logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorEdullista asumista: Tokmannin budjettiystävällisiin tuotteisiin tutustuminen
MAINOS

Edullista asumista: Tokmannin budjettiystävällisiin tuotteisiin tutustuminen

Edullista asumista: Tokmannin budjettiystävällisiin tuotteisiin tutustuminen

Kun ajattelee hienoa kauppaa Suomessa, mieleen tulee Tokmanni. Tämä alennusketju tarjoaa kaikenlaisia tuotteita muita edullisemmin ja kiertävämmin. Jos et ole koskaan tehnyt ostoksia Tokmannissa, nyt on tilaisuutesi. Siihen on monta hyvää syytä: sen hinnat ovat edulliset, se tarjoaa laajan valikoiman tuoremerkkituotteita ja sen myymälät on suunniteltu niin, että vierailukokemuksesi on ainutlaatuinen. Jos selaat heidän verkkosivustoaan, löydät uskomattomia tarjouksia joka viikko, tilan, jossa he jakavat reseptejä, ja mahdollisuuden tehdä ostoksia verkossa, jotta sinun ei tarvitse poistua kotoa. Tokmannissa on joitakin budjettiystävällisiä tuotteita, jotka kannattaa ostaa, jos vierailet tässä supermarketissa edes kerran. Tee elämästäsi edullisempaa!

Nashi päärynä

2.jpg

Tokmannilla on eksoottinen hedelmä- ja vihannesosasto, josta löydät tuotteita, joita ei ole Suomessa helposti saatavilla. Yksi esimerkki on nashi-päärynä, joka tulee Japanista. Sen muoto, väri ja maku poikkeavat siitä päärynästä, jota olemme tottuneet meillä nauttimaan. Tästä hedelmästä tulee varmasti pakkomielle ja haluat varmasti palata Tokmanniin ostamaan lisää.

Patissez

3.jpg

Jos käyt hedelmä- ja vihannesosastolla, voit myös ottaa patissez. Tämä on tähtimäinen kurpitsa, joka on peräisin Amerikan mantereelta. Se on silmiinpistävä muotonsa vuoksi, ja otat varmasti muutaman kotiin mukaasi. Tokmanni ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä. Reseptivihko on ravittu kaikista näistä hedelmistä ja vihanneksista. Jos noudatat ohjeita, sinusta voi tulla suuri kokki.

Italialainen oliiviöljy

4.jpg

Ei ole helppoa löytää hyvää oliiviöljyä todella halvalla. Mutta Tokmannissa voit. Maailman parhaat oliiviöljyt ovat italialaisia, ja tästä kauppaketjusta löydät laajan valikoiman parhaita merkkejä. Jos haluat maustaa salaattisi hyvin, ota mukaan kaksi pulloa ja säästä toinen sitä varten, kun lämmin sää saapuu ja alat sisällyttää enemmän vihanneksia päivittäiseen ruokalistaan.

Pähkinäsekoitus ja kuivatut hedelmät

5.jpg

Pähkinöitä on hyvä syödä tähän aikaan vuodesta. Jos kaipaat joulun makeaa leipää, on aika ostaa Tokmannissa myytävää Southern Groven trail mixiä. Noudata Tokmannin verkkosivuillaan julkaiseman reseptin vaiheittaisia ohjeita ja palaa takaisin joulukuun fiilikseen, jolloin odotit joulua innolla. Suosikkimuroseoksemme sisältää Southern Groven pistaasipähkinöitä, manteleita, saksanpähkinöitä ja rusinoita.

Turskafileet

6.jpg

Turskafilee on toinen kallis tuote. Monesti vältät kalan ostamista, jotta et tuhlaisi liikaa ja pysyisit budjetissasi. Mutta Tokmannissa voit hemmotella itseäsi pakastetuilla turskafileillä, jos niitä himoitset. Varmista, että siinä on aina mukana etiketti, jossa lukee, että tuote on sertifioitu laatuvaatimustensa mukaisesti.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen suurimpien supermarkettien alennusluettelot. Tokmanni on paras valinta, jos haluat löytää laadukkaita ja edullisia tuotteita.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.