logo
homeIcon
  1. separatorMuut
  2. separatorPUUILO
MAINOS

Kaupan PUUILO uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa PUUILO

Puuilo on suomalainen tavarakauppaketju joka erikoistuu rakennustarvikkeisiin, yritys työllistää yli 700 ihmistä 30 eri kaupassa ja sen pääkonttori sijaitsee Vantaalla, Suomessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta PUUILO

Kaupan PUUILO historia: tietoja kaupasta PUUILO?
close

Kun se perustettiin 1982 Kainuussa, Puuilo oli alun perin puusepän työpaja josta ylitys kehittyi eteenpäin. Siihen aikaan, Puuilo toimi ensin kommandiittiyhtiönä mutta muuttui sitten osakeyhtiöksi. Alkupäivinä, kauppa tapahtui kylien toreilla myyden tavaroita suoraan asiakkailla kuudesta vanhasta bussista jotka kulkivat Suomea pitkin aina Lappiin asti. Vuosisadan vaihdettua, yritys alkoi rakentamaan kauppaketjua ja bussimyynti lopetettiin. 2021 Puuilo oli listattuna Helsingin Pörssin päälistalla. Tänä päivänä Puuilo on johtava tavarakauppaketju Suomessa joka operoi myös verkkokauppaa Suomessa ja Ruotsissa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta PUUILO?
close

Puuilo myy ja levittää paljon eri merkkejä. Niiden joukosta asiakas voi löytää Biolan, FixMixin, Cameronin, Hellen, Jerkun ja muita.

Kuinka säästää rahaa kaupassa PUUILO?
close

Asiakkaat voivat säästää rahaa Puuilon kautta monella eri tavalla. Katso heidän nykyiset tarjouksensa ja etunsa ja nauti parhaimmista eduista. Lisäksi, tavarakauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50€ tilauksiin.

Tapaa kaupan PUUILO kilpailijat
close

Puuilo kilpailee pääasiassa muiden tavarakauppojen kanssa kuten Sokoksen, Stockmannin, Carlsonin, ja Tokmannin kanssa.

PUUILO yksinomaiset edut
close

Puuilon asiakkaat voivat hyödyntää monia eksklusiivisia tarjouksia kaupassa. Luo tili Puuilon sivuilla ja nauti nopeista tilauksista, kirjaa monia osoitteita, seuraa tilaustasi ja muuta.

Alennukset tarjoaa PUUILO
close

Löydä Puuilon viimeisimmät tarjoukset ja edut Tarjoukset 365:n kautta ja opi miksi ihmiset valitsevat sen. Puuilo tunnetaan sen alhaisista hinnoista ja laajasta tavaravalikoimasta. Nauti parhaista Puuilon tavaroista, parhaimmilla hinnoilla. Aina asiakasta palvellen, Puuilolta löytyy kaikki mitä tarvitset. Älä odota pitempään vaan ala säästämään rahaa tarjouksilla ja eduilla Puuilossa Tarjoukset 365:n kanssa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.puuilo.fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.