logo

Kaupan ELISA uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot ELISA

Elisa on suomalainen teleoperaattori, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiö työllistää yli 5 000 henkilöä ja sillä on yli 50 toimipistettä eri puolilla maata.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta ELISA

Kuinka säästää rahaa kaupassa ELISA?

Asiakkaat voivat säästää rahaa Elisalla monin eri tavoin. Tutustu heidän nykyisiin kampanjoihinsa ja tarjouksiinsa ja löydä heidän edullisimmat tuotteensa. Voit myös selata heidän outlet-osastoaan löytääksesi parhaat hinnat ja alennusmyynnit.

Alennukset tarjoaa ELISA

Llisa n viimeisimmät tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365:stä ja selvitä, miksi niin monet ihmiset valitsevat Elisa n. Elisa on yli 140-vuotisen historiansa ansiosta Suomen markkinajohtaja tietoliikenteen ja digitaalisten palveluiden alalla ja tekee joka päivä kovasti töitä asiakaskokemuksen ja laadun parantamiseksi. Nauti parhaista öydä *Elisa-tuotteista parhaaseen hintaan. Aina asiakkaidensa palveluksessa, Elisa lta löydät kaiken mitä etsit. Älä odota enää ja hanki viimeisimmät alennukset ja tarjoukset Elisa lta [Tarjoukset 365](https://tarjoukset365.com/) -palvelun avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://elisa.fi/

Kaupan ELISA historia: tietoja kaupasta ELISA?

Elisan tarina alkoi vuonna 1882, kun sähköinsinööri Daniel Wadén perusti Helsingin Telefooni -nimisen puhelinyhtiön. Vuonna 1985 yhtiöstä tuli Helsingin Puhelin. Pian sen jälkeen yhtiö käynnisti ensimmäisen kaupallisen GSM-palvelun Radiolinja-tuotemerkillä vuonna 1991. Vuonna 1997 yhtiö listautui Helsingin pörssiin nimellä Helsingin Puhelin Oyj. Seuraavien vuosikymmenten aikana Elisa laajeni menestyksekkäästi koko maahan ja sen ulkopuolelle. Nykyään Elisa palvelee yli 2,8 miljoonaa asiakasta Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti, ja se on Suomen markkinajohtaja televiestinnän ja digitaalisten palvelujen alalla.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta ELISA?

Elisa myy ja jakelee toimipisteissään suuren valikoiman maailman johtavien puhelinvalmistajien huippumerkkejä, kuten Apple, Samsung, Logitech, Xiaomi, Polar, LG, Garmin ja Nokia sekä monia muita.

Tapaa kaupan ELISA kilpailijat

Elisan tärkeimpiä kilpailijoita ovat muut alueella toimivat elektroniikkaliikkeet, kuten Euronics, Power, Verkkokauppa.com, Gigantti, Partco ja Bebek.

ELISA yksinomaiset edut

Elisan asiakkaat voivat hyödyntää monia eksklusiivisia etuja myymälän kanssa. Luo oma tili heidän verkkosivuillaan ja aloita ostosten tekeminen verkossa. Tämän lisäksi kauppa tarjoaa 3 vuoden takuun mobiililaitteille.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon ELISA

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa ELISA

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Elektroniikka myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 8 Elektroniikka myymälöitä Finland, mukaan lukien ELISA ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.