logo
homeIcon
  1. separatorKosmetiikka
  2. separatorMARY KAY
MAINOS

Kaupan MARY KAY uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa MARY KAY

Mary Kay on amerikkalainen yksityisomistuksessa oleva monitasoinen markkinointiyritys, jolla on yli 5000 työntekijää ja yli 3,5 miljoonaa myyjää ympäri maailman. Yrityksen pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Addisonissa Teksasissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta MARY KAY

Kaupan MARY KAY historia: tietoja kaupasta MARY KAY?
close

Mary Kayn tarina alkoi vuonna 1963, kun Mary Kay Ash perusti yrityksen. Yritys toimii sen perustajan laatiman yrityssuunnitelman alla. Vuodesta 1976 lähtien yritys on ollut osakemarkkinoilla New York Stock Exchangessa. Vuonna 1985 yritys palasi Ashin yksityisomistukseen vipuvaikutteisen oston myötä. Vuosikymmenien menestyksen jälkeen yritys laajeni ja kasvoi alkuperäisten rajojensa yli, jolloin se saavutti muun muassa Euroopan ja Suomen. Tänä päivänä Mary Kay toimii yli 30 eri maassa ympäri maailmaa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta MARY KAY?
close

Mary Kay myy ja jakelee omia brändättyjä tuotteitaan tuottaen omat meikkinsä ja kokoelmansa.

Kuinka säästää rahaa kaupassa MARY KAY?
close

Asiakkaat voivat säästää rahaa Mary Kaylla monin eri tavoin. Voit tarkastaa nykyiset tarjoukset ja alennukset yrityksen sivuilta ja katalogeista löytääksesi parhaat alennukset ja halvimmat hinnat.

Tapaa kaupan MARY KAY kilpailijat
close

Mary Kayn kilpailijoihin kuuluu muita meikki- ja kauneustuotteita tuottavia yrityksiä, joihin kuuluu muun muassa Avon, Oriflame, Flow Cosmetics, MJ Cosmetics ja KICKS.

MARY KAY yksinomaiset edut
close

Mary Kayn asiakkaat voivat hyödyntää monia yksinomaisia etuja. Rekisteröidy ja luo oma Mary Kay -asiakasprofiilisi ja ota yhteyttä Beauty Consultantiin lähellä sinua. Häneltä voit saada tuotesuosituksia ja vinkkejä.

Alennukset tarjoaa MARY KAY
close

Löydä Mary Kayn viimeisimmät tarjoukset ja mainokset Tarjoukset 365:stä ja ymmärrät, miksi niin monet ihmiset jatkavat Mary Kayn asiakkaina. Mary Kay parantaa naisten elämää joka päivä tarjoamalla heille keinoja menestyä itsenäisinä yrittäjinä ja kehittää itseään. Löydä Mary Kayn innovaatiot juuri sinua varten. Nauti Mary Kayn tuotteista parhain hinnoin. Mary Kaylla on kaikki, mitä etsit. Älä odota enää, vaan hanki viimeisimmät tarjoukset ja alennukset Mary Kaylta Tarjoukset 365:n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://marykay.fi

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.