logo
MAINOS

Kaupan RUSTA uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa RUSTA

Rusta on ruotsalainen vähittäiskauppayritys joka erikoistuu sekä sisä- että ulkokotitavaroihin ja sen pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Upplands Väsbyssa. Yrityksellä on yli 150 kauppaa Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Suomessa ja se tarjoaa laajan tuotevalikoiman alhaisilla hinnoilla. Rusta on oma maahantuojansa ja tukkumyyjänsä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta RUSTA

Kaupan RUSTA historia: tietoja kaupasta RUSTA?
close

Ensimmäinen Rusta tavarakauppa avattiin 1986 Anders Forsgrenin ja Bengt-Olovin Forssellin toimesta. Seuraavina vuosina, yritys alkoi onnistuneesti laajenemaan ja kasvamaan alueella, avaten kauppoja Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Suomessa. Vuonna 2018 Rusta osti paikallisen 24 kaupan suomalaisen kauppaketjun jotka muutettiin Rustaksi. Tänä päivänä, Rustalla on 34 kauppaa Suomessa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta RUSTA?
close

Rusta myy ja levittää paljon paikallisia ja kansainvälisiä merkkituotteita kuten Oral B, Colgate, Lotus, Dove, Gillette, Axe, Tarhurin, Green Care ja muita.

Kuinka säästää rahaa kaupassa RUSTA?
close

Asiakkailla on monia eri tapoja säästää rahaa Rustassa. Asiakkaat voivat katsoa nykyiset tarjoukset ja edut ja selata etuja. Voit säästää jopa 50% valituissa tuotteissa.

Tapaa kaupan RUSTA kilpailijat
close

Rusta kilpailee muiden paikallisten tavarakauppojen kuten Sokoksen,Sokos,Carlson, Stockmannin, Carlsonin, Veljekset Keskisen ja Tokmannin kanssa.

RUSTA yksinomaiset edut
close

Rustan asiakkaat voivat hyödyntää monia eksklusiivisia tarjouksia kaupassa. Liity Club Rustaan ja saa erikoistarjouksia jäsenenä: voit nauttia jäsenalennuksista valituissa tuotteissa.

Alennukset tarjoaa RUSTA
close

Löydä Rusta n viimeisimmät tarjoukset ja edut vain Tarjoukset 365 :n kautta ja opi miksi ihmiset valitsevat sen. Rusta ssa, asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi, inspiroituneeksi ja löytävät ostosten tekemisen hauskaksi. Rusta tekee asiakkaille helppoa ostaa korkealaatuisia tuotteita parhaimmalla hinnalla ja silla on laaja tuotevalikoima joka keskittyy kotiin. Nauti parhaista Rusta n tavaroista, parhaimmilla hinnoilla. Aina asiakasta palvellen, Rusta sta löytyy kaikki mitä tarvitset. Älä odota pitempään vaan ala säästämään rahaa tarjouksilla ja eduilla Rusta ssa Tarjoukset 365 :n kanssa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.rusta.com/fi/fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.