logo
MAINOS

Kaupan K-MARKET uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa K-MARKET

K-Market on suomalainen päivittäistavaraketju ja Keskon tytäryhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee hetkellä Helsingissä. Yrityksellä on yli 800 myymälää eri puolilla Suomea.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta K-MARKET

Kaupan K-MARKET historia: tietoja kaupasta K-MARKET?
close

Yritys perustettiin alun perin vuonna 1993 Suomessa, kun K-ryhmä sulautti myymälänsä valtakunnallisiin ketjuihin. K-Marketin lukuisat eri myymälät sijaitsevat pääosin kaupunkien keskustoissa, esikaupunkialueilla ja maaseudulla. Keskolla on eniten myymälöitä ketjujensa piirissä juurikin K-Marketin nimen alla.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta K-MARKET?
close

K-Market jakelee ja myy lukuisten eri paikallisten ja kansainvälisten brändien tuotteita, joihin lukeutuvat muun muassa Coca Cola, Kinder, Pepsi, Mountain Dew, Colgate ja Fanta. Ketju kaupallistaa lisäksi omia merkkituotteitaan, kuten Pirkka-tuotteita.

Kuinka säästää rahaa kaupassa K-MARKET?
close

Asiakkailla on valittavanaan runsaasti erilaisia tapoja säästää K-Marketissa asioidessaan. Tutustu K-Marketin tuoreimpiin tarjouksiin ja kampanjoihin löytääksesi halvimmat tuotteet sekä parhaat alennukset. Voit myös liittyä K-Plus-jäseneksi ja lunastaa ainoastaan jäsenille kohdennettuja tarjouksia sekä alkaa keräämään pisteitä ostoksistasi.

Tapaa kaupan K-MARKET kilpailijat
close

K-Marketin pääasiallisia kilpailijoita ovat muut paikalliset elintarvikeketjut, kuten Sale,K-CITYMARKET, S-market, Lidl ja Food Market Herkku.

K-MARKET yksinomaiset edut
close

K-Marketin asiakkaat pääsevät nauttimaan kaupan tarjoamista kohdennetuista eduista. Tilaamalla heidän uutiskirjeensä saat ensimmäisenä ilmoituksen tuoreimmista tarjouksista ja uutisista suoraan sähköpostiisi. Rekisteröitymällä heidän verkkosivuilleen pääset hyödyntämään näppäriä ominaisuuksia ja tutustumaan verkkokaupan antimiin.

Alennukset tarjoaa K-MARKET
close

Tutustu K-Marketin tuoreimpiin tarjouksiin ja kampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365 ja ota selvää, miksi niin monet kuluttajat suosivat juuri heidän tuotteitaan. Selaa kuvastoja ja hanki kaikki mahdolliset päivittäistavarat K-Marketista. Heidän asiakkainaan pääset nauttimaan parhaista tuotteista parhaaseen hintaan ja voit olla varma, että asiakkaansa etusijalle asettava K-Market tarjoaa kaiken mitä tarvitset. Mitä siis vielä odotat? Nappaa K-Marketin tuoreimmat tarjoukset ja tutustu alennuskampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.k-ruoka.fi/k-market

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.