logo
homeIcon
  1. separatorSupermarketit
  2. separatorK-CITYMARKET

Kaupan K-CITYMARKET uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot K-CITYMARKET

K-Citymarket on Kesko-konsernin omistama suomalainen elintarvikeketju. Ketjulla on tällä hetkellä noin 80 myymälää 60 eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea. K-Citymarket työllistää yhteensä noin 6 000 henkilöä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta K-CITYMARKET

Kuinka säästää rahaa kaupassa K-CITYMARKET?

Asiakkailla on valittavanaan lukuisia eri tapoja säästää K-Citymarketissa asioidessaan. Liittymällä ilmaiseen K-Plus-jäsenohjelmaan vastaanotat ainoastaan jäsenille suunnattuja tarjouksia ja keräät pisteitä ostoksistasi. Tämän lisäksi kannattaa tutustua heidän tuoreimpiin tarjouksiin ja kampanjoihin.

Alennukset tarjoaa K-CITYMARKET

Tutustu K-Citymarketin tuoreimpiin tarjouksiin ja alennuskampanjoihin palvelusta Tarjoukset 365 ja ota selvää, miksi niin luottavat kyseiseen ketjuun kuin kiveen. Pääset nauttimaan parhaista K-Citymarketin tuotteista parhaaseen hintaan ja voit olla varma, että asiakkaansa etusijalle asettava K-Citymarket tarjoaa kaiken mitä voisit ikinä haaveillakaan. Mitä siis vielä odotat? Nappaa K-Citymarketin tuoreimmat alennukset ja tarjouskampanjat palvelusta Tarjoukset 365.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.k-ruoka.fi/k-citymarket

Kaupan K-CITYMARKET historia: tietoja kaupasta K-CITYMARKET?

Kaupan ensimmäinen myymälä avattiin Lahden Paavolassa vuonna 1971. Citymarket-nimi valittiin tuolloin Keskon osittain omistaman Tampereen City-Otran perusteella. 1970-luvun aikana alueelle rakennettiin kaikkiaan seitsemän tavarataloa, joiden määrä jatkoi kasvuaan seuraavien vuosikymmenten aikana. Vasta 1990-luvulla K-kirjain lisättiin nimen etuliitteeksi. Tätä nykyä K-Citymarket on yksi maan tunnetuimmista elintarvikeketjuista.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta K-CITYMARKET?

K-Citymarket jakelee ja myy lukuisten eri brändien tuotteita, joihin lukeutuvat muun muassa Pepsi, Mountain Dew, Coca Cola, Colgate ja Fanta. Ketju kaupallistaa myös omia tuotemerkkejään, kuten Pirkka-tuotteita.

Tapaa kaupan K-CITYMARKET kilpailijat

K-Citymarketin merkittävimpiä kilpailijoita ovat muut paikalliset elintarvikeketjut, kuten K-Supermarket, S-market, Lidl ja Food Market Herkku.

K-CITYMARKET yksinomaiset edut

K-Citymarketin asiakkaat pääsevät nauttimaan erilaisista kohdennetuista eduista. Tilaamalla heidän uutiskirjeensä saat ensimmäisenä tiedon uusimmista tarjouksista ja alennuskampanjoista suoraan sähköpostiisi.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon K-CITYMARKET

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa K-CITYMARKET

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Supermarketit myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 11 Supermarketit myymälöitä Finland, mukaan lukien K-CITYMARKET ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.