homeIcon
  1. separatorMuut
  2. separatorTUPPERWARE
MAINOS

Kaupan TUPPERWARE uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa TUPPERWARE

Tupperware on yksi suurimmista amerikkalaisista yrityksistä, joka myy suoraan maailmalle. Yritys erikoistuu keittiön- ja kodintuotteiden tuotantoon, jakeluun ja mainostamiseen. Tupperware tunnetaan kuitenkin parhaiten muovirasioidensa ansiosta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta TUPPERWARE

Kaupan TUPPERWARE historia: tietoja kaupasta TUPPERWARE?
Open

Tupperware sai alkunsa Etelä-Graftonissa, Massachusettsissa, vuonna 1946 kemian insinöörin Earl Tupperin käsissä. Hän keksi ilmatiiviin mallin, joka auttoi säilyttämään ruoan maun sekä esti ruoan kuivumisen. Hänen tuotteensa eivät kuitenkaan olleet menestyksekkäitä, sillä niitä ei mainostettu tarpeeksi. Kaksi vuotta tämän jälkeen Tupper ja hänen vaimonsa tulivat siihen tulokseen, että nykyäänkin käytössä oleva “Tupperware Party” on paras keino myydä brändin tuotteita.

Yli vuosikymmenen kokemuksella Yhdysvalloissa, brändi päätti laajentaa Pohjoismaisille markkinoille. Vuonna 1962 Tupperware aloitti toimintansa Suomessa verkkosivujen sekä tuhansien konsulttien avulla.

Tänä päivänä Tupperwarella on yli 3 miljoonaa konsulttia 100 eri maassa ympäri maailmaa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta TUPPERWARE?
Open

Tupperware tarjoaa tuotteitaan seitsemän oman brändinsä kautta. Näitä brändejä ovat Avroy Shlain, BeautiControl, Fuller Cosmetics, NaturCare, Butrimetics ja Nuvo.

Kuinka säästää rahaa kaupassa TUPPERWARE?
Open

Tupperwarella voit säästää rahaa hyödyntämällä yrityksen tarjouksia, jotka sisältävät alennuksia valikoiduista tuotteista. Voit myös tilata uutiskirjeen ja vastaanottaa uusimmat uutiset ja parhaat alennukset.

Tapaa kaupan TUPPERWARE kilpailijat
Open

Tupperwaren kilpailijoihin Suomessa kuuluu muun muassa Prisma, Orthex, Smart store, GastroMax ja muita.

TUPPERWARE yksinomaiset edut
Open

Tupperware on mahtava brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman muovituotteita ruoan säilytystä, keittiötä ja kotia varten. Kaikki tuotteet ovat parasta laatua ja omia brändejä. Tämän lisäksi yritys tarjoaa mielenkiintoisia etuja sekä erinomaista asiakaspalvelua.

Alennukset tarjoaa TUPPERWARE
Open

Tarjoukset 365:llä on viimeisimmät Tupperwaren tarjoukset. Löydä parhaat tarjoukset kukkarollesi ja saa parhaat valinnat seuraavaa ostosreissuasi varten. Mitä tahansa muovirasioita haluatkaan halvoin hinnoin, Tupperwarelta löytyy kaikki. Tarjoukset 365:ltä löydät kaikki tarjoukset, jotta voit säästää rahaa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.tupperware.fi/

MAINOS

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2023 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.