logo
homeIcon
  1. separatorTavaratalot
  2. separatorTOKMANNI
MAINOS

Kaupan TOKMANNI uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa TOKMANNI

Tokmanni on suomalainen alennusliikeketju jonka pääkonttori sijaitsee Mäntsälässä, Suomessa. Yritys on Suomen ainoa kansallinen alennusliikeketju ja silla on yli 150 liikettä ympäri maata, työllistäen 1,400 ihmistä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta TOKMANNI

Kaupan TOKMANNI historia: tietoja kaupasta TOKMANNI?
close

Kaupan historia alkaa vuonna 1989 kun Kyöstin veljekset ja Kari Kokkonen perustivat alennusliikkeen Joensuuhun Okman nimellä, joka nimettiin Tokmanniksi 1991. Vuosina 2013-2015 Tokmanni harmonisoi yrityksen jolloin kaikki ryhmän alaiset liikkeet liitettiin Tokmanni brändiin. Seuraavina vuosina, yritys on onnistuneesti laajentunut ja kasvanut sen alkuperäisten rajojen yli. Nykypäivänä Tokmanni on yksi suurimmista alennusliikeketjuista Suomessa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta TOKMANNI?
close

Tokmanni myy ja levittää paljon tuotemerkkejä kuten Electrolux, Nescafé, Clinique, NARS ja Estée Lauder.

Kuinka säästää rahaa kaupassa TOKMANNI?
close

Asiakas voi säästää rahaa Tokmannilla monella eri tapaa. Asiakkaat voivat katsoa nykyiset tarjoukset ja edut ja säästää jopa 40% valituissa tuotteissa. Ketju tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 100€ tilauksiin.

Tapaa kaupan TOKMANNI kilpailijat
close

Tokmanni kilpailee muiden alueen tavaratalojen ja alennusliikkeiden kuten Sokos, Rustan, Stockmannin, Carlsonin, Veljekset Keskisen ja Sokoksen kanssa.

TOKMANNI yksinomaiset edut
close

Tokmannin asiakkaat voivat hyödyntää paljon eksklusiivisia tarjouksia kaupassa. Tilaa Tokmannin uutiskirje niin saat tietää ensimmäisenä uusista kampanjoista, tuotteista, tarjouksista ja muista eduista. Tilaajana, voit saada 10 euron etukoodin yli 50€ verkkotilaukseen. Lisäksi, Tokmanni tarjoaa 2-5 työpäivän toimituksen.

Alennukset tarjoaa TOKMANNI
close

Lue Tokmannin uusimmista tarjouksista ja eduista Tarjoukset 365:n kautta ja opi miksi ihmiset valitsivat sen. Saa alhaiset hinnat ja laaja tuotevalikoima Tokmannilla. Nauti parhaista Tokmannin tavaroista, parhaimmilla hinnoilla. Aina asiakasta palvellen, Tokmannilta löytyy kaikki mitä tarvitset. Älä odota pitempään vaan ala säästämään rahaa tarjouksilla ja eduilla Tokmannilla Tarjoukset 365:n kanssa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.tokmanni.fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.