logo
MAINOS

Kaupan AVON uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa AVON

Avon on monikansallinen kosmetiikka-, ihonhoito-, hajuste- ja henkilökohtaisen hygienian yritys, jonka kotipaikka on Lontoossa. Yhtiö on maailman neljänneksi suurin kauneudenhoitoalan yritys ja toiseksi suurin suoramyyntiyritys.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta AVON

Kaupan AVON historia: tietoja kaupasta AVON?
close

David H. McConnell perusti yrityksen vuonna 1886 New Yorkissa. Tuolloin McConnell ei aikonut perustaa kauneusalan yritystä: hän oli kiertävä kirjojen myyjä, joka tarjosi naisasiakkailleen tuoksunäytteitä lisäetuna. Hän huomasi, että nämä naiset olivat kiinnostuneempia ilmaisista hajuvesistä kuin kirjoista, ja tämä innoitti häntä rekrytoimaan heitä myyntiedustajiksi. Nykyään Avon ista on tullut yksi maailman johtavista sosiaalisesti myyvistä kauneudenhoitoalan yrityksistä, joka markkinoi tuotteitaan yli 100 maassa, Suomi mukaan lukien.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta AVON?
close

Avon myy ja jakelee omia tuotemerkkejään ja mallistojaan, kuten ANEW, Avon Color, Mark ja Skin So Soft. Avon myy myös muita tuotemerkkejä, kuten Belif, Dr. Belmeur, Soft & Sensual ja Supreme Nourishment.

Kuinka säästää rahaa kaupassa AVON?
close

Asiakkaat voivat säästää rahaa Avon illa monin eri tavoin. Tutustu Avon in bestsellersivustoon löytääksesi heidän parhaat tuotteensa edullisimpaan hintaan. Rekisteröidy Avon ille ja tilaa heidän tuotteitaan jopa 35 % alennuksella. Tämän lisäksi yritys tarjoaa ilmaisen toimituksen noutopisteisiin yli 30 euron tilauksille.

Tapaa kaupan AVON kilpailijat
close

Avonin tärkeimpiä kilpailijoita ovat muut paikalliset kosmetiikka- ja kauneudenhoitoalan yritykset ja myyjät,Oriflame, Mary Kay, kuten Flow Cosmetics, Blue Lagoon ja Sky Beauty Oy.

AVON yksinomaiset edut
close

Avonin asiakkaat voivat hyödyntää monia eksklusiivisia etuja myymälän kanssa. Voit luoda Avon-tilin heidän verkkosivustollaan ja aloittaa tuotteiden lisäämisen ostoskoriin samalla, kun selaat heidän sivustoaan

Alennukset tarjoaa AVON
close

Löydä Avonin viimeisimmät tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365 :stä ja selvitä, miksi niin monet ihmiset valitsevat Avonin. Etsitpä sitten uutta ripsiväriä tai ihonhoitotuotteita, Avon tarjoaa sinulle kaiken. Parhaat hoito- ja kauneustuotteet, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi. Nauti parhaista Avon-tuotteista parhaaseen hintaan. Aina asiakkaidensa palveluksessa, Avonilta löytyy kaikki etsimäsi. Älä odota enää ja hanki Avonin viimeisimmät alennukset ja alennusmyynnit Tarjoukset 365 -palvelun avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.avon.fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.