa aloittaa. Se myy koruja, kodin tarvikkeita, taidegrafiikkaa ja vaatteita. Se on loistava tilaisuus paitsi löytää uniikkeja lahjoja, myös tukea paikallista taidekenttää.

Anne's Shop

Se on yksi Helsingin vanhimmista ja suurimmista matkamuistomyymälöistä. Se myy monenlaisia perinteisiä käsitöitä ja matkamuistoja, kuten nukkeja, neuleita, kristallia ja Helsinki-merkkisiä asusteita. Tarjolla on myös suosittuja lahjatavaroita, kuten puumukeja, suomalaisia puukkoja, muumituotteita ja poronnahkoja kilpailukykyiseen hintaan. Myymälä ja sen henkilökunta pyrkivät antamaan matkailijoille parhaan mahdollisen vaikutelman Suomesta, joten se on ratkaiseva pysähdyspaikka aidoille suomalaisille lahjoille.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki alennusluettelot suosikkikaupoistasi Suomessa. Nauti niistä!

 

- 3 min

Share
Shoppailun taito Helsingissä: opas Suomen pääkaupungin kauppoihin

Skandinaavista mukavuutta: JYSKin kodin sisustuksen parhaimmistoa

Jos kuulut niihin ihmisiin, jotka rakastavat sisustamista ja etsivät aina hyviä ideoita kodin kaunistamiseen, mutta sinulla ei ole muhkeaa budjettia... älä huoli! Tässä annamme sinulle muutamia vinkkejä, joilla saavutat skandinaavisen mukavuuden parhaalla sisustuksella. Suurista ja tunnetuista liikkeistä, kuten JYSKistä, löydät kaiken parhaaseen hintaan. Vaihtoehtoja on Suomessa paljon ja voit valita omaan makuusi parhaiten sopivan ketjun. Jos työ stressaa sinua, käytä muutama minuutti aikaa tehdäksesi kodistasi maailman parhaan paikan. Omien huonekalujen tai esineiden valitseminen sisustukseen saa sinut tuntemaan itsesi tarinan päähenkilöksi. Kädet irti!

Vinyyli lattioihin

Löydät joitakin lattiatyyppejä, joissa on edullisia materiaaleja, kuten vinyyli- tai laminaattilattia, joiden avulla voit antaa kodillesi uuden ilmeen. Malleja ja malleja on äärettömän paljon JYSKissä. Matosta kuvioidulla vinyylillä sisällyttää laminaattilattian, jossa on puuvaikutelma. Valinta on sinun.

Tyynyt

Mikä sänky tai sohva ei näyttäisi paremmalta kivojen tyynyjen kanssa? Vaikka ne eivät ole liian kalliita ja voivat tuoda raikkaan tuulahduksen kotiisi, se on yksi niistä asioista, jotka voit tehdä itse säästääkseen kustannuksia. Jos sinulla ei ole paljon aikaa, mene JYSKiin ja osta kalusteisiisi parhaiten sopiva malli, jotta se todella erottuu ilman, että sitä tarvitsee vaihtaa.

Uudet huonekalut

Huonekalujen maalaaminen on yksi helpoimmista ja halvimmista vaihtoehdoista antaa kotiisi uusi ilme. Parasta olisi kuitenkin ostaa uudet huonekalut, jotta kotisi saisi raikkaan ilmeen. Sinun ei tarvitse ottaa velkaa ja huomaat, miten paljon huoneet muuttuvat pienillä kosketuksilla.

Kaappien kahvat

Ei mene päivääkään avaamatta laatikkoa, keittiön kaappia tai kaapin ovea. Jos keittiön kaapistosi ovat valkoiset ja olet kyllästynyt näyttämään niin tylsältä, voit ostaa uudet kahvat, jotka tuovat ripauksen tyylikästä muotoilua erityisesti sisustajille. Keittiö- tai makuuhuoneen kalusteiden kahvojen vaihtaminen voi tehdä niistä toimivampia, tuoda niihin lisää lämpöä tai teollista ilmettä, korostaa niiden minimalismia tai päinvastoin tehdä niistä koristeellisempia ja värikkäämpiä. Sinulla on lukuisia vaihtoehtoja: minimaalinen, baari, nahka, posliini, kromi.

Toinen mahdollisuus valaisimellesi

Ehkä ruokasalin lampustasi on tullut hieman vanhentunut. Pienellä investoinnilla ja pienellä sähköisellä askartelulla voit antaa ruokasalin valaistukselle uuden ilmeen. Vaihda huoneen lamppu tai yksinkertaisesti uudista vanhan valaisimesi ulkonäkö. Voit kysyä neuvoa JYSKin työntekijältä tai sukeltaa internetiin, jotta saat lampulle persoonallisemman ilmeen.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen suosikkikauppojesi alennusluettelot kodin uudistamiseen. Anna skandinaavisen viihtyisyyden vallata kotisi!

 

- 3 min

Share
Skandinaavista mukavuutta: JYSKin kodin sisustuksen parhaimmistoa

Edullista asumista: Tokmannin budjettiystävällisiin tuotteisiin tutustuminen

Kun ajattelee hienoa kauppaa Suomessa, mieleen tulee Tokmanni. Tämä alennusketju tarjoaa kaikenlaisia tuotteita muita edullisemmin ja kiertävämmin. Jos et ole koskaan tehnyt ostoksia Tokmannissa, nyt on tilaisuutesi. Siihen on monta hyvää syytä: sen hinnat ovat edulliset, se tarjoaa laajan valikoiman tuoremerkkituotteita ja sen myymälät on suunniteltu niin, että vierailukokemuksesi on ainutlaatuinen. Jos selaat heidän verkkosivustoaan, löydät uskomattomia tarjouksia joka viikko, tilan, jossa he jakavat reseptejä, ja mahdollisuuden tehdä ostoksia verkossa, jotta sinun ei tarvitse poistua kotoa. Tokmannissa on joitakin budjettiystävällisiä tuotteita, jotka kannattaa ostaa, jos vierailet tässä supermarketissa edes kerran. Tee elämästäsi edullisempaa!

Nashi päärynä

Tokmannilla on eksoottinen hedelmä- ja vihannesosasto, josta löydät tuotteita, joita ei ole Suomessa helposti saatavilla. Yksi esimerkki on nashi-päärynä, joka tulee Japanista. Sen muoto, väri ja maku poikkeavat siitä päärynästä, jota olemme tottuneet meillä nauttimaan. Tästä hedelmästä tulee varmasti pakkomielle ja haluat varmasti palata Tokmanniin ostamaan lisää.

Patissez

Jos käyt hedelmä- ja vihannesosastolla, voit myös ottaa patissez. Tämä on tähtimäinen kurpitsa, joka on peräisin Amerikan mantereelta. Se on silmiinpistävä muotonsa vuoksi, ja otat varmasti muutaman kotiin mukaasi. Tokmanni ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä. Reseptivihko on ravittu kaikista näistä hedelmistä ja vihanneksista. Jos noudatat ohjeita, sinusta voi tulla suuri kokki.

Italialainen oliiviöljy

Ei ole helppoa löytää hyvää oliiviöljyä todella halvalla. Mutta Tokmannissa voit. Maailman parhaat oliiviöljyt ovat italialaisia, ja tästä kauppaketjusta löydät laajan valikoiman parhaita merkkejä. Jos haluat maustaa salaattisi hyvin, ota mukaan kaksi pulloa ja säästä toinen sitä varten, kun lämmin sää saapuu ja alat sisällyttää enemmän vihanneksia päivittäiseen ruokalistaan.

Pähkinäsekoitus ja kuivatut hedelmät

Pähkinöitä on hyvä syödä tähän aikaan vuodesta. Jos kaipaat joulun makeaa leipää, on aika ostaa Tokmannissa myytävää Southern Groven trail mixiä. Noudata Tokmannin verkkosivuillaan julkaiseman reseptin vaiheittaisia ohjeita ja palaa takaisin joulukuun fiilikseen, jolloin odotit joulua innolla. Suosikkimuroseoksemme sisältää Southern Groven pistaasipähkinöitä, manteleita, saksanpähkinöitä ja rusinoita.

Turskafileet

Turskafilee on toinen kallis tuote. Monesti vältät kalan ostamista, jotta et tuhlaisi liikaa ja pysyisit budjetissasi. Mutta Tokmannissa voit hemmotella itseäsi pakastetuilla turskafileillä, jos niitä himoitset. Varmista, että siinä on aina mukana etiketti, jossa lukee, että tuote on sertifioitu laatuvaatimustensa mukaisesti.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen suurimpien supermarkettien alennusluettelot. Tokmanni on paras valinta, jos haluat löytää laadukkaita ja edullisia tuotteita.

