logo
homeIcon
  1. separatorMuoti
  2. separatorZALANDO

Kaupan ZALANDO uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot ZALANDO

Zalando on Euroopan johtava muotia myyvä verkkokauppa, joka on perustettu Berliinissä, Saksassa. Yritys erikoistuu viimeisimmän muodin myymiseen koko perheelle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta ZALANDO

Kuinka säästää rahaa kaupassa ZALANDO?

Zalandolla voit säästää rahaa hyödyntämällä alennuksia valikoiduissa tuotteissa, joita mainostetaan katalogin ja outlet-osaston kautta. Tilaamalla uutiskirjeen voit saada sähköpostiisi myös monia tarjouksia ja uutisia.

Alennukset tarjoaa ZALANDO

Tarjoukset 365 tuo sinulle Zalandon parhaat tarjoukset. Löydä nykyisiä tarjouksia, joita tällä kaupalla on sinulle tarjota, ja käytä ne hyväksesi Tarjoukset 365:n avulla. Zalando on verkkokauppa, joka tarjoaa suuren valikoiman tuotteita parhain hinnoin. Älä odota enää, vaan saa paras vaihtoehto sinulle.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.zalando.fi

Kaupan ZALANDO historia: tietoja kaupasta ZALANDO?

Zalandon perusti Robert Gentz ja David Schneider vuonna 2008 Berliinissä, Saksassa. Siitä lähtien yritys erikoistui kenkien myyntiin verkkokaupassa. Vuosien kuluessa yrityksestä tuli Euroopan johtava muodin, vaatteiden, asusteiden, teknologian ja muiden tuotteiden myyjä.

Askel askeleelta Zalando saavutti menestystä laajentuen 23 eri maahan. Yksi näistä on Suomi, jossa Zalandon toiminta alkoi vuosina 2012 ja 2013. Vuonna 2015 yritys avasi toisen kansainvälisen keskuksen Helsinkiin.

Tänä päivänä Zalando on maailmanlaajuisesti tunnettu yritys, joka omistautuu tarjoamaan viimeisintä muotia asiakkailleen.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta ZALANDO?

Zalando tarjoaa usean eri brändin tuotteita, joista yksi on sen oma. Näihin brändeihin kuuluu muun muassa ARKET, Cras, Holzweiler, YAS, Samsøe Samsøe, Vagabond ja Marimekko. Näiden lisäksi myös Adidas, Nike, Levi’s, Tommy Hilfiger, Mango, PULL&BEAR, Fila, New Balance ja paljon muita brändejä kuuluvat valikoimaan.

Tapaa kaupan ZALANDO kilpailijat

Zalandon kilpailijoihin Suomessa kuuluu muun muassa Halonen, Cubus, ASOS, Zara, H&M, Bershka ja muita.

ZALANDO yksinomaiset edut

Zalando on paras verkkokauppa vaateshoppailuun halusit sitten kenkiä, kauneustuotteita tai halvempia hintoja brändeistä. Zalando toteuttaa unelmasi, sillä vain yhdellä klikkauksella voit saada kaikki edut.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon ZALANDO

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa ZALANDO

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Muoti myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 10 Muoti myymälöitä Finland, mukaan lukien ZALANDO ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.