logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMary Kayn viimeisimmät innovaatiot: mitä uutta kauneudessa on tapahtunut?
MAINOS

Mary Kayn viimeisimmät innovaatiot: mitä uutta kauneudessa on tapahtunut?

Mary Kayn viimeisimmät innovaatiot: mitä uutta kauneudessa on tapahtunut?

Kasvojen puhdistusaineista ja kosteusvoiteista ryppyjä ehkäiseviin voiteisiin, meikkivoiteisiin ja peitevoiteisiin - Mary Kaylla on kaikkea. Nämä tuotteet ovat välttämättömiä, jotta voit sisällyttää ne päivittäiseen rutiiniin ja saada kauniin ihon. Tässä ovat viimeisimmät uutuudet, joita sinun täytyy kokeilla:

Kasvojen puhdistusaine

2.jpg

Tärkein tekijä, joka kannattaa pitää mielessä kasvojen puhdistuksessa, on välttää tuotteita, joiden ainesosat pyrkivät kuivattamaan ihoa, ja valita koostumus, joka säilyttää luonnolliset öljyt. Miksi? Säilyttääksesi optimaalisen kosteuden.

Foundation

3.jpg

Kevyt meikkivoide on paras valinta viikoksi, halusitpa sitten näyttää parhaalta treenatessasi tai etsiessäsi yksinkertaista vaihtoehtoa ulosmenoa varten. Mary Kay CC Cream SPF 15 Medium Protection -voidevoiteessa on seitsemän etua yhdessä.

ryppyjä ehkäisevä voide

4.jpg

Se ei ole sääntö, mutta 30-vuotiaasta alkaen voit alkaa käyttää ryppyjä ehkäiseviä voiteita. Kannattaa käyttää runsaasti vitamiineja ja vapaita radikaaleja estäviä tuotteita, kuten E- ja C-vitamiinia, jotta voit torjua ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja lieventää juonteita.

Anti-tummanruskeat silmänaluset peitevoide

5.jpg

Tummat silmänaluset tarvitsevat hätäsuunnitelman, jotta ne katoavat mahdollisimman nopeasti. Tummien silmänalusien peittämisen tavoitteen saavuttamiseksi on olemassa muutamia ihmetuotteita, jotka naamioivat ne, jolloin ne jäävät silmälle näkymättömiin vain muutamassa minuutissa. E-vitamiinia, antioksidantteja ja epäpuhtauksia ehkäiseviä aineita sekä kevyitä sinistä valoa ehkäiseviä ainesosia sisältävät nämä tummia silmänalusia ehkäisevät hoitoaineet ovat kaikki mitä tarvitset tummien silmänalusien karkottamiseen.

Kosteuttava geeli

6.jpg

Mary Kayn öljytön kosteusgeeli on ihanteellinen yhdistelmä- ja rasvaiselle iholle. Sen kevyt koostumus imeytyy välittömästi ja jättää ihon virkistyneen ja kosteutetun olon vähintään 10 tunniksi.

Aurinkovoide

7.jpg

Jatkuva altistuminen auringon säteilylle on haitaksi ihon terveydelle. Jos työskentelet rantalomakohteessa ja olet lähes aina ulkona, hyvän aurinkosuojan käyttö on avain auringonpolttamisen välttämiseen.

Huulirasva

8.jpg

Sen tärkein vaikutus liittyy auringolle, tuulelle tai kylmälle altistumisen aiheuttaman huulten kuivuuden korjaamiseen ja korjaamiseen. Mary Kaylla on erilaisia huulirasvoja, myös punaisia.

Micellar water

9.jpg

Liota vain pumpulipuikolla ja pyyhi se kasvoillesi hellävaraisesti, pyörein kosketuksin, mukaan lukien silmäluomet ja huulet. Kun olet poistanut kaiken lian ja meikin, huuhtele iho lämpimällä tai kylmällä vedellä.
Huuhtelu micellar-vedellä on vapaaehtoista, vaikka se on suositeltavaa tehdä jäljelle jääneiden epäpuhtauksien poistamiseksi. Se myös sävyttää ja kosteuttaa ihoa.

Meikinpoistopyyhkeet

10.jpg

Niitä käytetään meikin poistamiseen nopeasti, mutta vain pinnallisesti, sillä ne eivät poista jäämiä 100-prosenttisesti. Syväpuhdistukseen tarvitaan toinen täydennys.

Käsivoide

11.jpg

Mary Kay yhdistelee hienostuneita kaavoja tarjotakseen sinulle parhaita laatuvoiteita. Ne ovat pehmeitä ja erittäin proteiini- ja vitamiinipitoisia.

Tarjoukset 365 tuo sinulle suosikkikauppojesi parhaat alennusluettelot Suomessa. Parhaat Mary Kay -tuotteet on koottu tähän blogikirjoitukseen. Hyödynnä tilaisuus ja lisää ne rutiineihisi.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.