logo
homeIcon
  1. separatorMuoti
  2. separatorCUBUS

Kaupan CUBUS uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot CUBUS

Cubus on skandinaavinen vähittäiskauppaketju, joka on erikoistunut miesten, naisten ja lasten vaatteisiin. Yrityksellä on tällä hetkellä yli 300 myymälää ja yli 3000 työntekijää kuudessa Euroopan maassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta CUBUS

Kuinka säästää rahaa kaupassa CUBUS?

Asiakkaat voivat säästää rahaa Cubuksen avulla monin eri tavoin. Liity Cubuksen kanta-asiakasklubiin ja saat bonuksen kaikista ostoksistasi, 10 % alennuksen ensimmäisestä ostoksesta ja ilmaisen toimituksen.

Alennukset tarjoaa CUBUS

Löydä Cubus in uusimmat tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365: stä ja selvitä, miksi niin monet ihmiset valitsevat Cubus in. Jos pidät suosikkivaatteidesi ostamisesta verkosta, Cubus on oikea paikka sinulle. Nauti parhaista Cubus -tuotteista parhaaseen hintaan. Cubus on aina asiakkaidensa palveluksessa ja löydät sieltä kaiken etsimäsi. Älä odota enää ja hanki viimeisimmät alennukset ja tarjoukset Cubus ilta Tarjoukset 365 -palvelun avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://cubus.com/fi/

Kaupan CUBUS historia: tietoja kaupasta CUBUS?

Yrityksen tarina alkoi vuonna 1966, jolloin Cubus-ketju alun perin aloitti toimintansa. Tuolloin ajatus ketjukonseptista lanseerattiin Jonas Øglændin vaatetehtaalla Sandnesissa. Øglænd testasi useita erilaisia konsepteja, kuten vaatemerkkejä Ø-klær ja Pioner, ennen kuin lopulta vakiinnutti nimen ja konseptin Cubus vuonna 1979. Vuonna 1985 Varner Group osti Øglændin, ja vuonna 1988 siitä tuli Øglændin suurin osakkeenomistaja. Omistusasemaa laajennettiin, kunnes Varner Group otti Jonas Øglændin ja siten koko Cubuksen haltuunsa vuonna 1990. Samana vuonna Cubus alkoi laajentua koko alueelle ja saavutti seuraavien vuosikymmenten aikana Suomen ja muut Pohjoismaat. Nykyään Cubus on yksi Skandinavian suurimmista vaateketjuista, joka tarjoaa edullisia vaatteita lapsille, naisille ja miehille.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta CUBUS?

Cubus myy ja jakelee omia tuotemerkkejään: yrityksellä on omat suunnittelu- ja osto-osastot, jotka kehittävät ja ostavat mallistoja jatkuvalla laadunvalvonnalla.

Tapaa kaupan CUBUS kilpailijat

Cubusin tärkeimpiin kilpailijoihin kuuluvat muut alueella toimivat muodin vähittäismyyjät, kuten Halonen, Zara, Zalando, ASOS, COS, Lindex, Garageland ja Massimo Dutti.

CUBUS yksinomaiset edut

Cubusin asiakkaat voivat hyödyntää monia eksklusiivisia tarjouksia myymälässä. Rekisteröidy ja luo oma tilisi heidän sivustollaan, jotta voit aloittaa tuotteiden lisäämisen ostoskoriin.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon CUBUS

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa CUBUS

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Muoti myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 10 Muoti myymälöitä Finland, mukaan lukien CUBUS ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.