logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorTop 5 kuluttajaystävällistä Kärkkäisen vinkkiä kuukausittaisiin ostoksiin
MAINOS

Top 5 kuluttajaystävällistä Kärkkäisen vinkkiä kuukausittaisiin ostoksiin

Top 5 kuluttajaystävällistä Kärkkäisen vinkkiä kuukausittaisiin ostoksiin

Supermarketissa käynti on kaikki kaikessa. Meidät houkutellaan makeisiin tai muihin tuotteisiin, jotka eivät ole välttämättömyyksiä, ja päädymme käyttämään paljon rahaa. Jos kuulut niihin ihmisiin, jotka eivät pysty hillitsemään itseään, noudata näitä säästövinkkejä kuukausittaisiin ostoksiin.

Suomessa on monia ketjuja, jotka tarjoavat edullisia hintoja ja tarjouksia, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tällainen on esimerkiksi Kärkkäinen, paikallinen yritys, jolla on tällä hetkellä kuusi myymälää ja joka työllistää yli 100 ihmistä.

Määrittele budjettisi

mujer-que-toma-notas-mano-computadora-portatil-dia-soleado_23-2148154888.jpg Vinkki, joka ei koskaan epäonnistu, on määritellä budjettisi etukäteen. Eli ota juuri sen verran rahaa, että voit ostaa vain sen, mitä tarvitset. Vaikka supermarketissa olisi houkutuksia, kuten karkkeja ja makeisia, sinulla ei ole tarpeeksi rahaa tuhlattavaksi ja sinun on pidettävä kiinni listastasi.

Osta toisen merkkejä

mujer-que-llevaba-bolsas-compra-centro-comercial-al-aire-libre_1157-40783.jpg Kauppojen omia tuotemerkkejä pidettiin ennen halpina kopioina. Supermarketit ovat kuitenkin panostaneet viime vuosina paljon aikaa ja rahaa parantaakseen tuotteitaan ja tuodakseen ne premium-merkkien tasolle.

Talomerkit ovat usein samojen valmistajien tuottamia kuin isojen tuotemerkkien tuotteet, mutta niitä saa halvemmalla. Tämä voi johtaa 10-40 prosentin säästöihin. Älä ole uskollinen jollekin tuotemerkille vain sen vuoksi, vaan etsi taloudellinen ero.

Etsi kampanjoita ja tarjouksia

mujer-joven-feliz-que-mira-exhibicion-ventana-tienda-ropa_23-2147889079.jpg Kärkkäinen julkaisee kuukausittain mainoksia myynnissä olevista tuotteista lehdistössä, verkkosivuillaan tai sosiaalisissa verkostoissaan. Ota selvää päivästä ja hyödynnä se ostaaksesi kaiken tarvitsemasi edullisesti. Jos on suuri tarjous, harkitse useamman kappaleen ostamista.

Vaikka jotkut supermarketit laittavat parhaat alennuksensa heti aamulla, jolloin varhain heräävät hyötyvät, toiset odottavat, että ne tekevät sen vasta päivän lopussa. Pidä silmällä, ja kuun lopussa voit luottaa siihen, että saat enemmän rahaa.

Säästä alennuskuponkien avulla

mujer-feliz-sosteniendo-bolsas-compra-mano-tarjeta-credito-otra_23-2148673233.jpg Alennuskupongit ovat yhä suositumpia supermarketeissa, ja me kuluttajat voimme hyötyä niistä paljon. Voimme hyödyntää erittäin mielenkiintoisen tarjouksen tuotteesta, jota yleensä ostamme.

Ne voidaan usein tulostaa, vaikka on olemassa sovelluksia, joiden avulla voit esittää ne suoraan kännykästäsi.

Liity kanta-asiakasohjelmaan

vista-frontal-mujer-sosteniendo-smartphone-bolsas-compras-cyber-monday_23-2148657648.jpg Joillakin ketjuilla on kanta-asiakasohjelma, ja jäseneksi liittyneet voivat nauttia erikoistarjouksista ympäri vuoden. Jos supermarket, jossa käyt usein, antaa sinulle mahdollisuuden liittyä jäseneksi, älä epäröi vaan tee niin.

Ostoslistaa tehdessäsi on myös monia muita strategioita, joilla voit säästää rahaa. Esimerkiksi se, että et mene supermarkettiin nälkäisenä (koska houkutus ostaa jotain sellaista, mitä et oikeasti tarvitse) tai se, että sinulla on vain sen verran rahaa, että voit ostaa vain sen, mitä tarvitset, ja näin ollen et voi jäädä pois ostoslistalta.

Tarjoukset 365 tuo sinulle kaikki Suomen supermarketien alennusluettelot. Tutustu Kärkkäisen kuukausittaisiin ostoksiin. Pidä kiirettä!

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.