logo
homeIcon
  1. separatorKosmetiikka
  2. separatorORIFLAME
MAINOS

Kaupan ORIFLAME uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot ORIFLAME

Oriflame on ruotsin-sveitsiläinen monikansallinen markkinointiyritys, joka erikoistuu kauneus- ja hyvinvointituotteisiin. Yritys työllistää yli 6000 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Schaffhausenissa, Sveitsissä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta ORIFLAME

Kuinka säästää rahaa kaupassa ORIFLAME?

Asiakkaat voivat säästää rahaa Oriflamella monin eri tavoin. Asiakkaat saavat ilmaisen toimituksen jokaiselle yli 50 euron tilaukselle sekä pisteitä ostoista, joiden avulla voit tilata tuotteita ilmaiseksi. Älä unohda tarkastaa yrityksen verkkosivujen tarjousosastoa, josta löydät uusimman tarjoukset ja alennukset.

Alennukset tarjoaa ORIFLAME

Löydä Oriflamen viimeisimmät tarjoukset ja mainokset Tarjoukset 365:stä ja ymmärrät, miksi niin monet ihmiset jatkavat Oriflamen asiakkaina. Oriflame tuottaa korkealaatuisia ja trendikkäitä tuotteita kauneutta rakastaville ja tarjoaa heille mahdollisuuden olla osana maailmanlaajuista yhteisöä. Nauti Oriflamen tuotteista parhain hinnoin. Oriflamella on kaikki, mitä etsit. Älä odota enää, vaan hanki viimeisimmät tarjoukset ja alennukset Oriflamelta Tarjoukset 365:n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://fi.oriflame.com

Kaupan ORIFLAME historia: tietoja kaupasta ORIFLAME?

Yrityksen perusti veljekset Jonas af Jochnick ja Robert af Jochnich sekä heidän ystävänsä Bengt Hellsten vuonna 1967. Tämä ryhmä halusi perustaa hieman erilaisen yrityksen, joka möi erilaisia tuotteita. Siitä syntyi idea tarjota asiakkaille korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita, jotka saivat inspiraation ruotsalaisesta luonnosta.

Tulevien vuosien aikana Oriflame kasvoi ja laajeni, toimien yli 60 maassa mukaan lukien Suomessa. Tänä päivänä Oriflame on kansainvälinen kauneusyritys, jolla on markkinoita maailmanlaajuisesti, joihin kuuluu todella laaja valikoima luonnonmukaisia ja innovatiivisia kauneustuotteita, joita yli 3,6 miljoonaa itsenäistä konsulttia myy.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta ORIFLAME?

Oriflame myy ja jakelee omia brändättyjä tuotteitaan sekä muita hyvin tunnettujen brändien tuotteita. Näihin kuuluu muun muassa Discover, NovAge, Baby O, Feet Up, Giordani Gold, HairX, Love Nature, THE ONE ja Optimals.

Tapaa kaupan ORIFLAME kilpailijat

Oriflamen kilpailijoihin kuuluu samankaltaisia yrityksiä, joihin kuuluu muun muassa Avon, Mary Kay, Flow Cosmetics, MJ Cosmetics ja KICKS.

ORIFLAME yksinomaiset edut

Oriflamen asiakkaat voivat hyödyntää monia yksinomaisia etuja. Voit tilata yrityksen uutiskirjeen ja saada erilaisia tarjouksia, alennuksia sekä kauneudenhoitovinkkejä suoraan sähköpostiisi.

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.