logo
MAINOS

Kaupan SOTKA uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa SOTKA

Sotka on suomalainen huonekaluliike. Yrityksellä on tällä hetkellä 40 kauppaa Suomessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta SOTKA

Kaupan SOTKA historia: tietoja kaupasta SOTKA?
close

Alunperin OTK:na tunnettu yritys perustettiin Hämeenlinnassa 1941. Pian sen jälkeen, Sotka laajeni Lahteen 1958. Yritys, joka on operoinut Sotka Oy nimellä vuodesta 1964 lähtien tarjoaa laajan tuotevalikoiman ja oli Suomen kolmanneksi suurin huonekalu valmistaja 1990-luvun vaihteessa. Nimi Sotka tulee Sotkian kylästä, josta OTK osti naulatehdas Sotka Oy:n 1938. OTK tuotti lastulevyjä Sotkassa joiden nimeksi tuli Sotka laudat. Sotka rekisteröitiin virallisesti 1956. Nykyään Sotka kuuluu Indoor Group Oy:lle joka perustettiin kun Sponsor Capital Oy:n operoima pääomarahasto osti Sotka Finland Oy:n 1999.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta SOTKA?
close

Sotka myy ja levittää paljon merkkejä kuten Piscinaa sekä omia merkkejään.

Kuinka säästää rahaa kaupassa SOTKA?
close

Asiakkaat voivat säästää rahaa Sotkassa monella eri tapaa. Asiakkaat voivat tarkastaa nykyiset tarjoukset ja edut ja selata parhaimpia etuja. Säästä jopa 60% valikoiduissa tuotteissa Sotkassa.

Tapaa kaupan SOTKA kilpailijat
close

Sotka kilpailee muiden samankaltaisten huonekalu- ja kotiliikkeiden kuten IKEA, JYSK, Askon, Carlsonin, Tisama Oy:n, Artekin, Madesigning ja Iittalan kanssa.

SOTKA yksinomaiset edut
close

Sotkan asiakkaat voivat hyödyntää paljon tarjouksia kaupassa, Tilaa Sotkan uutiskirje ja saa tietää ensimmäisenä uusista ilmoituksista, uusista tuotteista, tarjouksista ja muista eduista. Tilaamalla osallistut myös 200€ lahjakortin arvontaan joka kuukausi. Älä unohta luoda tiliä Sotkan verkkosivuilla jotta voit lisätä tuotteita ostoskoriin. Lisäksi Sotka liikkeet tarjoavat esimerkiksi kotiin toimituksen.

Alennukset tarjoaa SOTKA
close

Lue Sotkan uusimmista tarjouksista ja eduista Tarjoukset 365:n kautta ja opi miksi ihmiset valitsivat sen. Sotkasta saat kaikki kodin huonekalut edullisella hinnalla. Nauti parhaista Sotkan tavaroista, parhaimmilla hinnoilla. Aina asiakasta palvellen, Sotkasta löytyy kaikki mitä tarvitset. Älä odota pitempään vaan ala säästämään rahaa tarjouksilla ja eduilla Sotkassa Tarjoukset 365:n kanssa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.sotka.fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.