logo
homeIcon
  1. separatorMuut
  2. separatorRUOHONJUURI
MAINOS

Kaupan RUOHONJUURI uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa RUOHONJUURI

Ruohonjuuri on suomalainen ketjukauppa joka erikoistuu orgaanisiin tuotteisiin. Yrityksellä on 15 eri kauppaa ja työllistää yli 130 ihmistä. Ruohonjuuren pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta RUOHONJUURI

Kaupan RUOHONJUURI historia: tietoja kaupasta RUOHONJUURI?
close

Kun Ruohonjuuri perustettiin 1982, se toimi ensin osuuskuntana ja se sijaitsi vanhassa puutalossa Helsingin Yrjönkadulla. Siitä lähtien, Ruohonjuuri on keskittynyt tarjoamaan orgaanista ruokaa, lisäravinteita ja luonnonkosmetiikkaa. Tällä hetkellä yrityksellä on kauppoja Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Raisiossa, Espoossa, Turussa, Vantaalla ja Jyväskylässä.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta RUOHONJUURI?
close

Yritys tekee tiiviisti yhteistyötä muiden pienyritysten kanssa jotka valmistavat ja myyvät tuotteitaan. Ruohonjuuri myy ja levittää paljon eri merkkejä kuten Aduki, Viona, Whamisa, Evolve, Foodin, Solgar, Pukka, Frantsila, Mádara ja Puhdistamo muiden joukossa.

Kuinka säästää rahaa kaupassa RUOHONJUURI?
close

Asiakkaat voivat säästää rahaa Ruohonjuuressa monella eri tavalla. Katso heidän nykyiset tarjouksensa ja etunsa ja nauti parhaimmista eduista. Asiakkaat voivat säästää jopa 50% valituissa tuotteissa. Lisäksi, asiakas voi liittyä Ruohonjuuren asiakasohjelmaan ja alkaa keräämään pisteitä joilla säästää ostoksissa.

Tapaa kaupan RUOHONJUURI kilpailijat
close

Ruohonjuuri* kilpailee muiden orgaanisten kauppojen kuten Ekokauppa Ekolon, The Natural Beauty Shopin, Satotukun, ja AITO:n kanssa.

RUOHONJUURI yksinomaiset edut
close

Ruohonjuuren asiakkaat voivat hyödyntää monia tarjouksia kaupassa. Tilaa uutiskirje ja saa ensimmäisenä tieto alennuksista, uusista tuotteista ja uudesta sisällöstä suoraan postilaatikkoosi. Älä unohda luoda tiliä Ruohonjuuren sivustolla jossa voit seurata tilaustasi ja aloittaa lisäämään tavaroita ostoskoriisi.

Alennukset tarjoaa RUOHONJUURI
close

Löydä Ruohonjuuri viimeisimmät tarjoukset ja edut vain Tarjoukset 365:n kautta ja opi miksi ihmiset valitsevat sen. Jokainen Ruohonjuuri tuote on parempi valinta ihmisille ja ympäristölle. Nauti parhaista Ruohonjuuri tavaroista, parhaimmilla hinnoilla. Aina asiakasta palvellen, Ruohonjuuri löytyy kaikki mitä tarvitset. Älä odota pitempään vaan ala säästämään rahaa tarjouksilla ja eduilla Ruohonjuuri Tarjoukset 365:n kanssa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.ruohonjuuri.fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.