logo

Kaupan PRISMA uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot PRISMA

Prisma on suomalainen hypermarkettiketju jonka omistaa S-ryhmä. Yrityksellä on yli 70 kauppaa 51 eri kaupungissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta PRISMA

Kuinka säästää rahaa kaupassa PRISMA?

Asiakkaat voivat säästää rahaa monella eri tavalla Prisman kautta. Katso nykyiset tarjoukset ja edut ja löydä matalahintaisimmat tuotteet heiltä. Lisäksi, kauppa tarjoaa ilmaisen palautuksen 14 päivän sisällä. Voit myös selata heidän aleosastoaan ja nauttia parhaimmista alennustuotteista.

Alennukset tarjoaa PRISMA

Löydä Prisman viimeisimmät tarjoukset ja edut Tarjoukset 365:n kautta ja opi miksi ihmiset valitsevat tämän kaupan. Prisma tarjoaa asiakkailleen korkeinta laatua olevia tuoreita tuotteita, lihaa ja kotitavaroita erittäin alhaisilla hinnoilla. Nauti parhaimmista Prisma tuotteista parhaimmalla hinnalla. Aina asiakasta palvellen, Prismasta löytyy kaikki mitä tarvitset. Älä odota pitempään vaan ala säästämään rahaa tarjouksilla ja eduilla Prismasta Tarjoukset 365 :n kanssa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.prisma.fi/fi/prisma

Kaupan PRISMA historia: tietoja kaupasta PRISMA?

Supermarkettiketjun perusti S-ryhmä Suomessa. Jyväskylän Seppälän Prisma perustettiin 1972 ja se sai nimensä maamerkiltä joka rakennettiin autokaupan yhteydessä joka näytti Prismalta. 70-luvulla, lisää Prisma supermarketteja avattiin myös Kouvolassa, Oulussa, Porissa, Seinäjoella ja Tampereella muiden kaupunkien lisäksi. Ensimmäinen Prisma pääkaupunkialueella avattiin Malmissa 1987. Tämän hetkinen Prisma ketju syntyi kuitenkin 1988 kun S-ryhmä yhdisti kauppansa kansalliseen ketjuun.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta PRISMA?

Prisma myy ja levittää paljon suosittuja merkkejä kuten Coca Cola, JBL, Nike, UHU, HP, AEG, Durex ja Adidasmuiden joukossa.

Tapaa kaupan PRISMA kilpailijat

Prisma kilpailee muiden supermarketti ketjuyritysten kuten K-Supermarket,Tuuri,K-marketin, S-marketin, K-Citymarketin ja Food Market Herkun kanssa.

PRISMA yksinomaiset edut

Prisman asiakkaat voivat hyödyntää monia eksklusiivisia tarjouksia kaupassa. Prisman kautta voi nauttia 2-4 työpäivän toimituksesta. Tilaa Prisman uutiskirje ja ole ensimmäinen joka saa tietää tarjouksista, uusista tuotteista ja muista eduista.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon PRISMA

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa PRISMA

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Supermarketit myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 11 Supermarketit myymälöitä Finland, mukaan lukien PRISMA ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.