 

- 3 min

Share
Edullista asumista: Tokmannin budjettiystävällisiin tuotteisiin tutustuminen

Budget Sport -tuotteet: edullisia vaihtoehtoja aktiiviseen elämäntyyliin

Jos harkitset treenirutiinin aloittamista, sinun on hankittava oikeat välineet. Et voi käyttää mitä tahansa vanhoja lenkkareita tai vaatteita, jotka olet heittänyt pois, koska niihin tuli reikiä tai ne venyivät. Vaatteet riippuvat harrastamastasi urheilulajista. Sinun ei tarvitse sijoittaa paljon rahaa tai ottaa velkaa, koska haluat elää terveellisempää elämää. Covid-pandemia sai monet suomalaiset aloittamaan urheilun keinona paeta vankeutta. Se, mikä alkoi melkein improvisoidusta suunnitelmasta, muuttui lopulta monen kansalaisen harrastukseksi. Tässä oppaassa suosittelemme edullisia vaihtoehtoja aktiiviseen elämäntapaan.

Juoksukengät

Juoksukenkiä on erilaisia, mutta kaikki niistä eivät sovellu liikuntaan. Mikä niistä sopii sinulle parhaiten? Suosittelemme lenkkareita, jotka antavat sinulle hyvän tuen ja ovat samalla joustavat. Jos kenkä on kova, se aiheuttaa rakkuloita, etkä halua jatkaa harjoittelua. Toisaalta, jos ostat hyvät lenkkarit, kuten Budget Sportin myymät, sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista vammoista.

Sukkahousut

Ei ole mukavampaa vaatetta treenata kuin sukkahousut. Se mukautuu kehoosi, on joustava ja mahdollistaa kaikenlaisen liikkuvuuden. Yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä, on sukkahousujen paksuus. Jos kangas on liian ohutta, on vaarana, että alusvaatteet paljastuvat. Suosittelemme käyttämään paksumpaa kiilaa, etenkin talvella. Kesällä voi olla liian kuuma.

Käsipyyhe

Jos olet menossa kuntosalille, on aina parasta pitää mukana käsipyyhettä. Ei ole mukavaa jakaa niin henkilökohtaista esinettä, joka kastuu hikeen. Vaikka Suomessa on syksy, kuntosalilla on lämmin tunnelma ja siellä tulee varmasti hiki. Budget Sportin kaltaisista liikkeistä löydät kaikenlaisia pyyhkeitä eri väreissä ja koossa. Valitse itsellesi parhaiten sopiva. On olemassa nopeasti kuivuvia käsipyyhkeitä, jotka ovat hyvä vaihtoehto, jotta et kyllästäisi laukkuasi epämiellyttävällä hajulla.

Termospullo

Ennen oli tavallista kantaa vanhaa limupulloa salille. Nyt muotia ovat tulleet termospullot, jotka pitävät veden kylmänä tuntikausia. Tärkeimmät urheilumerkit toivat markkinoille omia termospullojaan, ja niistä tuli nopeasti muotia. On suositeltavaa ottaa oma pullo mukaan eikä jakaa sitä.

Katso

Valtaosassa älykelloja on järjestelmä, joka mittaa askelia, stressiä tai kaloreita, ja niissä on jopa sisäinen laite, joka mittaa unen laatua. Ne myös mukautuvat erityyppiseen harjoitteluun. Voit ostaa peruskellon ja yhdistää sen matkapuhelimeesi. Se on erittäin hyödyllinen laite liikuntaa varten.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki alennuskatalogit suosikkiliikuntakaupoistasi Suomessa. Tutustu tarjouksiin, osta tarvitsemasi ja aloita treenaaminen nyt. Älä tuhlaa enää aikaa!

 

- 3 min

Share
Budget Sport -tuotteet: edullisia vaihtoehtoja aktiiviseen elämäntyyliin

Luovat joulujuhlat

Jokaisessa maailman maassa vietetään joulua omien perinteiden ja tapojen mukaan. On kansakuntia, jotka juhlivat keskellä talvea ja toisia, joissa on yli 40 astetta lämpöä. Ne vaihtelevat suuresti leveyspiirien mukaan, vaikka joulukuusi ja illallinen 24. joulukuuta ovatkin aina läsnä. Toinen yhteinen perinne on lahjojen antaminen tälle päivämäärälle, ja kaupat Suomessa käyttävät sitä hyväkseen, jotta heillä on vuoden paras sesonki Black Fridayn ja Cyber Mondayn jälkeen. Luovia joulujuhlia? Jaamme kanssasi joulun merkityksen Suomelle, maalle, jossa tätä juhlaa eletään hyvin erityisellä ja hyvin kylmällä tavalla. Mutta edes alhaiset lämpötilat eivät voi himmentää juhlahenkeä.

Joulukoristeet

Suomalaiset kaatavat usein puita koristellakseen ne jouluksi, ja ne, joilla on puutarha, käyttävät tilaisuutta hyväkseen ja laittavat tolppaan roikkumaan jyviä, siemeniä ja pähkinöitä sisältävän pussin lahjaksi alueen linnuille. Lisäksi he valmistelevat talon runsailla koristeilla ja siivoavat sen perusteellisesti vieraiden vastaanottamista varten. Koristeet kuusessa, jouluseppele ovella ja sisäkoristeet eivät saa jäädä pois. Monet suomalaiset päättävät myös tehdä joulukoristeet omin käsin.

Tunnelma

Pimeyteen upotetut valkoiset maisemat, joita valaisevat vain taivaan tähdet ja kynttilänjalat, luovat tunnelman hyvin viihtyisään jouluun. Jouluvalmistelut Suomessa alkavat useimmilla sillä, että päätetään, missä joulua vietetään. Yleisin vaihtoehto on jäädä kotiin perheen kanssa, mutta jotkut perheet vuokraavat mökin tai mökin maaseudulta.

Valmistelut

Valmistelut joulun viettämiseen Suomessa alkavat kuukautta ennen joulunpyhiä. Suomalaiset ovat yleensä hyvin tarkkoja juhlapyhien aikana ja haluavat, että kaikki on täydellistä, minkä vuoksi he pitävät huolta kaikista yksityiskohdista. Perheet kokoontuvat kotiin ja syövät yhdessä illallista ennen joulupukin saapumista.

Jouluaaton illallinen

Jouluaaton illallinen koostuu kinkusta, lohesta, gratiiniperunoista, keitetystä turskasta, riisikermasta ja kalkkunasta. Illallinen alkaa kuitenkin vasta, kun olet katsonut ulos ikkunasta ja nähnyt ensimmäisen tähden taivaalla. Kun perhe on syönyt aterian loppuun, monet päättävät käydä hautausmaalla ja sytyttää kynttilät vainajien haudoille. Lisäksi illan aikana ja kylmää säätä lievittääkseen suomalaiset käyvät yleensä saunassa ennen joulupukin saapumista odottamassa. Ennen joulun viettoa heidän on kylvetettävä ja pukeuduttava puhtaisiin vaatteisiin.

Joululahjat

Suomessa on tapana, että joulupukki käy jokaisen perheen kotona illallisen jälkeen, tulee ovesta sisään ja kysyy lapsilta, ovatko he olleet kiltisti, ennen kuin antaa heille lahjansa.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki suosikkikauppojesi alennusluettelot Suomessa. Nauti aidosta perhejuhlasta, jossa on poikkeukselliset maisemat ja upea tunnelma.

 

- 3 min

Share
Luovat joulujuhlat

Musta perjantai 2023: miten saada parhaat tarjoukset

Musta perjantai on yksi Suomen suosituimmista tapahtumista, kun halutaan ostaa edullisesti etenkin joululahjoja. Joskus meitä kuitenkin häikäisee niin paljon alennettuja kohteita, että ostamme enemmän kuin pitäisi ja saatamme vaarantaa vakavasti budjettimme. Monet kaupat ovat ihanteellisia tarjousten hyödyntämiseen, jos sinulla on jo mielessäsi, mitä valitset. Mutta vaikka ahdistus saisikin meidät valtaansa, tässä on ehdoton opas parhaisiin tarjouksiin. Miten saada ne? Seuraa näitä vinkkejä.

Aseta budjetti

Jos kirjoitit ylös, mitä asioita tarvitset, ihanteellinen oli säästää rahaa tätä tapahtumaa varten. Kyse ei ole kuluttamisesta kuluttamisen vuoksi. Vinkki: kirjoita tarveluettelon ohella kummallekin puolelle enimmäisbudjetti, jonka aiot käyttää kyseiseen tuotteeseen. Pidä mielessä, että niiden summa ei ylitä arvioitua kokonaisarvoa.

