logo

Kaupan JYSK uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot JYSK

JYSK on tanskalainen huonekaluihin ja kodintarvikkeisiin erikoistunut myymäläketju. Yrityksen pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Brabrandissa ja se toimii Tanskan suurimpana kansainvälisenä tuotteiden jakelijana. JYSK:illä on 3 000 myymälää 50 maassa ja se työllistää yli 22 000 työntekijää eri puolilla maailmaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta JYSK

Kuinka säästää rahaa kaupassa JYSK?

Asiakkailla on valittavanaan lukuisia eri tapoja säästää JYSK:issä asioidessaan. Asiakkaat pääsevät muun muassa hyödyntämään JYSK:in Pysyvästi Edullisia Hintoja vaihtoehtoja puntaroidessaan. Kannattaa myös tutustua heidän outlet-osioonsa ja shoppailla myynnistä poistettuja tuotteita huokeaan hintaan.

Alennukset tarjoaa JYSK

Tutustu JYSK:in tuoreimpiin tarjouksiin ja kampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365 ja ota selvää, miksi niin monet kuluttajat suosivat JYSK:in tuotteita. JYSK tarjoaa kaiken mahdollisen kotiin, joten voit olla varma, että et jää tyhjin käsin uutta huonekalua tai vastaavaa kiikaroidessasi. Nautit JYSK:in asiakkaana parhaista tuotteista parhaaseen hintaan ja voit luottaa siihen, että asiakkaansa etusijalle asettava JYSK tarjoaa kaiken mitä voisit ikinä kuvitellakaan. Mitä siis vielä odotat? Nappaa JYSK:in tuoreimmat tarjoukset ja alennuskampanjat palvelusta Tarjoukset 365.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://JYSK.fi/

Kaupan JYSK historia: tietoja kaupasta JYSK?

JYSK:in perusti Lars Larsen huhtikuussa 1979, jolloin hän avasi ensimmäisen myymälänsä Århusin kaupunkiin, Tanskaan. Larsen oli erityisen kunnianhimoinen yrittäjä avatessaan ensimmäisen myymälänsä, mutta hänkään ei osannut odottaa liiketoimintansa kasvavan niin nopeasti, kuin se lopulta kasvoi. Ei siis kestänyt kovinkaan kauan, kun JYSK alkoi laajentamaan toimintaansa avaamalla lukuisia myymälöitä eri puolille Tanskaa ja tavoittaen nopeasti myös muita maita. Suomessa yritys avasi ensimmäisen myymälänsä vuonna 1995, jossa sillä on tätä nykyä jo 93 myymälää. Nykyään JYSK on maailmanlaajuisesti toimiva vähittäiskauppaketju, joka koostuu kivijalkamyymälöistä ja verkkokaupoista, missä myydään tuotteitaan tuhansille asiakkaille päivittäin.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta JYSK?

JYSK jakelee ja myy lukuisten eri brändien tuotteita, joita ovat esimerkiksi Simmons, Dodo, Jutlandia, Wellpur, Dreamzone, Kronborg, Emma ja Royal Oak.

Tapaa kaupan JYSK kilpailijat

JYSK:in merkittävimpiä kilpailijoita ovat muut vastaavanlaiset alueella toimivat huonekaluliikkeet, kuten Asko, Carlson, Tisama Oy, Artek, Madesign ja Iittala.

JYSK yksinomaiset edut

JYSK:in asiakkaat voivat napata lukuisia erilaisia eksklusiivisia etuja shoppaillessaan. Tilaamalla heidän uutiskirjeensä saat uusimmat tarjoukset ja alennuskampanjat suoraan sähköpostiisi sekä mahdollisuuden voittaa 50€ lahjakortti.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon JYSK

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa JYSK

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Huonekalut myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 3 Huonekalut myymälöitä Finland, mukaan lukien JYSK ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.