logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorShoppailun taito Helsingissä: opas Suomen pääkaupungin kauppoihin
MAINOS

Shoppailun taito Helsingissä: opas Suomen pääkaupungin kauppoihin

Shoppailun taito Helsingissä: opas Suomen pääkaupungin kauppoihin

Olet lähdössä lomalle Suomeen ja haluat tuoda kotiin kauniin matkamuiston maasta perheellesi tai ystävillesi. Missä kannattaa shoppailla? Mitä kannattaa ostaa? Millainen budjetti kannattaa käyttää? Kysymyksiä on monia, mutta tässä on opas maan pääkaupungin Helsingin parhaista kaupoista.

Stockmannin tavaratalo

2.jpg

Rautatieaseman vieressä sijaitsevassa keskeisessä tavaratalossa on laaja valikoima tavaroita, myös matkamuisto-osasto. Tämä on yksi kaupungin edullisimmista paikoista ostaa poronnahkoja. Lihakauppaosastolta voit poimia kotiin vietäväksi säilöttyä erikoislihaa, kuten poroa, villisikaa ja karhua.

Muumikauppa

3.jpg

Kaikkien Muumi-sarjasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti poiketa jossakin näistä kaupoista. Täältä löydät lahjoja, kuten figuureja, kirjoja, pehmoleluja ja sormuksia. Helsingissä on kaksi myymälää: toinen Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja toinen Central Forum -kauppakeskuksessa.

Roobertin Herkku

4.jpg

Se on yksi Helsingin parhaista paikoista ostaa makeisia matkamuistoiksi. Alkuperäinen omistaja perusti liikkeen vuonna 1963 ja hänen lapsenlapsensa avasivat sen uudelleen vuonna 2014. Myymälän sisustus antaa todella vaikutelman, että astut ajassa taaksepäin. Suomalaiset ovat Euroopan suurimpia makeisten kuluttajia, jopa niin paljon, että hallitus teki aloitteen, jonka tarkoituksena on kannustaa vanhempia sallimaan lasten "makean päivän" vain viikonloppuisin.

Kankurin Tupa joulukauppa

5.jpg

Joulupukin kotimaa on maailman paras paikka ostaa joululahjoja ja -koristeita. Löydät ympärivuotisen joulukaupan, kuten Kankurin Tupa, joka on kaupungin suurin matkamuistomyymälä ja jolla on myymälöitä myös Helsingin keskustassa ja lentokentällä. Joulumyymälä sijaitsee heidän päämyymälänsä kellarissa, ja se on ainoa laatuaan Helsingissä. Sen "Finspiration"-valikoimaan kuuluvat myös puutuotteet, taloustavarat, keramiikka ja muumit.

Marimekon lippulaivamyymälä

6.jpg

Jos rakastat skandinaavisen muotoilun yksinkertaisuutta, suuntaa Suomen suosituimman muotimerkin Marimekon lippulaivamyymälään Esplanadin galleriassa. Sieltä löydät vaatteita, kodintarvikkeita, kankaita ja paljon muuta.

Artisaani

7.jpg

Kun etsit paikallisten taiteilijoiden tekemiä erikoisia käsitöitä, Artisaani on yksi Helsingin parhaista liikkeistä, josta kannattaa aloittaa. Se myy koruja, kodin tarvikkeita, taidegrafiikkaa ja vaatteita. Se on loistava tilaisuus paitsi löytää uniikkeja lahjoja, myös tukea paikallista taidekenttää.

Anne's Shop

8.jpg

Se on yksi Helsingin vanhimmista ja suurimmista matkamuistomyymälöistä. Se myy monenlaisia perinteisiä käsitöitä ja matkamuistoja, kuten nukkeja, neuleita, kristallia ja Helsinki-merkkisiä asusteita. Tarjolla on myös suosittuja lahjatavaroita, kuten puumukeja, suomalaisia puukkoja, muumituotteita ja poronnahkoja kilpailukykyiseen hintaan. Myymälä ja sen henkilökunta pyrkivät antamaan matkailijoille parhaan mahdollisen vaikutelman Suomesta, joten se on ratkaiseva pysähdyspaikka aidoille suomalaisille lahjoille.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki alennusluettelot suosikkikaupoistasi Suomessa. Nauti niistä!

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.