Analysoi kaikki vaihtoehdot

Älä häkelly ensimmäisestä näkemästäsi asiasta. Analysoi myös kilpailua ja tarkastele kaikkia käytettävissäsi olevia vaihtoehtoja. Mustana perjantaina nimittäin monet kaupat tarjoavat muka alennettuja tuotteita, jotka edellisenä päivänä maksavat täsmälleen saman verran. Monet jälleenmyyjät tarjoavat erilaisia tuotteita pienillä alennuksilla, jotka eivät lopulta kokonaisuutena tee eroa säästöjen kannalta.

Hyödynnä tilaisuudet

Jos joudut ostamaan joululahjoja muutaman viikon kuluttua, mikset käyttäisi tilaisuutta hyväkseni nyt sen sijaan, että jättäisit sen viime hetkeen? Muista, että monien Black Friday -perjantaina tarjottavien tuotteiden varastot ovat rajalliset. Kuten edellä mainittiin, tekemällä luettelon tarvitsemistasi tavaroista voit järjestäytyä ja pystyä arvioimaan vaihtoehtoja, jotta et jää joulun budjetin alle.

Älä osta sitä, mitä sinulla jo on

Vaikka meillä on televisio, saatamme löytää tarjouksen, joka saa meidät ajattelemaan, että tarvitsemme toisen, vaikka meillä on kotona jo hyvä laite, jota emme edes käytä usein. Meidän pitäisi käyttää järkeä ennen kuin klikkaamme ostoskoriin ja ostamme sen, vaikka tarjous olisi kuinka hyvä. On muitakin esimerkkejä, jotka voivat saada meidät ostamaan tarpeettomasti, vaikka vain sinä voit vetää rajan ostamisen ja ostamatta jättämisen välille.

Tutkimus kaupasta

Jos etsit parhaita hintoja, on tärkeää tietää, miten kauppa, josta haluat ostaa mustan perjantain aikana, toimii, ja varmistaa, että tiedät, millaisia alennuksia ja myyntejä se tarjoaa. Varmista myös, että tiedät, tarjoaako se "pikatarjouksia" rajoitetun ajan, tarjoaako se alennuksia tuotetyypeittäin ja kuinka paljon varastoa sillä on. Jos haluamaasi tuotetta on vähän kappaleita, kannattaa pitää kiirettä.

Tarjoukset 365 tuo sinulle suosikkimerkkiesi parhaat kuvastot Suomessa, jotta voit ottaa kaiken irti Black Friday -alennuksista. Se on tänä vuonna 24. marraskuuta. Pidä kiirettä!

 

- 3 min

Share
Musta perjantai 2023: miten saada parhaat tarjoukset

Hobby Hall vs. Clas Ohlson: kummassa myymälässä on parhaat hinnat?

Suomessa on laaja valikoima tavarataloja. Mutta on kaksi ketjua, jotka tekevät maassa eron tuotteidensa valikoiman ja laadun sekä kampanjoidensa puolesta: Hobby Hall ja Clas Ohlson. Niillä on erittäin laaja tavaravalikoima, hyvät hinnat ja todella houkuttelevat kausimyynnit. Vaikka jokainen shoppailija valitsee tietyn ketjun makunsa tai uskollisuutensa perusteella, mikä näistä kahdesta suuresta kaupasta tarjoaa parhaat tarjoukset? On erittäin tärkeää olla tarkkaavainen päivittäisten ja kuukausittaisten julkaisujen suhteen, jotta ei menetä mitään tilaisuutta ja jotta voi vertailla hintoja. Ennen joulun ja uudenvuoden juhlia, jolloin lahjoihin käytetään paljon rahaa, on tärkeää olla tietoinen niiden tarjouksista ja kampanjoista. Liiallisen tuhlaamisen välttäminen on edellytys sille, että kuun loppuun päästään ilman velkaa ja että rahaa jää jonkin verran sijoitettavaksi johonkin ylimääräiseen henkilökohtaiseen päähänpistoon.

Hobby Hall

Hobby Hallista asiakkaat löytävät laajan valikoiman tuotteita, kuten sohvia, nojatuoleja, kirjahyllyjä, toimisto- ja olohuoneen kalusteita, tietokoneita, älypuhelimia, autotuotteita, jalkineita, vaatteita, käsilaukkuja ja silmälaseja sekä paljon muuta. Rahan säästäminen Hobby Hallissa on helppoa. Hyödynnä heidän verkkosivuillaan julkaistut tarjoukset ja kampanjat tai voit tilata heidän uutiskirjeensä saadaksesi viimeisimmät uutiset. Seuraa Hobby Hallia myös sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla uusimmista tarjouksista. Ketju tunnetaan maailmanlaajuisesti edullisista hinnoistaan ja se on erittäin houkutteleva ostospaikka. Kun kyse on laadukkaista huonekaluista ja tavaroista markkinoiden parhaaseen hintaan, Hobby Hallista löydät kaiken etsimäsi ja enemmänkin. Plussaa? He laskevat hintoja aina suosituimpiin tuoteosioihin asti. Jäätkö sinä siitä paitsi? Hyödynnä tämä tilaisuus.

Clas Ohlson

Myös Clas Ohlson tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja. Löydät laajan valikoiman tuotteita, kuten olohuoneen huonekaluja, sohvia, puutarhatuoleja, sateenvarjoja, tyynyjä, leluja, lennokkeja, lemmikkieläinten tarvikkeita, keittiö- ja kodinkoneita, varaosia, puutarhakoneita ja paljon muuta. Säästäminen Clas Ohlsonilla on erittäin helppoa. Hyödynnä sen virallisilla verkkosivuilla julkaistut tarjoukset ja kampanjat tai tilaa uutiskirje saadaksesi viimeisimmät uutiset. Clas Ohlson tarjoaa myös rahoitusta, jotta asiakkaat voivat ostaa tuotteita ja maksaa ne osamaksulla, sekä alennuskuponkeja. Clas Ohlsonin virallisilla verkkosivuilla on blogi, josta löydät sisustusideoita. Tämä ketju tarjoaa myös asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten pidä silmällä, mitä he julkaisevat verkkosivuillaan, jotta et jää paitsi.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen johtavien suurten ketjujen alennusluettelot. Tartu tilaisuuteen ja selaa jokaista niistä ja etsi parhaat hinnat. Jos alat kontrolloida menojasi, pystyt tasapainottamaan taloutesi paremmin. Älä missaa tätä tilaisuutta ja pidä kiirettä!

 

- 3 min

Share
Hobby Hall vs. Clas Ohlson: kummassa myymälässä on parhaat hinnat?
MAINOS

K-Citymarket tarjoukset budjettitietoisille ostajille

K-Citymarket on Kesko-konsernin omistama suomalainen supermarketketju. Sillä on tällä hetkellä noin 80 myymälää 60 eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea. K-Citymarket työllistää yhteensä noin 6 000 henkilöä ja on tunnettu brändi koko maassa. Jos etsit löytöjä, koska budjettisi on tiukka, tee ostokset K-Citymarketissa. Et tule katumaan sitä. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit kuluttaa vähemmän ja säästää paljon enemmän.

Osta ympäriinsä

Löytääksesi parhaat tarjoukset sinun on verrattava tuotteiden hintoja eri myymälöissä. Yhdessä voi olla paremmat hinnat kananmunille, mutta toisessa voi olla halvempi hinta kalalle. Mutta varmasti K-Citymarketissa on kaikista ketjuista paras hinta.

Osta toisen tuotemerkin tuotteita

Kauppojen omia tuotemerkkejä pidettiin ennen halpina kopioina. Supermarketit ovat kuitenkin panostaneet viime vuosina paljon aikaa ja rahaa parantaakseen tuotteitaan ja saattaakseen ne premium-merkkien tasolle.

Etsi kampanjoita ja tarjouksia

K-Citymarket julkaisee viikoittaisia ja kuukausittaisia mainoksia myynnissä olevista tuotteista lehdistössä, verkkosivuillaan tai sosiaalisissa verkostoissaan. Ota selvää päivästä ja hyödynnä se ostaaksesi kaiken tarvitsemasi edullisesti. Jos on suuri tarjous, harkitse useamman yksikön ostamista.

Säästä alennuskuponkien avulla

Alennuskupongit ovat yhä suositumpia K-Citymarketissa, ja me kuluttajat voimme hyötyä niistä paljon. Voimme hyödyntää erittäin mielenkiintoisen tarjouksen tuotteesta, jonka yleensä ostamme.

