logo
homeIcon
  1. separatorMuut
  2. separatorK-RAUTA

Kaupan K-RAUTA uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot K-RAUTA

K-Rauta on suomalainen K-ryhmään kuuluva rautakauppaketju. Ketjulla on yli 150 myymälää Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta K-RAUTA

Kuinka säästää rahaa kaupassa K-RAUTA?

Asiakkaille tarjotaan lukuisia eri tapoja säästää K-Raudassa asioidessaan. Tutustu heidän tuoreimpiin kausitarjouksiin löytääksesi parhaat diilit. Muista myös, että kauppa tarjoaa asiakkailleen 14 päivän korottoman maksuajan verkkokaupassa tehdyille tilauksille.

Alennukset tarjoaa K-RAUTA

Tutustu K-Raudan tuoreimpiin tarjouksiin ja alennuskampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365 ja ota selvää, mikä on syy kyseisen ketjun menestykselle. K-Raudalla asioidessaan saavat sekä ensiasuntonsa remontoijat että ammattilaiset varteenotettavia neuvoja rakentamiseen ja remontointiin liittyen. Tutustu ketjun laajaan valikoimaan ja hyödynnä heidän ammattitaitoisia palveluitaan varmistaaksesi, että projektisi luistaa kuin rasvattu ja pääset nauttimaan parhaista tuotteista parhaaseen hintaan. Asiakkaistansa huolehtiva K-Rauta tarjoaa kaiken mitä rakennusprojekteihisi tarvitset. Mitä siis vielä odotat? Nappaa K-Raudan tuoreimmat tarjoukset ja tutustu heidän kampanjoihinsa palvelussa Tarjoukset 365.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.k-rauta.fi/

Kaupan K-RAUTA historia: tietoja kaupasta K-RAUTA?

Yritys on alun perin perustettu vuonna 1995 eri nimen alaisena. Vuosien kuluessa, tarkemmin keväällä 2017, kauppa sulautettiin K-Raudan rautakauppaketjuun. K-Rauta omistaa ja ylläpitää myymälöitä, jotka keskittyvät rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen sekä piha- ja puutarhatarvikkeisiin. Ketju on osa Keskoa ja muita K-ketjun kauppoja, jotka muodostavat yhdessä K-ryhmän, mikä on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin myymäläketju ja työllistää noin 45 000 henkilöä. Nykyään K-Raudalla on lukuisia toimipisteitä eri puolilla pohjolaa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta K-RAUTA?

K-Rauta jakelee ja myy lukuisten eri paikallisten ja kansainvälisten brändien tuotteita, joihin lukeutuvat muun muassa Bosch, Delta, Feelux, Makita, Philips, Ryobi, Wagner, Yamaha ja Champion.

Tapaa kaupan K-RAUTA kilpailijat

K-Rautan merkittävimpiä kilpailijoita ovat muut alueella toimivat rautakaupat kuten Punavuoren Rauta, Joint-Nauha, Hartman ja Clas Ohlson.

K-RAUTA yksinomaiset edut

K-Raudan asiakkaat pääsevät hyödyntämään kohdennettuja etuja kaupassa asioidessaan. Tilaamalla heidän uutiskirjeensä saat parhaat tarjoukset, vinkit ja oppaat suoraan sähköpostiisi. Tämän lisäksi voit hyödyntää K-Raudan pikatoimituksia verkkokauppaostoksiin. Ketju tarjoaa myös noutomahdollisuuden: he keräilevät tilauksesi kolmen tunnin kuluessa ja ilmoittavat, kun tuotteet ovat noudettavissa valitsemastasi myymälästä.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon K-RAUTA

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa K-RAUTA

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Muut myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 7 Muut myymälöitä Finland, mukaan lukien K-RAUTA ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.