logo
homeIcon
  1. separatorMuoti
  2. separatorZARA
MAINOS

Kaupan ZARA uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa ZARA

Zara on maailmankuulu espanjalainen brändi, joka kuuluu Inditex Groupille. Brändi keskittyy muodin suunnitteluun, tuotantoon, jakeluun ja markkinointiin laajalle yleisölle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta ZARA

Kaupan ZARA historia: tietoja kaupasta ZARA?
close

Zaran perusti Amancio Ortega vuonna 1975 Arteijossa (The Coruña) Espanjassa. Hän avasi myös ensimmäisen kaupan ovet. Zara on Inditex Groupin, joka on yksi suurin muodin tuottajista maailmassa, omaisuutta ja tärkein brändi. Inditex Groupin perusti Mr. Ortega vuonna 1963 Espanjassa.

Zaran menestys antoi Inditex Groupille mahdollisuuden laajentaa kansainvälisesti 1980-luvun lopulla, jolloin kauppoja oli yhteensä 2007 ympäri maailmaa eri maissa. Yksi niistä on Suomessa, joka avautui vuonna 2001. Nykypäivänä brändillä on 6 liikettä Suomessa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta ZARA?
close

Zara suunnittelee, myy ja jakelee vain sen omia tuotteitaan, joten ainoa sen myymä brändi on sen oma.

Kuinka säästää rahaa kaupassa ZARA?
close

Voit säästää rahaa Zarassa hyödyntämällä mahtavia hintoja valikoiduissa tuotteissa. Brändi myös suosittelee asiakkailleen uutiskirjeen tilausta, sillä saat sähköpostiisi ajankohtaiset uutiset ja muotitrendit.

Tapaa kaupan ZARA kilpailijat
close

Zaran kilpailijoihin Suomessa kuuluu muun muassa Halonen, Zalando,ASOS, ,H&M,Cubus, Bershka ja muita.

ZARA yksinomaiset edut
close

Zara on paras brändi, jonka voit valita. Yritys takaa parhaan kokoelman muotia vaatteissa, kengissä, kauneus- ja kodintuotteissa huikealla laadulla. Tuotteet ovat suunnitelleet brändin omat parhaat suunnittelijat. Lisäksi yritys tarjoaa yksinomaisia etuja shoppaillessasi.

Alennukset tarjoaa ZARA
close

Tarjoukset 365 tuo sinulle Zaran parhaat tarjoukset. Löydä uusimmat uutiset, jotta voit säästää rahaa seuraavasta ostoksestasi. Zara on kansainvälinen muotibrändi, joka tarjoaa uniikkeja vaatekappaleita kilpailukykyisin hinnoin. Haluat sitten ostaa vaatteita, kenkiä, kauneus- tai kodintuotteita, Zaralta löytyy kaikki. Älä odota enää ja pääse käsiksi kaikkiin tarjouksiin, joita Tarjoukset 365 tarjoaa sinulle.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.zara.com/fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.