Liity kanta-asiakasohjelmaan

Joillakin ketjuilla, kuten K-Citymarketilla, on kanta-asiakasohjelma, ja jäseneksi liittyneet voivat nauttia erikoistarjouksista ympäri vuoden.

Osta kausitarjouksia

Tuotteiden viimeinen käyttöpäivä voi olla tärkeä säästöjen kannalta. Kun tuotteen voimassaoloaika on päättymässä, K-Citymarketilla on tapana laskea sen hintaa. Hävikin välttämiseksi voit ostaa näitä tuotteita, joissa on yleensä eriväriset etiketit, jotka varoittavat kuluttajaa.

Vertaa hintoja

Nykyään lähes kaikki supermarketit sallivat verkkokaupan ja ilmoittavat yksityiskohtaisesti tuotteidensa hinnat. Näin voimme vertailla ja valita halvimmat tuotteet.

Tee luettelo osioittain

Mieti supermarketin osastoja ja sitä, mitä tarvitset kussakin niistä. Päätä, mitä lihaa, hedelmiä tai pakasteita aiot ostaa. Tämä vinkki on hyödyllinen verkko-ostoksia tehtäessä. Se on kaksoisvoitto: säästät aikaa ja rahaa.

Poista tarpeettomat tuotteet

Kun sinulla on lista, katso sitä uudelleen ja mieti ostoksesi uudelleen. Tarvitsetko niin paljon välipaloja? Kenelle ostat niin monta keksiä? Aiotko käyttää kaikki tuoreet tuotteet loppuun ennen niiden viimeinen käyttöpäivä?

Valitse paras viikonpäivä

Järjestä ja vertaile hintoja. Selvitä, minä päivinä saat alennuksia K-Citymarketissa pankki- ja alennuskorteilla.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen suurimpien kauppaketjujen alennuskatalogit, jotta säästäminen olisi helpompaa. Mitä sinä vielä odotat? Mene K-Citymarketiin, etkä tule katumaan.

 

- 3 min

Share
K-Citymarket tarjoukset budjettitietoisille ostajille

Elokuu Suomessa: festivaalipitoinen kuukausi

Elokuu on Suomessa festivaaleja täynnä oleva kuukausi. Kaikkia tapahtumia on mahdotonta luetella, mutta tässä on muutamia kesäfestivaaleja.

Festivaaleja on lähes jokaisessa maan suurimmassa kaupungissa, ja niitä on tietysti uskomattoman monenlaisia. Paljon rock-, heavy metal- ja trashmetal-festivaaleja, mutta myös paljon klassista musiikkia, jazzia tai jopa tangoa.

Tangosta sanotaan Helsingin satamassa, että juuri suomalaiset merimiehet toivat tämän musiikin ja tanssin Buenos Airesiin ja Río de la Platalle. Kaurismäen veljesten boutadea lukuun ottamatta tiedetään, että tango saapui Suomeen 1900-luvun alussa ja siitä tuli valtavan suosittu musiikki.

Savonlinnan oopperajuhlat

Savonlinnan oopperajuhlat on yksi maailman tunnetuimmista oopperafestivaaleista. Se järjestetään Olavinlinnan keskiaikaisessa linnassa, jonka sijainti kauniiden järvien ympäröimänä tekee kokemuksesta unohtumattoman. Yli 60 000 kävijää saapuu vuosittain Savonlinnaan nauttimaan upeista esityksistä ja tunnelmasta.

Festivaalimme

Jatkuvasta uusien näkökulmien etsimisestä tunnettu Meidän festivaali sisältää musiikkiesitysten lisäksi myös tanssia ja muita taidemuotoja tavoitteenaan tarjota yleisölle ainutlaatuisia elämyksiä, joita he eivät todennäköisesti löydä muualta.

Luosto Classic

Luosto Classic -festivaalilla Pohjois-Suomessa luonto on vahvasti läsnä, sillä sen "konserttisali" sijaitsee ulkona, vuoren rinteessä. Nämä epätavalliset olosuhteet tekevät Luosto Classicista ainutlaatuisen elämyksen. Ohjelma koostuu pääasiassa kamarimusiikista, mutta myös kansanmusiikkia kuullaan.

Helsingin juhlaviikot

Suomen suurin taidefestivaali, mutta kyse ei ole vain klassisesta musiikista. Sen tapahtumien laajaan lajivalikoimaan kuuluvat kaikki kuviteltavissa olevat taidemuodot: teatteri, sirkus, kuvataide, klassinen musiikki, maailmanmusiikki. Ajatuksena on tuoda taide kaikkien ulottuville.

Tunnelma on hyvin urbaani, ja yksi suosituimmista tapahtumista on Taiteiden yö, jonka aikana eri puolilla kaupunkia järjestetään lukuisia esityksiä sekä sisällä että ulkona.

Flow-festivaali

Flow on Helsingissä järjestettävä musiikin, taiteen ja ruokakulttuurin urbaani festivaali. Musiikkivalikoima vaihtelee indierockista souliin, jazzista ja folkista nykyaikaisempiin klubisoundeihin. Musiikin lisäksi festivaali käsittelee kuvataidetta, elokuvaa, muotoilua ja maailman ruokakulttuuria.

Pori Jazz

Pori Jazz on Suomen vanhin ja suosituin jazzfestivaali. Vuodesta 1966 lähtien se on järjestetty joka vuosi maan länsirannikolla. Kuten muillakin jazzfestivaaleilla on tapana, myös monien muiden tyylilajien muusikot esiintyvät. Lapsille on jopa omaa ohjelmaa,

Kaustisen kansanmusiikkifestivaali

Pohjanmaalla, läntisessä Keski-Suomessa sijaitsevaan Kaustiseen saapuu aina harrastaja- ja ammattimuusikoita, jotka ovat valmiita nauttimaan sen työpajoista, jam-sessioista ja esityksistä varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen tärkeimpien kauppojen alennusluettelot, jotta voit säästää lomallasi. Älä missaa tilaisuutta ja tartu tilaisuuteen!

 

- 3 min

Share
Elokuu Suomessa: festivaalipitoinen kuukausi

Takaisin kouluun motivaatio: miten pysyä inspiroituneena koko vuoden ajan

On vaikeaa palata kouluun lomien jälkeen ja pysyä motivoituneena. Oppilaiden kannattaa pitää mielessä useita asioita, jotka auttavat heitä sopeutumaan päivittäisiin tapoihinsa ja kannustavat heitä palaamaan luokkahuoneeseen.

Emme voi saada lapsia tuntemaan, että lomien loppuminen on jotain negatiivista. Tätä varten meidän on lähestyttävä kouluun paluuta hyvin myönteisenä haasteena, joka synnyttää innostusta ja innostusta.

Tällä tavoin, aivan kuten innostumme, kun koululoma saapuu, meidän pitäisi myös innostua, kun on aika vaihtaa uimapuku kirjoihin ja eväsrasioihin. Tärkeintä on osata nauttia jokaisesta hetkestä.

Tässä parhaat vinkit, joilla motivoit suomalaisia oppilaita palaamaan kouluun.

Sopeudu rutiineihin pikkuhiljaa

Ei voi odottaa, että kesän vapauden jälkeen esimerkiksi aikataulujen ja ruokailujen suhteen rutiinit muuttuvat yhdessä yössä. Jos muutama viikko ennen aloittamista totuttaa pikkuhiljaa heräämään aikaisin, menemään nukkumaan omaan aikaansa tai syömään ateriat tavanomaisina päivinä, muutos on paljon vähemmän raju.

Heidän makunsa ja kiinnostuksen kohteensa ovat meille tärkeitä

On erittäin tärkeää, että saamme pienimmät osallistumaan kouluun paluuseen ja näytämme heille, että heidän mielipiteensä on olennainen, kun valitsemme koulutarvikkeita tai vaatteita, joita he käyttävät ensimmäistä kertaa, he tuntevat itsensä päätöstensä päähenkilöiksi ja hyvin tyytyväisiksi!

Selitä heille, miten tärkeää on oppia...

Meidän on selitettävä lapsillemme, kuinka onnekkaita he ovat voidessaan oppia ja nauttia koulutuksesta, jonka ansiosta he voivat aikuisena tulla miksi tahansa. Vanhemmat ovat ensimmäisiä, joiden pitäisi antaa koulutukselle sen ansaitsema arvo.

Tapaaminen

Kouluun palaaminen tarkoittaa myös kavereiden ja opettajien tapaamista. He ovat hyvin innoissaan siitä, että he ovat heidän kanssaan joka päivä. Heidän ystävänsä ovat olennainen osa kouluelämää.

Lisäksi lapset rakastavat ja ihailevat opettajiaan. Sen korostaminen, kuinka mukavaa on nähdä heidät jälleen tai kuinka jännittävää on tavata uudet tulokkaat, on olennainen asia.

