logo
homeIcon
  1. separatorTavaratalot
  2. separatorHOBBY HALL
MAINOS

Kaupan HOBBY HALL uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa HOBBY HALL

Hobby Hall on suomalainen verkkokauppa, jonka pääasiallisena toimipaikkana toimii Helsinki. Myymälällä on yksi toimipiste Vantaalla sekä verkkokauppa, joka työllistää yli 100 henkilöä eri puolilla maakuntaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta HOBBY HALL

Kaupan HOBBY HALL historia: tietoja kaupasta HOBBY HALL?
close

Hobby Hall on lähtöisin Concert Hall Societystä, jonka amerikkalainen Samuel Josefowitz perusti vuonna 1958. Yritys aloitti toimintansa Suomessa kesäkuussa 1962. Concert Hall Society perusti levykerhon lisäksi Suomen ensimmäisen kirjakerhon, entisen Libriksen. 1970-luvun alussa yritys alkoi markkinoimaan Bullworker lihastreenilaitetta postimyynnin kautta ja julkaisi ensimmäisen postimyyntiluettelonsa vuonna 1975. Vuonna 1980 Hobby Hall myytiin Reevesille Yhdysvaltoihin, jonka myötä yritys kehittyi menestykkääksi vaatteiden, autoilun, työkalujen ja kulutuselektroniikan postimyyntiyritykseksi ja kasvoi yhdeksi suurimmista kodinkoneiden jälleenmyyjistä Suomessa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta HOBBY HALL?
close

Hobby Hall myy ja tunnettuja merkkituotteita, joihin lukeutuvat muun muassa Tunturi, Lumene, Philips, Fiskars, Helly Hansen, BOSS, Bosch, Huawei, Sony, Polar, Lego, Garmin ja Lugta. Yrityksellä on myös omia tuotemerkkejään.

Kuinka säästää rahaa kaupassa HOBBY HALL?
close

Hobby Hallin asiakkailla on lukuisia säästää shoppaillessaan kyseisellä toimijalla. Säästä jopa 58% valituista tuotteista tutustumalla liikkeen vallitseviin tarjouksiin ja kampanjoihin. Voit myös selata heidän outlet-osiotaan ja napata parhaat tarjoukset ennen kuin muut ehtivät apajille.

Tapaa kaupan HOBBY HALL kilpailijat
close

Hobby Hallin varteenotettavimpia kilpailijoita ovat muut alueella toimivat vastaavat myymäläketjut, kuten Rusta, Sokos, Carlson, Stockmann ja Veljekset Keskinen.

HOBBY HALL yksinomaiset edut
close

Hobby Hallin asiakkaat ovat oikeutettuja hyödyntämään aika ajoin julkaistavia erikoistarjouksia heidän myymälässään. Ryhdy MyHobbyHall-jäseneksi ja saat yhden ilmaisen toimituksen tuotteillesi kerran kuukaudessa sekä osan kuluttamastasi summasta takaisin.

Alennukset tarjoaa HOBBY HALL
close

Nappaa Hobby Hallin tuoreimmat tarjoukset ja kampanjat Tarjoukset 365-palvelusta ja selvitä, mikä on syy kyseisen myymälän suosiolle. Nauti parhaista Hobby Hallin tarjoamista tuotteista parhaaseen hintaan. Asiakkaistaan huolehtiva Hobby Hall tarjoaa valikoimassaan kaiken mitä tarvitset. Jätä siis mietinnät sikseen ja siirry selaamaan Hobby Hallin tuoreimpia alennuksia sekä kampanjoita palvelusta Tarjoukset 365.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://hobbyhall.fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.