logo
homeIcon
  1. separatorTavaratalot
  2. separatorKÄRKKÄINEN

Kaupan KÄRKKÄINEN uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot KÄRKKÄINEN

Kärkkäinen on suomalainen vähittäiskauppayritys, jonka pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Keski-Pohjanmaan Ylivieskassa. Yrityksellä on 6 myymälää eri puolilla maata sekä verkkokauppa, jotka työllistävät yhdessä yli 100 henkilöä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta KÄRKKÄINEN

Kuinka säästää rahaa kaupassa KÄRKKÄINEN?

Kärkkäisellä asioidessaan asiakkaat voivat säästää monella eri tavalla. Kannattaa tutustua heidän tuoreimpiin tarjouksiinsa ja alennuskampanjoihinsa, joiden myötä on mahdollista säästää jopa 45% valituista tuotteista. Yritys tarjoaa tuotteillensa lisäksi toimituspalvelun ja noutomahdollisuuden.

Alennukset tarjoaa KÄRKKÄINEN

Tutustu Kärkkäisen tuoreimpiin tarjouksiin ja alennuskampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365 ja selvitä, miksi niin monet päätyvät shoppailemaan juuri Kärkkäisen myymälöihin. Etsitpä sitten uutta tietokonetta tai rakennusmateriaaleja kodin projekteihin, Kärkkäiseltä löytyy kaikki tarvittava.

Kärkkäisen asiakkaana pääset nauttimaan parhaista tuotteista parhaaseen hintaan ja voit olla varma, että asiakkaansa etusijalle asettava Kärkkäinen tarjoaa laadukkaita tuotteita, laajan valikoiman sekä kilpailukykyiset hinnat. Mitä siis vielä odotat? Nappaa Kärkkäisen tuoreimmat tarjoukset ja tutustu alennuskampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.karkkainen.com/

Kaupan KÄRKKÄINEN historia: tietoja kaupasta KÄRKKÄINEN?

Yrityksen tarina alkoi vuonna 1988, kun myymälä virallisesti perustettiin. Kärkkäinen on Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva nopeasti kehittyvä ja menestyvä perheyritys. Yhtiöllä on myös tukkumyyntiorganisaatio (SuomiTrading Oy) ja verkkokauppa osoitteessa www.karkkainen.com. Yrityksen perustamisesta lähtien se on jatkanut kasvuaan ja laajentanut toimintaansa menestyksekkäästi koko suomen alueelle. Tätä nykyä Kärkkäisen kauppakeskukset Ylivieskassa ja Lahdessa ovat Suomen suurimpia.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta KÄRKKÄINEN?

Kärkkäinen jakelee ja myy lukuisten eri paikallisten ja kansainvälisten brändien tuotteita, joita ovat muun muassa Honda, Makita, Timco, Samsung, DeWalt, MTD, Vallila, Garmin, Fischer, Kuoma, Schleich ja Lego.

Tapaa kaupan KÄRKKÄINEN kilpailijat

Kärkkäisen pääasialliset kilpailijat ovat muut alueella toimivat vastaavat myymälät, kuten Jyskän Varastomyymälä, Sokos, Carlson, Stockmann j, Rusta a Veljekset Keskinen.

KÄRKKÄINEN yksinomaiset edut

Kärkkäisen asiakkaat pääsevät hyödyntämään kaupassa asioidessaan lukuisia erilaisia kohdennettuja etuja. Tilaamalla heidän uutiskirjeensä saat ensimmäisenä ilmoituksen tuoreimmista tarjouksista ja uutisista. Voit myös luoda tilin heidän verkkosivustolleen ja alkaa lisätä tuotteita ostoskoriin, jolloin ne pysyvät näppärästi tallessa.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon KÄRKKÄINEN

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa KÄRKKÄINEN

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Tavaratalot myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 8 Tavaratalot myymälöitä Finland, mukaan lukien KÄRKKÄINEN ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.