logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorLuovat joulujuhlat
MAINOS

Luovat joulujuhlat

Luovat joulujuhlat

Jokaisessa maailman maassa vietetään joulua omien perinteiden ja tapojen mukaan. On kansakuntia, jotka juhlivat keskellä talvea ja toisia, joissa on yli 40 astetta lämpöä. Ne vaihtelevat suuresti leveyspiirien mukaan, vaikka joulukuusi ja illallinen 24. joulukuuta ovatkin aina läsnä. Toinen yhteinen perinne on lahjojen antaminen tälle päivämäärälle, ja kaupat Suomessa käyttävät sitä hyväkseen, jotta heillä on vuoden paras sesonki Black Fridayn ja Cyber Mondayn jälkeen. Luovia joulujuhlia? Jaamme kanssasi joulun merkityksen Suomelle, maalle, jossa tätä juhlaa eletään hyvin erityisellä ja hyvin kylmällä tavalla. Mutta edes alhaiset lämpötilat eivät voi himmentää juhlahenkeä.

Joulukoristeet

2.jpg

Suomalaiset kaatavat usein puita koristellakseen ne jouluksi, ja ne, joilla on puutarha, käyttävät tilaisuutta hyväkseen ja laittavat tolppaan roikkumaan jyviä, siemeniä ja pähkinöitä sisältävän pussin lahjaksi alueen linnuille. Lisäksi he valmistelevat talon runsailla koristeilla ja siivoavat sen perusteellisesti vieraiden vastaanottamista varten. Koristeet kuusessa, jouluseppele ovella ja sisäkoristeet eivät saa jäädä pois. Monet suomalaiset päättävät myös tehdä joulukoristeet omin käsin.

Tunnelma

3.jpg

Pimeyteen upotetut valkoiset maisemat, joita valaisevat vain taivaan tähdet ja kynttilänjalat, luovat tunnelman hyvin viihtyisään jouluun. Jouluvalmistelut Suomessa alkavat useimmilla sillä, että päätetään, missä joulua vietetään. Yleisin vaihtoehto on jäädä kotiin perheen kanssa, mutta jotkut perheet vuokraavat mökin tai mökin maaseudulta.

Valmistelut

4.jpg

Valmistelut joulun viettämiseen Suomessa alkavat kuukautta ennen joulunpyhiä. Suomalaiset ovat yleensä hyvin tarkkoja juhlapyhien aikana ja haluavat, että kaikki on täydellistä, minkä vuoksi he pitävät huolta kaikista yksityiskohdista. Perheet kokoontuvat kotiin ja syövät yhdessä illallista ennen joulupukin saapumista.

Jouluaaton illallinen

5.jpg

Jouluaaton illallinen koostuu kinkusta, lohesta, gratiiniperunoista, keitetystä turskasta, riisikermasta ja kalkkunasta. Illallinen alkaa kuitenkin vasta, kun olet katsonut ulos ikkunasta ja nähnyt ensimmäisen tähden taivaalla. Kun perhe on syönyt aterian loppuun, monet päättävät käydä hautausmaalla ja sytyttää kynttilät vainajien haudoille. Lisäksi illan aikana ja kylmää säätä lievittääkseen suomalaiset käyvät yleensä saunassa ennen joulupukin saapumista odottamassa. Ennen joulun viettoa heidän on kylvetettävä ja pukeuduttava puhtaisiin vaatteisiin.

Joululahjat

6.jpg

Suomessa on tapana, että joulupukki käy jokaisen perheen kotona illallisen jälkeen, tulee ovesta sisään ja kysyy lapsilta, ovatko he olleet kiltisti, ennen kuin antaa heille lahjansa.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki suosikkikauppojesi alennusluettelot Suomessa. Nauti aidosta perhejuhlasta, jossa on poikkeukselliset maisemat ja upea tunnelma.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.