Opetuksen ulkopuoliset luokat ovat plussaa

Lukuvuoteen palaamisen lisäksi lapset pääsevät jälleen nauttimaan niistä aktiviteeteista, joista he pitävät eniten. Vedonlyönti heidän suosikkiurheilustaan, tanssitunnit, musiikki tai mikä tahansa koulun ulkopuolinen toiminta, joka tekee heidät onnelliseksi, on kannustin, joka pitää heidät motivoituneina.

Kouluun palaaminen ei ole helppoa, mutta voit varmistaa, että lapsesi eivät tunne muutoksen kovia vaikutuksia. Valmistele heitä pikkuhiljaa, jotta he palaavat kouluun innoissaan ja innokkaina opiskelemaan.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki alennusluettelot, jotta voit ostaa koulutarvikkeita ja -vaatteita edullisesti. Älä epäröi ja hyödynnä tilaisuus.

 

- 3 min

Share
Takaisin kouluun motivaatio: miten pysyä inspiroituneena koko vuoden ajan

Miten tehdä kodistasi ympäristöystävällisempi pienellä budjetilla?

Ympäristöystävällisempi talo vaatii suunnittelun ja rakentamisen yhteydessä joukon peruskohtia, jotka ovat välttämättömiä, jotta se täyttäisi tehtävänsä. Vedenkäsittelystä, sijainnista, jäähdytys- tai lämmitysjärjestelmistä ja sähkön hankintatavasta lähtien. Kaikilla näillä on yhteinen nimittäjä: luonnonenergian maksimaalinen hyödyntäminen. Mutta jos sinulla ei ole mahdollisuutta rakentaa taloa tyhjästä ja haluat tehdä omastasi ympäristöystävällisemmän, tässä on muutamia vinkkejä muutokseen ilman, että käytät liikaa rahaa. Suomen johtavista myymälöistä, kuten Ikeasta, JYSKistä ja Sotkasta, löydät kaiken tarvitsemasi markkinoiden parhaaseen hintaan. Sinun ei tarvitse tuhlata rahaa tehdessäsi kodistasi tehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän.

Energiatehokkaat kodinkoneet

Opettele lukemaan laitteiden energiamerkintä, sillä ne auttavat vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä ja saasteita. Lisäksi kesällä energiatehokas ilmastointi vähentää energiankulutusta, hiilijalanjälkeä ja kuukausittaisia laskuja. Tiesitkö, että yksi aste vähemmän ilmastointia vastaa 10 % suurempaa energiankulutusta? Ja sama tapahtuu, jos lämmitys on liian korkealla. Talvella älä aseta sitä 25 asteeseen, jotta voisit mennä kotiin lyhyissä hihoissa. Jätä se 20-21 asteeseen, joka on asiantuntijoiden mukaan ihanteellinen lämpötila, ja laita villapaita päälle. Jos ohjelmoit sytytystunnit ja sammutat sen yöksi, lasku ei nouse pilviin.

Ekologiset maalit

Remontoi seinät ympäristöystävällisillä maaleilla, sillä ne päästävät vähemmän myrkkyjä ja vähentävät sisäilman saastumista. Jos valitset tapetit, varmista, että valitset ympäristöystävällisen merkin. 2000-luvun maalit ovat ekologisia, vegaanisia, myrkyttömiä ja aromaattisia.

Ekologinen puutarha

Istuta kotoperäisiä lajikkeita puutarhaan, parvekkeelle tai terassille, jotta ne sopeutuvat paremmin ympäristöön. Ne tarvitsevat vähemmän huoltoa ja vettä, aivan kuten kaupunki- ja luomupuutarhat. Oman ruoan istuttaminen, kasvattaminen ja sadonkorjuu vähentää hiilidioksidipäästöjä ja hoitaa maaperää kompostilla vuosien ajan. Kannustamme sinua myös opettelemaan, miten orgaanisesta jätteestä voi valmistaa kotitekoista kompostia ja miten hedelmä- ja vihannesjätteet voidaan käyttää uudelleen ja muuttaa luonnolliseksi lannoitteeksi kasveillesi.

LED-lamput

Kaikkien hehkulamppujen vaihtaminen LED-lampuiksi on yksi helpoimmista tavoista säästää sähköä. 14 W:n led-lamppu vastaa 20 W:n energiansäästölamppua ja 100 W:n hehkulamppua. Ledilamppu kestää noin 70 000 tuntia. Ja vaikka niiden hinta on hieman korkeampi, ne eivät sisällä myrkkyjä. Ylimääräinen vinkki: sammuta televisio ja muut kodinkoneet, jotka jäävät palamaan merkkivalo päällä ja kuluttavat edelleen sähköä. Temppu tämän energiavuodon välttämiseksi? Laita kytkimellä varustettu pistorasia ja sammuta se yöksi.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki suosikkikauppojesi luettelot Suomessa, jotta voit valita tuotteita, jotka vähentävät kotitalouden kulutusta. Sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa ja voit kysyä asiantuntijan mielipidettä.

 

- 3 min

Share
Miten tehdä kodistasi ympäristöystävällisempi pienellä budjetilla?

Miten säästää rahaa päivittäistavaroissa paikallisessa supermarketissa?

Kuinka monta kertaa lähdet kotoa ajatuksenasi ostaa tiettyjä tuotteita ja palaat takaisin pussit täynnä turhia tavaroita? Yritä olla varovainen, laadi listasi huolellisesti ja vältä pakonomaista ostamista. Miten säästää rahaa ruokaostoksissa paikallisessa supermarketissa? Paikallisten supermarkettien tarjousten hyödyntäminen Suomessa on hyvä vaihtoehto laskujen pienentämiseen. Lidl, Prisma ja S-Market on sekä fyysisissä että virtuaalisissa myymälöissään tarjouksia, joita et voi jättää väliin. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit säästää rahaa, jotta voit investoida johonkin muuhun.

Tee lista osioittain

Mieti supermarketin osastoja ja sitä, mitä tarvitset kussakin niistä. Päätä, mitä lihaa aiot ostaa, mitä hedelmiä haluat tai mitä pakasteita tarvitset. Et ainoastaan säästä supermarketissa, vaan tuhlaat myös vähemmän aikaa. Tämä vinkki on hyödyllinen myös verkko-ostoksilla. Se on kaksoisvoitto: säästät aikaa ja rahaa.

Älä tee ostoksia nälkäisenä

Nälkäisenä supermarketiin meneminen saa sinut ostamaan sellaista, mitä et oikeasti tarvitse. Ruokahalu vaikuttaa suuresti valintoihimme, etenkin kun selailemme keksien ja karkkien käytäviä. Supermarkettiin kannattaa mennä täydellä vatsalla. Himoitsemme yleensä makeaa, joka on kaikkein kalleinta, kuten suklaata, karkkeja tai keksejä.

Kiinnitä huomiota alennuksiin

Kulujen vähentämiseksi voit etsiä erikoistarjouksia etukäteen, kirjata ylös alennuksia ja kampanjoita ja tarkistaa kunkin supermarketin esitteet. Nykyään internetissä on saatavilla monia tilauksia ja jopa matkapuhelinsovelluksia, jotka lähettävät hälytyksiä ja ilmoituksia uusimmista tarjouksista. Kun menet supermarkettiin, älä unohda tarkistaa tarjouksia lukemalla huolellisesti etiketin ja tuotteen nimen. Yritä hyödyntää myös kanta-asiakaskortteja. Niiden avulla pääset käsiksi eksklusiivisiin kuponkeihin ja säästät rahaa ruokaostoksissa.

Osta kausitarjouksia

Tuotteiden viimeinen käyttöpäivä voi olla tärkeä säästöjen kannalta. Kun tuotteen voimassaoloaika on päättymässä, supermarketit yleensä laskevat sen hintaa. Hävikin välttämiseksi voit ostaa näitä tuotteita, joissa on yleensä eriväriset etiketit, jotka varoittavat kuluttajaa. Tarkista aina yksikkö-, litra- tai kilohinta, ennen kuin laitat tietyn tuotteen ostoskoriin. Se on erittäin hyvä vaihtoehto säästää ja venyttää budjettia.

Vertaa hintoja

Nykyään lähes kaikki supermarketit sallivat verkkokauppaostokset ja ilmoittavat yksityiskohtaisesti tuotteidensa hinnat. Näin voimme vertailla ja valita halvimmat tuotteet. Kun olet tehnyt edellisen selvityksen, voit valita alueesi halvimmat toimipaikat. Monissa ketjuissa voit ostaa samoja tuotteita, joiden hintaero on järkyttävä.

