logo
MAINOS

Kaupan ASKO uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa ASKO

Asko on suomalainen huonekaluihin ja taloustavaroihin erikoistunut vähittäiskauppias. Yrityksen pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Helsingissä, Uudellamaalla. Askolla on yli 30 toimipistettä eri puolilla Suomea ja Venäjää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta ASKO

Kaupan ASKO historia: tietoja kaupasta ASKO?
close

Yrityksen tarina alkoi vuonna 1918 Suomessa. Seuraavien vuosikymmenten aikana Asko on onnistunut kasvamaan ja laajentumaan koko alueella. Kuluttajat valitsivat Askon neljätoista kertaa (2007-2020) Suomen luotetuimmaksi huonekaluliikkeeksi Luotettavin brändi -tutkimuksessa. Tänä päivänä Askolla on useita myymälöitä eri puolilla aluetta.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta ASKO?
close

Asko myy, jakelee ja valmistaa omia merkkituotteitaan.

Kuinka säästää rahaa kaupassa ASKO?
close

Asiakkaat voivat säästää rahaa Askon avulla monin eri tavoin. Tutustu heidän nykyisiin tarjouksiinsa ja kampanjoihinsa ja löydä heidän edullisimmat tuotteensa. Asko tarjoaa useita alennusmyyntitarjouksia asiakkailleen: säästä jopa 50 % valituista tuotteista. Tämän lisäksi voit myös selata heidän outlet-osastoaan löytääksesi heidän viimeiset tuotteensa, jotka ovat saatavilla edullisimpaan hintaan.

Tapaa kaupan ASKO kilpailijat
close

Askon tärkeimpiä kilpailijoita ovat muut alueella toimivat vastaavat huonekalu- ja taloustavarakaupat, kuten Sotka, JYSK, IKEA,, Carlson, Tisama Oy, Artek, Madesign ja Iittala.

ASKO yksinomaiset edut
close

Askon asiakkaat voivat hyödyntää monia ainutlaatuisia etuja myymälässä. Tilaa Askon uutiskirje ja saat ensimmäisenä heidän viimeisimmät uutiset ja tarjoukset suoraan postilaatikkoosi. Rekisteröitymällä saat myös mahdollisuuden voittaa 200 euron lahjakortin. Yritys tarjoaa asiakkailleen myös nopean toimituksen tuotteita sekä kotiinkuljetuspalveluja.

Alennukset tarjoaa ASKO
close

Löydä Askon viimeisimmät tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365:stä ja selvitä, miksi niin monet ihmiset valitsevat Askon. Askosta löydät aina laadukkaat sohvat, sängyt ja ruokapöydät edulliseen hintaan. Etsitpä sitten uutta vuodesarjaa tai mukavinta nojatuolia, Asko tarjoaa sinulle sen. Nauti parhaista Asko-tuotteista parhaaseen hintaan. Asko on aina asiakkaidensa palveluksessa, Asko tarjoaa kaiken, mitä etsit. Älä odota enää ja hanki Askon viimeisimmät alennukset ja alennusmyynnit Tarjoukset 365 -palvelun avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.asko.fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.