logo
homeIcon
  1. separatorMuut
  2. separatorBILTEMA

Kaupan BILTEMA uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot BILTEMA

Biltema on ruotsalainen vähittäiskauppaketju, joka on erikoistunut työkaluihin, autotarvikkeisiin ja vapaa-ajan tuotteisiin. Yrityksellä on myymälöitä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Biltema n pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Linköpingissä, Östergötlandissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta BILTEMA

Kuinka säästää rahaa kaupassa BILTEMA?

Asiakkailla on monia tapoja säästää rahaa Bilteman kanssa. Tutustu heidän nykyisiin tarjouksiinsa ja kampanjoihinsa ja löydä heidän edullisimmat tuotteensa.

Alennukset tarjoaa BILTEMA

Löydä Biltema n viimeisimmät tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365: stä ja selvitä, miksi niin monet ihmiset valitsevat Biltema n. Nauti parhaista Biltema-tuotteista parhaaseen hintaan. Biltema on aina asiakkaidensa palveluksessa ja löydät sieltä kaiken etsimäsi. Älä odota enää ja hanki Biltema n viimeisimmät alennukset ja tarjoukset Tarjoukset 365: n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.biltema.fi/

Kaupan BILTEMA historia: tietoja kaupasta BILTEMA?

Biltema n tarina alkoi vuonna 1963, kun yritys aloitti toimintaansa autovaraosamyymälällä nimeltä "General Partnership Biltema", joka sijaitsi alun perin pienessä kellarissa Linköpingissä, Ruotsissa. Liiketoiminta keskittyi autojen varaosien ja tarvikkeiden postimyyntiin. Vuoden kuluttua yritys laajensi postimyyntiä pienellä myymälällä, joka sijaitsi myös samassa kellarissa. Suoraan valmistajalta ostamisen politiikka johti siihen, että Biltema alkoi pian tutkia, missä eri tuotteiden valmistus tapahtui. Vuonna 1983 Biltema avasi ensimmäisen myymälän Linköpingin ulkopuolelle, ja vuonna 1985 yritys avasi vastaavan toimipaikan Suomessa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta BILTEMA?

Biltema myy ja jakelee pääasiassa merkkituotteita, kuten Yosemitea ja monia muita. Kauppa myös tuotteistaa tuotteita omilla tuotemerkeillään.

Tapaa kaupan BILTEMA kilpailijat

Bilteman tärkeimpiä kilpailijoita ovat muut alueella toimivat samankaltaiset myymälät, kuten Punavuoren, Alppi-Rauta, Hartman ja K-Rauta.

BILTEMA yksinomaiset edut

Biltema n asiakkaat voivat hyödyntää monia myymälän tarjoamia ainutlaatuisia etuja. Tilaa heidän uutiskirjeensä, niin et jää paitsi heidän hyvistä tarjouksistaan ja uusimmista uutisista: saat heidän uusimmat alennusmyyntitarjouksensa suoraan postilaatikkoosi. Biltema n kanssa voit nauttia Buy & Pick Up Drive In -palveluista: osta tavarasi verkossa ja noutaa ne tavaratalosta kahden tunnin kuluessa. Tämän lisäksi myymälä tarjoaa verkkokaupan kautta toimituspalveluita alkaen 4,90 eurolla.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon BILTEMA

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa BILTEMA

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Muut myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 7 Muut myymälöitä Finland, mukaan lukien BILTEMA ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.