Tarjoukset 365:ssä on uusimmat alennusluettelot suosikkisupermarketeistasi Suomessa. Löydä parhaat ja monipuolisimmat tuotteet yhdestä paikasta. Mene kauppoihin ja hyödynnä tarjoukset ja alennukset.

 

- 3 min

Share
Miten säästää rahaa päivittäistavaroissa paikallisessa supermarketissa?

Kaikki mitä sinun on tiedettävä säästääksesi rahaa Lidlissä

Yksi eniten aikaa vievistä asioista, joita vihaamme tehdä, on ruokalistan laatiminen. Viikon tarpeiden kartoittaminen on vaikeaa, varsinkin jos työskentelemme pitkiä aikoja poissa kotoa. Useimmiten saavumme Suomen suuriin kauppoihin, kuten Lidliin, tyhjin mielin ja teemme ostoksia sitä mukaa kuin näemme hyllyssä olevia tuotteita. Lopulta huomaamme, että unohdimme noin puolet tuotteista ja ostimme monia muita, jotka eivät olleet meille niin hyödyllisiä. Jotta et stressaantuisi joka kerta, kun käyt tässä ketjussa tai Minimani- ja K-Citymarketissa, autamme sinua tekemään täydellisen ostoslistan ja säästämään samalla rahaa erityisesti Lidlissä, joka on alennusmyymälä.

Suunnittele viikoittainen ruokalista

Järjestä ateriat koko viikoksi ja tee ostokset tämän suunnittelun perusteella. Tiedät, mitä ostaa ja oikean määrän. Yritä varmistaa, että viikoittainen ruokavaliosi on tasapainoinen ja että se sisältää kaikki elintarvikeryhmät. Lidlillä on aggressiivisia kampanjoita, joita voit hyödyntää, jotta budjettisi toimisi paremmin.

Vastaanota uutiskirje tarjouksineen

On aina hyvä jättää osa listasta tyhjäksi, jos haluat lisätä myynnissä olevan tuotteen. Ostamalla kaksi tai kolme tuotetta myynnissä emme joudu niin kauas budjetistamme ja voimme hyödyntää tuoreita tuotteita edulliseen hintaan. Älä ole niin tiukka ja nauti itsesi hemmottelusta. Suuret kauppaketjut tarjoavat monia alennuksia, joita ei voi jättää käyttämättä. Valitse esimerkiksi kauden vihanneksia ja ota toinen, joka on alennuksessa, vain tyydyttääkseen himosi. Lidlin uutiskirjeen tilaaminen on hyvä vaihtoehto olla tietoinen kaikista tarjouksista.

Osta suhteessa siihen, mitä tarvitset

Jos olet jo suunnitellut viikoittaiset ateriasi, tiedät tarkalleen, kuinka paljon tarvitset kutakin tuotetta. Muista, että ei ole suositeltavaa varastoida paljon pilaantuvia tuotteita. Ne saattavat vanhentua lyhyessä ajassa käyttämättä. On totta, että joskus supermarketit käynnistävät kampanjoita, joissa ostetaan jopa kuusi tuotetta, mutta jos tiedät, ettet aio käyttää niitä, on parempi välttää tämä kustannus.

Talousarvion laatiminen

Luettelo riippuu budjetistasi. On aina suositeltavaa tehdä ruokaostokset sen jälkeen, kun olet saanut palkkasi. Silloin et laske jokaista penniä ja sinulla on mahdollisuus lisätä ostoskoriin lisää tuotteita. Lisävinkki, josta voi olla paljon apua: tarkista hinnat verkossa, ja kun menet fyysiseen myymälään, tiedät tarkalleen kunkin tuotteen arvon. Toisin sanoen, simuloi virtuaalista shoppailua ja ota mukaan juuri oikea määrä rahaa, jos haluat mieluummin kävellä supermarkettiin.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki suosikkisupermarkettiesi alennusluettelot. Tutustu tarjouksiin ja alennuksiin ja hyödynnä ne seuraavassa ostoksessasi.

 

- 3 min

Share
Kaikki mitä sinun on tiedettävä säästääksesi rahaa Lidlissä

IKEA vai JYSK? Kumpi myymälä tarjoaa parhaat tarjoukset?

Suomessa on laaja valikoima huonekalukauppoja. On kuitenkin kaksi ketjua, jotka ovat suosituimpia tuotteidensa valikoiman ja laadun sekä kampanjoidensa vuoksi: IKEA ja JYSK. Niillä on laaja valikoima, hyvät hinnat ja todella houkuttelevat kausimyynnit. Vaikka jokainen ostaja valitsee tietyn ketjun makunsa tai uskollisuutensa perusteella, mikä myymälä tarjoaa parhaat tarjoukset? On erittäin tärkeää olla tarkkaavainen IKEAn ja JYSKin päivittäisten ja kuukausittaisten julkaisujen suhteen, jotta ei menetä yhtään tilaisuutta ja voi vertailla hintoja. On tärkeää olla tietoinen IKEAn ja JYSKin kampanjoista ja tarjouksista. Se, ettei tuhlaa liikaa, on edellytys sille, että kuukauden loppuun päästään ilman velkaa ja että on rahaa sijoittaa johonkin ylimääräiseen henkilökohtaiseen päähänpistoon.

IKEA

IKEAsta asiakkaat löytävät laajan valikoiman tuotteita, kuten sohvia, nojatuoleja, kirjahyllyjä ja hyllyjä, toimisto- ja olohuoneen kalusteita, lipastoja ja konsoleita, pöytiä ja työpöytiä, baarituoleja, koriste-esineitä, sänkyjä ja patjoja, kodinkoneita ja paljon muuta. Rahan säästäminen IKEAssa on helppoa. Hyödynnä heidän verkkosivuillaan julkaistut tarjoukset ja kampanjat tai tilaa heidän uutiskirjeensä saadaksesi viimeisimmät uutiset. Seuraa IKEAa myös sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla uusimmista tarjouksista. Se on maailmanlaajuisesti tunnettu ketju alhaisista hinnoistaan ja todella houkutteleva ostospaikka. Kun kyse on laadukkaista huonekaluista markkinoiden parhaaseen hintaan, löydät IKEAsta kaiken etsimäsi ja paljon muuta. Plussaa? He alentavat hintoja jopa suosituimmissa tuoteosioissa. Jäätkö kaipaamaan sitä? Hyödynnä tämä tilaisuus, jos harkitset kotisi uudistamista. IKEA-myynti voi olla jopa 50 % tietyistä tuotteista.

JYSK

JYSK tarjoaa myös paljon vaihtoehtoja. Löydät laajan valikoiman tuotteita, kuten olohuoneen huonekaluja, sohvia, puutarhatuoleja, sateenvarjoja, tyynyjä, työpöytiä, lipastoja, makuuhuoneen huonekaluja, sänkyjä, patjoja, kylpyhuonekalusteita, istutusastioita, kasveja, valaisimia, seinävalaisimia, lattiavalaisimia, peittoja ja paljon muuta. Hyödynnä niiden virallisilla verkkosivuilla julkaistut tarjoukset ja kampanjat tai tilaa uutiskirje saadaksesi uusimmat tarjoukset, edut, inspiroivat ideat ja kilpailut. Löydät valitut tuotteet jopa 60 % alennuksella, ja jos olet yritysasiakas, saat aina ylivoimaisen hyvän tarjouksen. JYSKin virallisilla verkkosivuilla on blogi, josta löydät sisustusideoita ja vinkkejä uusimmista trendeistä. JYSK tarjoaa myös asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse, mikä helpottaa mahdollisten ongelmien ratkaisemista.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen suurimpien huonekalukauppojen alennusluettelot. Tartu tilaisuuteen ja käy läpi jokainen niistä ja etsi parhaat tarjoukset. Jos alat valvoa menojasi, pystyt tasapainottamaan taloutesi paremmin. Älä missaa tätä tilaisuutta ja säästä niin paljon kuin voit.

 

- 3 min

Share
IKEA vai JYSK? Kumpi myymälä tarjoaa parhaat tarjoukset?

5 vinkkiä rahan säästämiseen ruokaostoksissa

Joskus on vaikeaa jakaa työstä saatu palkka niin, että se riittää kaikkeen tarvitsemaasi. Voit noudattaa kuitenkin säästää rahaa ruokakaupassa muutamalla yksinkertaisella niksillä. Sinun ei tarvitse olla supersankari tai osata kaikkea. Kyse on vain siitä, että käytät nokkeluuttasi välttyäksesi tinkimästä budjetistasi. Suomessa on suuria ruokakauppaketjuja, kuten Lidl, K Market, Alepa, Prisma ja Supermarketit, jotka tarjoavat laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Pidä seuraavat asiat mielessäsi käydessäsi kaupassa.

