logo
MAINOS

Kaupan SOKOS uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa SOKOS

Sokos on suomalainen tavarakauppaketju. Ketju on osa S-ryhmää ja heillä on 15 liikettä koko alueella.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta SOKOS

Kaupan SOKOS historia: tietoja kaupasta SOKOS?
close

Ensimmäinen Sokos tavaratalo avattiin Helsingissä 1952 ja se on edelleen ketjun keskuskauppa. Vuosien aikana, Sokos on onnistuneesti avannut lisää kauppoja Suomeen. Tällä hetkellä Sokos tavarataloja on Helsingissä (keskustassa ja Kaaressa), Joensuussa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lohjalla sekä muissa kaupungeissa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta SOKOS?
close

Sokos myy ja levittää paljon paikallisia ja kansainvälisesti tunnettuja merkkejä kuten L’oreal, MAC, IsaDora, KVD, Joe Blanco, Vans, Puma, Marimekko, Finlayson ja Smashbox muiden joukossa.

Kuinka säästää rahaa kaupassa SOKOS?
close

Asiakas voi säästää rahaa Sokoksella monella eri tavalla. Asiakkaat voivat katsoa nykyiset tarjoukset ja edut ja selata parhaimpia etuja. Sokoksella, voit ostaa kolme valittua tuotetta yhden hinnalla. Nauti jopa 25% alennukesta kosmetiikassa ja terveystuotteissa S-etutuotteilla.

Tapaa kaupan SOKOS kilpailijat
close

Sokos kilpailee muiden paikallisten tavaratalojen kuten Rusta, Stockmann, Carlson, Veljekset Keskisen ja Tokmannin kanssa.

SOKOS yksinomaiset edut
close

Sokoksen asiakkaat voivat hyödyntää paljon eksklusiivisia tarjouksia kaupassa. Tilaa Sokoksen uutiskirje ja saa ensimmäisenä tieto uusista kampanjoista, uusista tuotteista, tarjouksista ja muista eduista. Älä unohdaluoda tiliä Sokoksen verkkosivuilla jotta voit lisätä tuotteita ostoskoriin. Lisäksi, Sokos tarjoaa kauneusneuvontaa kaikissa Sokos tavarataloissa.

Alennukset tarjoaa SOKOS
close

Lue Sokoksen uusimmista tarjouksista ja eduista Tarjoukset 365:n kautta ja opi miksi ihmiset valitsivat sen. Nauti parhaista Sokoksen tavaroista, parhaimmilla hinnoilla. Aina asiakasta palvellen, Sokokselta löytyy kaikki mitä tarvitset. Älä odota pitempään vaan ala säästämään rahaa tarjouksilla ja eduilla Sokoksella Tarjoukset 365:n kanssa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.sokos.fi/fi/sokos

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.