logo

Kaupan GIGANTTI uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot GIGANTTI

Gigantti on norjalaisomisteinen kulutuselektroniikkaketju, joka toimii tällä hetkellä Suomessa. Gigantti-ketjuun kuuluu 42 myymälää eri puolilla Suomea, verkkokauppa Gigantti.fi, asiakaspalvelukeskus Helsingissä ja Gigantti Business -myyntipisteet. Yritys työllistää yli 1100 henkilöä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta GIGANTTI

Kuinka säästää rahaa kaupassa GIGANTTI?

Asiakkaat voivat säästää rahaa Gigantilla monin eri tavoin. Tutustu heidän nykyisiin kampanjoihinsa ja tarjouksiinsa ja säästä jopa 70 % valituista tuotteista. Lisäksi myymälä tarjoaa asiakkailleen 50 päivän rahat takaisin -takuun.

Alennukset tarjoaa GIGANTTI

Löydä Gigantti uusimmat tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365:stä ja selvitä, miksi niin monet ihmiset valitsevat heidät. Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden sekä niihin liittyvien palveluiden jälleenmyyjä. Saat kaiken elektroniikkaan kodinkoneisiin liittyvän. Nauti parhaista Gigantti-tuotteista parhaaseen hintaan. Gigantti on aina asiakkaidensa palveluksessa ja löydät sieltä kaiken etsimäsi. Älä odota enää ja hanki Gigantin viimeisimmät alennukset ja tarjoukset Tarjoukset 365 -palvelun avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.gigantti.fi/

Kaupan GIGANTTI historia: tietoja kaupasta GIGANTTI?

Gigantti historia ulottuu 1960-luvulle, jolloin norjalainen Elkjøp-ketju sai alkunsa. Tuolloin yritys myi vain kodinkoneita, ja vuonna 1984 otettiin käyttöön tavaratalokonsepti, ja sen valikoimiin lisättiin myös kodinkoneet, viihde-elektroniikka, tietokoneet ja elektroniikka. Seuraavien vuosikymmenten aikana Gigantti alkoi menestyksekkäästi laajentua alkuperäisten rajojensa ulkopuolelle, ja se saavutti Suomen ja muita alueita. Yrityksen lanseerauksen jälkeen Suomessa Gigantti muutti Suomen markkinat täysin, loi alalle uuden kaupan standardin Suomessa ja asetti uuden hintatason.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta GIGANTTI?

Gigantti myy ja jakelee toimipisteissään laajan valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Apple, Samsung, Xiaomi, Bosch, Motorola, LG ja Nokia sekä monia muita.

Tapaa kaupan GIGANTTI kilpailijat

Gigantti tärkeimpiä kilpailijoita ovat muutkin alueella toimivat viihde-elektroniikkaliikkeet, kuten Power, Euronics, Elisa, Verkkokauppa.com, Partco ja Bebek.

GIGANTTI yksinomaiset edut

Gigantti-asiakkaat voivat hyödyntää monia eksklusiivisia tarjouksia myymälän kanssa. Yritys tarjoaa toimitus- ja asennuspalveluja. Asiakkaat voivat myös varata tuotteet verkossa ja noutaa ne myymälästä.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon GIGANTTI

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa GIGANTTI

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Elektroniikka myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 8 Elektroniikka myymälöitä Finland, mukaan lukien GIGANTTI ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.