Määrittele budjettisi

Yksi aina toimiva vinkki on laatia budjetti etukäteen. Varaa siis vain niin paljon rahaa, että voit ostaa vain sen, mitä tarvitset. Vaikka tarjolla olisi houkutuksia, kuten karkkeja ja makeisia, et voi tuhlata liikaa rahaa. Joudut samalla pitämään kiinni ostoslistastasi. Älä yritä ottaa lapsia mukaan. He haluavat ostaa kaiken näkemänsä ja saattaa sinut pulaan. Jos tiedät tarkalleen, paljonko voit kuluttaa, voit välttyä katumukselta päivän päätteeksi.

Tee ostoslista

Kun olet määritellyt kuukausittaisiin, viikoittaisiin tai päivittäisiin ostoksiin käyttämäsi rahamäärän, tee luettelo tarpeistasi. Poimi hyllystä vain se, mitä aiot ostaa, ja vältä tarjoustuotteiden aiheuttamaa häiriötä. Pysy erossa paheista. Vinkki: yritä sisällyttää luetteloosi monipuolista tuotteita ruokapyramidista, kuten jauhoja, lihaa, hedelmiä ja vihanneksia, kalaa tai palkokasveja.

Suunnittele ateriasi

Jos käyt supermarketissa kerran viikossa, kannattaa suunnitella ateriat etukäteen. Jos se on sinulle helpompaa, voit käyttää sovellusta viikoittaisten aterioiden järjestämiseen ja välttää liiallisen stressin. Kun olet määritellyt, mikä on kunkin päivän ruokalista ja mitä sinun on ostettava, mene lähimpään kauppaan ja laita koriin vain tuotteita, jotka olet lisännyt listallesi. Älä ylitä rajaa.

Osta alennustuotteita

Tuotteiden ostaminen alennusmyynneistä on hyvä keino, vaikka se ei aina toimi. Annamme usein kampanjoiden vietellä itsemme ja päätymme ostamaan turhia asioita. Ostamme sitä, mitä on myynnissä vain siksi, että se on halpaa, emmekä siksi, että oikeasti tarvitsisimme sitä. Jos kuitenkin olet oikeasti halpojen tarjousten metsästäjä, voit onnistua käyttämään kampanjoita hyödyksesi. Sesonkituotteet ovat yleensä halvempia ja tarjoavat sinulle enemmän ravintoaineita vuodenajan vuoksi. Esimerkiksi: kauden hedelmät ja vihannekset.

Kierrätä ruokasi

Jos olet valmistanut liikaa ruokaa ja jäljelle jää tähteitä, älä huoli. Meillä on varma ratkaisu. Kierrätä ateriasi ja tee uusi ruoka tähteistä. Älä tuhlaa mitään ja ota ruoasta kaikki irti. Jos sinulla on jäänyt nuudeleita yli puoliltapäivin, voit valmistaa herkullisia lihapullia illaksi. Tai lämmitä vanhentunut leipä tehdäksesi paahtoleipää.

Tarjoukset3 365 tarjoaa kaikki Suomen supermarkettien alennuskatalogit yhteen ja tekee shoppailusta halvempaa. Älä missaa tilaisuutta.

 

- 3 min

Share
5 vinkkiä rahan säästämiseen ruokaostoksissa

IKEA vai JYSK? Mistä saada parhaat huonekalutarjoukset?

Suomessa on laaja valikoima huonekaluliikkeitä. On kuitenkin kaksi ketjua, jotka tarjoavat kaikista parhaat valikoiman ja laadun tuotteissaan: IKEA ja JYSK. Niillä on laaja valikoima, edulliset hinnat ja todella houkuttelevat kausimyynnit. Vaikka jokainen ostaja valitsee ketjun makunsa tai tottumustensa perusteella, mikä on paras paikka saada tarjouksia? On erittäin tärkeää seurata tarkasti IKEAn ja JYSKin päivittäisiä ja kuukausittaisia kampanjoita, ettet missaa mitään tilaisuutta ja pääset vertailemaan hintoja. Joulun ja uudenvuoden lomamenojen jälkeen on tärkeää pitää silmällä IKEAn ja JYSKin tarjouksia ja kampanjoita. Liiallisen kulutuksen välttäminen on edellytys sille, että selviät kuun loppuun ilman velkaa ja rahaa jää yli.

IKEA

IKEA tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten sohvia, nojatuoleja, kirjahyllyjä, toimisto- ja olohuonekalusteita, lipastoja ja konsoleita, pöytiä ja työpöytiä, baarituoleja, koriste-esineitä, sänkyjä ja patjoja, kodinkoneita ja paljon muuta. IKEAssa on helppoa säästää rahaa. Hyödynnä heidän verkkosivuillaan julkaistut tarjoukset ja kampanjat tai tilaa heidän uutiskirjeensä saadaksesi viimeisimmät uutiset. Seuraa IKEAa myös sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla uusimmista tarjouksista. IKEA tunnetaan maailmanlaajuisesti halvoista hinnoistaan, ja se on todella houkutteleva ostospaikka. IKEAsta löydät kaikki etsimäsi laadukkaimmat huonekalut parhaaseen hintaan. Plussana? He laskevat hintoja jopa suosituimmassa tuoteosastossa. Aiotko jättää sen väliin? Hyödynnä tämä tilaisuus, jos olet ajatellut remontoida kotiasi.

JYSK

JYSK tarjoaa myös laajan valikoiman. Löydät sieltä paljon erilaisia tuotteita, kuten olohuoneen huonekaluja, sohvia, puutarhatuoleja, sateenvarjoja, tyynyjä, työpöytiä, lipastoja, makuuhuoneen huonekaluja, sänkyjä, patjoja, kylpyhuonekalusteita, istutusastioita, kasveja, valaisimia, seinävalaisimia, lattiavalaisimia, peittoja ja paljon muuta. Hyödynnä virallisilla verkkosivuilla julkaistut tarjoukset ja kampanjat tai tilaa uutiskirje saadaksesi uusimmat erikoistarjoukset, edut, inspiroivat ideat ja kilpailut. Löydät valitut tuotteet jopa 60 % alennuksella, ja jos olet yritysasiakas, saat aina erinomaisen tarjouksen. JYSKin virallisilla verkkosivuilla on blogi, josta löytyy sisustusideoita ja vinkkejä uusimmista trendeistä. JYSK tarjoaa myös asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse, mikä nopeuttaa mahdollisten ongelmien ratkaisemista.

Tarjoukset 365 tuo kaikki Suomen suurimpien huonekalukauppojen alennuskuvastot yhteen paikkaan. Tartu tilaisuuteen ja tutustu niihin kaikkiin löytääksesi parhaat tarjoukset. Jos ryhdyt hallitsemaan menojasi, voit tasapainottaa taloutesi paremmin. Älä missaa tätä tilaisuutta ja säästä niin paljon kuin voit.

 

- 2 min

Share
IKEA vai JYSK? Mistä saada parhaat huonekalutarjoukset?

Vuoden 2023 parhaat konsolit jatkuvaa hupia varten

Mikäpä sen parempaa kuin istua sohvalle ja pelata pelejä pitkän työpäivän jälkeen? Suomessa olemme konsolien ja pelien faneja, joten on aina hyvä olla ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä!

Perinteiset konsolit

Suomen elektroniikkakaupat tarjoavat useita eri vaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua. Tässä kategoriassa kärkipaikasta kilpailevat PlayStation 5 sekä Xbox X Series. Ensimmäinen näistä tarjoaa yhden markkinoiden parhaista teknologisista pelikokemuksista sen mahtavien ohjaimien johdosta. Lisäksi pelialusta tarjoaa mahtavia pelejä, ja sen ominaisuudet nostavat rimaa varsinkin nopeuden, grafiikkojen sekä yhteyksien osalta. Xbox X Series on toinen konsoli, jolla on todella hyvä muisti, visuaalinen kyvykkyys sekä pelivalikoima.

Käsikonsolit

Otatko pelisi mukaan minne tahansa menetkin, etkä halua säästää peliä myöhemmäksi? Käsi- ja hybridikonsolit ovat mahtavia laitteita, joiden avulla voit ottaa pelisi mukaan minne tahansa. Löydät suomalaisista elektroniikkaliikkeistä laajan valikoiman vaihtoehtoja, mutta markkinoita johtaa ehdottomasti Nintendo-brändi. Tämän brändin kuuluisa Nintendo Switch -konsoli on suosituin, ja se mahdollistaa pelien ottamisen mukaan, mutta myös sen yhdistämisen televisioon. Sen prosessori ja pelivalikoima ovat sen parhaita ominaisuuksia. Kyseinen brändi julkaisi lähiaikoina Nintendo Switch OLED -konsolin, joka parantaa sen suorituskykyä suuremman näytön ja erinomaisten grafiikoiden osalta verrattuna edeltäjäänsä.

