logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorSkandinaavista mukavuutta: JYSKin kodin sisustuksen parhaimmistoa
MAINOS

Skandinaavista mukavuutta: JYSKin kodin sisustuksen parhaimmistoa

Skandinaavista mukavuutta: JYSKin kodin sisustuksen parhaimmistoa

Jos kuulut niihin ihmisiin, jotka rakastavat sisustamista ja etsivät aina hyviä ideoita kodin kaunistamiseen, mutta sinulla ei ole muhkeaa budjettia... älä huoli! Tässä annamme sinulle muutamia vinkkejä, joilla saavutat skandinaavisen mukavuuden parhaalla sisustuksella. Suurista ja tunnetuista liikkeistä, kuten JYSKistä, löydät kaiken parhaaseen hintaan. Vaihtoehtoja on Suomessa paljon ja voit valita omaan makuusi parhaiten sopivan ketjun. Jos työ stressaa sinua, käytä muutama minuutti aikaa tehdäksesi kodistasi maailman parhaan paikan. Omien huonekalujen tai esineiden valitseminen sisustukseen saa sinut tuntemaan itsesi tarinan päähenkilöksi. Kädet irti!

Vinyyli lattioihin

2.jpg

Löydät joitakin lattiatyyppejä, joissa on edullisia materiaaleja, kuten vinyyli- tai laminaattilattia, joiden avulla voit antaa kodillesi uuden ilmeen. Malleja ja malleja on äärettömän paljon JYSKissä. Matosta kuvioidulla vinyylillä sisällyttää laminaattilattian, jossa on puuvaikutelma. Valinta on sinun.

Tyynyt

3.jpg

Mikä sänky tai sohva ei näyttäisi paremmalta kivojen tyynyjen kanssa? Vaikka ne eivät ole liian kalliita ja voivat tuoda raikkaan tuulahduksen kotiisi, se on yksi niistä asioista, jotka voit tehdä itse säästääkseen kustannuksia. Jos sinulla ei ole paljon aikaa, mene JYSKiin ja osta kalusteisiisi parhaiten sopiva malli, jotta se todella erottuu ilman, että sitä tarvitsee vaihtaa.

Uudet huonekalut

4.jpg

Huonekalujen maalaaminen on yksi helpoimmista ja halvimmista vaihtoehdoista antaa kotiisi uusi ilme. Parasta olisi kuitenkin ostaa uudet huonekalut, jotta kotisi saisi raikkaan ilmeen. Sinun ei tarvitse ottaa velkaa ja huomaat, miten paljon huoneet muuttuvat pienillä kosketuksilla.

Kaappien kahvat

5.jpg

Ei mene päivääkään avaamatta laatikkoa, keittiön kaappia tai kaapin ovea. Jos keittiön kaapistosi ovat valkoiset ja olet kyllästynyt näyttämään niin tylsältä, voit ostaa uudet kahvat, jotka tuovat ripauksen tyylikästä muotoilua erityisesti sisustajille. Keittiö- tai makuuhuoneen kalusteiden kahvojen vaihtaminen voi tehdä niistä toimivampia, tuoda niihin lisää lämpöä tai teollista ilmettä, korostaa niiden minimalismia tai päinvastoin tehdä niistä koristeellisempia ja värikkäämpiä. Sinulla on lukuisia vaihtoehtoja: minimaalinen, baari, nahka, posliini, kromi.

Toinen mahdollisuus valaisimellesi

6.jpg

Ehkä ruokasalin lampustasi on tullut hieman vanhentunut. Pienellä investoinnilla ja pienellä sähköisellä askartelulla voit antaa ruokasalin valaistukselle uuden ilmeen. Vaihda huoneen lamppu tai yksinkertaisesti uudista vanhan valaisimesi ulkonäkö. Voit kysyä neuvoa JYSKin työntekijältä tai sukeltaa internetiin, jotta saat lampulle persoonallisemman ilmeen.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen suosikkikauppojesi alennusluettelot kodin uudistamiseen. Anna skandinaavisen viihtyisyyden vallata kotisi!

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.