logo
homeIcon
  1. separatorTavaratalot
  2. separatorHALPAHALLI

Kaupan HALPAHALLI uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot HALPAHALLI

HalpaHalli on suomalainen myymäläketju, jonka pääasiallinen toimipaikka sijaitsee Kokkolassa. HalpaHalli on erikoistunut kodintarvikkeisiin, elektroniikkaan ja muihin vastaaviin tuotteisiin. Ketjulla on yli 30 myymälää ja se työllistää yli 1000 henkilöä eri puolilla Suomea.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta HALPAHALLI

Kuinka säästää rahaa kaupassa HALPAHALLI?

HalpaHalli tarjoaa asiakkailleen useita eri tapoja säästää. Tarkista vallitsevat tarjoukset löytääksesi parhaat säästökohteet. Voit myös selata heidän outlet-osiotaan löytääksesi palautettuja tai myynnistä poistettuja tuotteita edulliseen hintaan.

Alennukset tarjoaa HALPAHALLI

Tutustu HalpaHallin tuoreimpiin tarjouksiin ja kampanjoihin *Tarjoukset 365-palvelusta ja ota selvää, miksi niin monet suosivat kyseistä myymäläketjua. Nauti parhaista HalpaHallin tuotteista parhaaseen hintaan. *HalpaHalli tarjoaa asiakkailleen kaiken mitä he ikinä voisivat kuvitellakkaan. Mitä siis vielä odotat? Tutustu HalpaHallin tuoreimpiin alennuksiin ja kampanjoihin Tarjoukset 365-palvelussa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.halpahalli.fi/

Kaupan HALPAHALLI historia: tietoja kaupasta HALPAHALLI?

HalpaHalli perustettiin vuonna 1967, jolloin Pentti Ylinen ja hänen veljensä Heikki vuokrasivat kiinteistön käyttöönsä Pietarsaaren Alholminkadulta. Tuolloin myymälä myi Heikin perustaman Ylisen neuletehtaan vaatteita ja kemikaalitarvikkeita. Vuonna 1991 Kokkolan Halpa-Halli osti Vaasan Halpa-Halli myymäläketjun. Samana vuonna osassa myymälöistä alettiin myymään tuore-elintarvikkeita, jonka tavoitteena oli lisätä kyseinen tuoteryhmä koko ketjun valikoimaan. Kokkolan Halpa-Halli muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 1993. Nykyään ketjulla on yhteensä 35 myymälää, joista pohjoisin sijaitsee Oulussa ja eteläisin Porissa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta HALPAHALLI?

HalpaHalli myy ja jakelee lukuisia eri merkkituotteita joihin lukeutuvat muun muassa Whirlpool, Huawei, Philips, Braun ja vastaavat.

Tapaa kaupan HALPAHALLI kilpailijat

HalpaHallin pääasiallisia kilpailijoita ovat muut alueella toimivat vastaavat myymälät, kuten Sokos, Carlson, Stockmann ja Veljekset Keskinen.

HALPAHALLI yksinomaiset edut

HalpaHallin asiakkaat voivat hyödyntää lukuisia erilaisia eksklusiivisia etuja myymälässä shoppaillessaan. Tilaamalla heidän uutiskirjeensä saat ensimmäisenä ilmoituksen tuoreimmista tarjouksista ja uutisista suoraan sähköpostiisi. Myymälä tarjoaa myös tuotteiden kuljetuksia 2-4 arkipäivän toimituksella sekä joustavia maksuvaihtoehtoja. Tämän lisäksi voit rekisteröityä heidän verkkosivuilleen shoppaillaksesi nopeammin, tallentaaksesi useita toimitusosoitteita ja seurataksesi tilauksiasi.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon HALPAHALLI

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa HALPAHALLI

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Tavaratalot myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 8 Tavaratalot myymälöitä Finland, mukaan lukien HALPAHALLI ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.