logo
homeIcon
  1. separatorTavaratalot
  2. separatorCLAS OHLSON

Kaupan CLAS OHLSON uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot CLAS OHLSON

Clas Ohlson on ruotsalainen rautakauppaketju ja postimyyntiyritys, joka on erikoistunut rautakauppaan, kodin, vapaa-ajan, sähkö- ja multimediatuotteisiin. Se on yksi suurimmista laatuaan Skandinaviassa, ja sillä on yli 230 myymälää eri puolilla Eurooppaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta CLAS OHLSON

Kuinka säästää rahaa kaupassa CLAS OHLSON?

Asiakkaat voivat säästää rahaa Clas Ohlsonilla monin eri tavoin. Rekisteröidy Clas Ohlsonin verkkosivuilla ja liity jäseneksi: saat 10 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi ja ainutlaatuisia etuja. Voit myös tutustua heidän nykyisiin kampanjoihinsa ja käynnissä oleviin tarjouksiinsa ja säästää jopa 30 % valituista tuotteista.

Alennukset tarjoaa CLAS OHLSON

Löydä Clas Ohlson in viimeisimmät tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365: stä ja ymmärrä, miksi niin monet ihmiset valitsevat Clas Ohlson in. Hanki kaikki elektroniikkaan liittyvät kodinkoneet. Nauti parhaista Clas Ohlson -tuotteista parhaaseen hintaan. Aina asiakkaidensa palveluksessa, Clas Ohlson ilta löydät kaiken etsimäsi. Älä odota enää ja hanki Clas Ohlson in viimeisimmät alennukset ja alennusmyynnit Tarjoukset 365: n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.clasohlson.com/fi/

Kaupan CLAS OHLSON historia: tietoja kaupasta CLAS OHLSON?

Alun perin teknisesti suuntautunut Clas Ohlson perusti yrityksen vuonna 1918 postimyyntiliikkeeksi ruotsalaisessa Insjön kylässä Taalainmaalla. Aluksi liikkeessä myytiin vain käsikirjoja ja teknistä kirjallisuutta, mikä mahdollisti maaseudulla asuvien ihmisten pääsyn kirjallisuuteen, jota ei muuten olisi ollut saatavilla. Myöhemmin hän avasi ensimmäisen myymälänsä Insjöniin vuonna 1926, mutta vasta vuonna 1989, kun yritys avasi myymälän Tukholman keskustassa sijaitsevaan ostoskeskukseen, se laajeni vähittäiskauppaan. Ensimmäinen myymälä Ruotsin ulkopuolella avattiin vuonna 1991 Oslossa Norjassa, ja Suomeen yritys tuli vuonna 2002, kun ensimmäinen myymälä avattiin 2002 Helsingissä. Nykyään Clas Ohlson toimii verkossa ja fyysisesti koko alueella.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta CLAS OHLSON?

Clas Ohlson myy ja jakelee enimmäkseen omia tuotemerkkinsä tuotteita myymälöissään ja verkkokaupassaan. Yrityksen omia tuotemerkkejä ovat muun muassa Asaklitt, Capere, Cocraft, Cotech, Coline, Exibel ja Clas Ohlson.

Tapaa kaupan CLAS OHLSON kilpailijat

Clas Ohlsonin tärkeimpiä kilpailijoita ovat muut vastaavat myymälät, kuten BoConcept, Formverk, Finnish Design Shop ja Artek.

CLAS OHLSON yksinomaiset edut

Clas Ohlson in asiakkaat voivat hyötyä monista ainutlaatuisista eduista myymälän kautta. Yritys tarjoaa useita toimitustapoja sekä ilmaisen toimituksen yli 49 euron tilauksille.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon CLAS OHLSON

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa CLAS OHLSON

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Tavaratalot myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 8 Tavaratalot myymälöitä Finland, mukaan lukien CLAS OHLSON ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.