logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorSuunnitellut alennukset: budjettiystävällisen ostoslistan laatiminen
MAINOS

Suunnitellut alennukset: budjettiystävällisen ostoslistan laatiminen

Suunnitellut alennukset: budjettiystävällisen ostoslistan laatiminen

Budjettiystävällisen ostoslistan laatimiseen on monia strategioita. Siitä, että asetat itsellesi budjetin, jota et voi ylittää, aina kuponkeihin. On sinun tehtäväsi luoda mahdollisuuksia, joilla saat budjettisi toimimaan paremmin koko kuukauden ajan, jotta sinun ei tarvitse kärsiä rahapulasta. Valtaosa Suomen kaupoista tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden säästöön. Sinun täytyy vain osata löytää tällaiset mahdollisuudet ja ostaa sitä, mitä olet aina halunnut.

Miten laatia budjettiystävällinen ostoslista

Tee itsellesi selväksi, kuinka paljon voit käyttää rahaa kuukaudessa

2.jpg

Kuukausi- tai viikkobudjetin laskeminen, josta selviää, kuinka paljon meillä on varaa käyttää ruokaan tai muihin kotitaloustavaroihin, on tärkeää. Näin pystymme asettamaan painopisteet kaupassa tai supermarketissa ollessamme sen mukaan, kuinka paljon tarvitsemme eri tuotteita ja kuinka lähellä olemme ylittämässä budjetin.

Tuotteiden asettaminen tärkeysjärjestykseen

3.jpg

Paras tapa asettaa tuotteet tärkeysjärjestykseen on laittaa tärkeimmät tuotteet listan kärkeen ja kirjoittaa ei-kiireelliset tuotteet viimeiseksi. Jos meillä on selvä ja mielessä, mikä on menorajamme, menemme ensin tärkeimpiin tuotteisiin ja jätämme viimeiseksi turhimmat tuotteet, aina listan järjestystä noudattaen. Jos olemme budjetin rajoissa, ostamme ne. Mutta jos olemme lähellä ylittää sen, varaamme ne toiseen tilaisuuteen.

Tee inventaario varastosta

4.jpg

Ajatuksena on, että meillä on tietokoneella lista, johon laitamme kotimme tavanomaiset tuotteet ja merkitsemme sitten seuraavaan ruutuun, kuinka monta kappaletta meillä on tai onko se loppunut. Siitä voi olla paljon hyötyä, jotta vältytään tyhmiltä menoilta turhiin tuotteisiin.

Merkitse, mitkä tuotteet ovat kiireellisiä

5.jpg

Näennäisesti tarpeettomilta tuntuvat tuotteet voivat olla tarpeellisia siitä yksinkertaisesta syystä, että niiden varastot ovat loppumassa. Ostoslistalla asetamme etusijalle tuoretuotteet ja muut tuotteet, joita kulutamme viikon aikana, mutta jos vessapaperirulla on kahden rullan päässä loppumisesta, voimme merkitä nämä tuotteet punaisella merkillä, joka osoittaa, että niiden ostaminen on kiireellistä.

Luo viikoittaiset ruokalistat

6.jpg

Hyvä tapa saada osittaiset budjetit kuntoon on luoda ruokalistat koko viikoksi, jotta meillä on käsitys siitä, kuinka paljon rahaa kuhunkin tuotteeseen on varattava. Näin saat enemmän varmuutta talouteesi ja voit ottaa enemmän helpotusta kuun lopussa. Ylimääräinen? Merkitse tuotteet myyntiin. Kun sinulla on historiallinen viite tuotteista, jotka ovat useimmin myynnissä myymälässäsi, voit leikkiä budjeteilla ja ruokalistoilla.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki suosikkikauppojesi luettelot Suomessa. Käytä strategioita, joilla saat rahoistasi parhaan mahdollisen hyödyn irti, eikä sinulla ole ongelmia kuun lopussa.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.