Retrokonsolit

Jos olet nostalginen pelaaja ja haluat elää pelaamisen 16 bittisellä kultakaudella, suomalaisilla markkinoilla on monia vaihtoehtoja, jotka saattavat ilahduttaa suuresti. Voit löytää markkinoilta muun muassa Sega Genesis Mini-, SNES Classic Edition ja Toluene-konsolit. Näiden konsolien avulla voit matkustaa ajassa taaksepäin ja pelata tuttuja klassikkoja, joita on esimerkiksi Mario Kart, Sonic The Hedgehog, Mortal Kombat sekä Winning 11. Nämä konsolit tulevat niin sanotulla plug and play -ominaisuudella, joten voit aloittaa pelaamisen heti.

Virtuaalinen todellisuus

Nyt kun kävimme menneisyydessä, voimme hypätä suoraan tulevaisuuteen. Virtuaalisen todellisuuden pelikonsolit tulevat yhä suosituimmiksi ja ne mahdollistavat ennenäköemättömän kokemuksen. Oculus, Playstation, HTC ja Valve ovat esimerkkejä suomalaisilla markkinoilla kilpailevista VR-konsoleista. Halvempia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Google Cardboard tai Samsung Gear VR, jota käytät mobiililaitteesi avulla.

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat tarjoukset, kampanjat ja luettelot, joiden avulla voit säästää rahaa kaikessa tarvitsemassasi. Käy osoitteessa Tarjoukset 365 ja hanki uusimmat esitteet ja flyerit kaikista suosikkikaupoistasi jo tänään.

 

- 3 min

Share
Vuoden 2023 parhaat konsolit jatkuvaa hupia varten

Vinkkejä ruohonleikkurin ostamiseen

Pihan pitäminen kauniina ja siistinä ei ole helppo tehtävä. Suomessa pidämme ulkotilojen huolehtimisesta, ja siksi tärkein ystävämme onkin ruohonleikkuri. Jaamme sinulle muutamia vinkkejä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ostaessasi uutta ruohonleikkuria.

Pihasi koko

Ensimmäinen asia, joka tulee ottaa huomioon, on pihasi koko. Pihasi mitat kertovat sinulle paljon siitä, millainen leikkuri sinun pitäisi ostaa suosikkiliikkeestäsi. Jos pihasi on pieni tai keskikokoinen, sinun kannattaisi ostaa elektroninen käsileikkuri. Jos pihasi on suuri, kannattaa sinun ostaa polttoaineella käyvä automaattinen ruohonleikkuri.

Leikkausjärjestelmä

Tapa, jolla ruohonleikkuri leikkaa ruohoa, on seuraava kysymys, joka sinun pitäisi ottaa huomioon. Voit hankkia leikkurin pyörivillä metalliterillä tai langoilla, jotka leikkaavat ruohon vaakatasossa. Toinen hienostuneempi vaihtoehto on leikkuri, jossa on kierteinen leikkausjärjestelmä. Tässä järjestelmässä on vaakatasossa olevia teriä, jotka pyörivät metalliseen kehikkoon kiinnitettynä.

Teho

On tärkeää pitää mielessä teho, jonka leikkuri tarvitsee. Tehoa mitataan wateissa; esimerkiksi suurin osa kodin ruohonleikkureiden tehoista on 1200 watin ja 1800 watin välillä. Tehon määrä riippuu myös pihasi koosta, sillä mitä suurempi piha, sitä enemmän tehoa sen leikkaaminen vaatii.

Hyödylliset yksityiskohdat

Joskus yksityiskohdat vaikuttavat olennaisesti päätökseen. Ostaessasi ruohonleikkuria kaupasta, voit tarkistaa, onko leikkurissa leikatun ruohon keräyspussi, jatkojohto, rengastyypit sekä voiko leikkuri sopeutua epätasaiseen maastoon.

Mitä huoltoa leikkuri vaatii?

Kuten autojen kanssa, tärkeää on tietää, kuinka helppoa leikkuria on huoltaa. Kun ostat uutta ruohonleikkuria, on tärkeä tietää varaosien saatavuus suomalaisista kaupoista, jotta et kohtaa ongelmia leikkurin kanssa myöhemmin. Kannattaa myös kysyä ruohonleikkurin takuusta.

Budjetti

Lopuksi tulee ottaa huomioon käytettävissä oleva budjetti. Kun vierailet ruohonleikkureita myyvässä kaupassa, kannattaa arvioida, kuinka paljon rahaa olet valmis kuluttamaan, jotta et käytä turhaa rahaa ihmeellisiin laitteisiin.

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat tarjoukset, kampanjat ja luettelot, joiden avulla voit säästää rahaa kaikessa tarvitsemassasi. Käy osoitteessa Tarjoukset 365 ja hanki uusimmat esitteet ja flyerit kaikista suosikkikaupoistasi jo tänään.

 

- 3 min

Share
Vinkkejä ruohonleikkurin ostamiseen

Mitä sinun tulee tietää silmämeikistä

Ei ole mitään parempaa kuin mahtava meikki, joka vetää katseita ympärilläsi puoleesi. Silmät ovat kasvojen tärkeä osa, joten niiden kaunistaminen on osa rutiinia, jonka avulla näytämme parhailtamme. Tutustu viimeisimpiin trendeihin, joiden avulla saat silmäsi näyttämään upeilta.

Rajausväritrendit

Rajausväri on tämän vuoden suurin meikkitrendi. Viimevuoden suurin juttu, niin sanottu käänteinen rajaus, on matkalla tämänkin vuoden suurimmaksi trendiksi. Tämä varjoa ja volyymia luova trendi on täällä pysyäkseen. Myös uusi trendi, tuplarajaus, mahdollistaa niin sanotun kaksoishännän sivuilla, joka on todella näyttävä mutta hienovarainen tekniikka. Nyt tiedät, mitä tehdä suomalaisesta meikkiliikkeestä ostamasi rajausvärin kanssa.

Ultimaattinen kulmakarva lookki

Myös kulmakarvat ovat valokeilassa tänä vuonna. Ostoksesi suomalaisista meikkiliikkeistä tulisi sisältää kyniä ja tuotteita, jotka antavat sinulle tuuheammat kulmakarvat. Volyymi, tekstuuri ja sävy ovat meikkisi tärkeimpiä avaimia. Jos olet rohkea, valkaistut kulmakarvat ovat vaihtoehto, jota näkyy paljon kaupungeissa. Uskallatko tehdä sen?

Luomivärien värivaihtoehdot

Luomivärit täyttävät meikkimme väreillä. Tummat ja yksiväriset sävyt ovat menneisyyttä, sillä kirkasväriset luomivärit ovat tulleet jäädäkseen. Värejä, joita voit löytää meikkiliikkeistä, ovat muun muassa vihreän, sinisen, pinkin, metallisävyjen ja muiden värien yhdistelmät. Jos haluat erottua väkijoukosta, värikkäät luomivärit ovat paras vaihtoehto.

Entäpä ripset?

Ripsien pitäisi kuulua meikkiisi. Ripsiesi muoto vaikuttaa siihen, mitä haluaisit tehdä niiden kanssa. Tänä vuonna ripsien meikkiin on kolme avainsanaa: volyymi, muoto ja tiheys. Nämä sanat sinun tulee pitää mielessä, kun ostat meikkilaukkuusi tuotteita suomalaisesta kaupasta.

Kokeile erilaisia somisteita

Keinotekoiset somisteet ovat todella hyvä lisä meikkiisi, jos sinulla ei ole paljoa aikaa. Somisteita ei käytetä enää pelkästään hetkellisesti, vaan myös vakituisena osana meikkiämme. Rajausväritarrat tulevat olemaan suuri trendi vuonna 2022, etkä voi vastustaa niiden ostamista suomalaisista meikkiliikkeistä. Myös erilaiset kasvoihin kiinnitettävät jalokivet ovat salakavalasti ottamassa glitterin ja väliaikaisten tatuointien paikkaa.

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat tarjoukset, kampanjat ja luettelot, joiden avulla voit säästää rahaa kaikessa tarvitsemassasi. Käy osoitteessa Tarjoukset 365 ja hanki uusimmat esitteet ja flyerit kaikista suosikkikaupoistasi jo tänään.

 

- 3 min

Share
Mitä sinun tulee tietää silmämeikistä
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.