logo
MAINOS

Kaupan H&M uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa H&M

H&M on ruotsalaisperäinen myymäläketju, joka keskittyy vaatteiden ja muotiasusteiden myyntiin miehille, naisille, nuorille, pojille ja tytöille. H&M:llä on pitkä historia markkinoilla, ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. H&M on vahvasti läsnä Suomessa sekä monissa maissa ympäri maailmaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta H&M

Kaupan H&M historia: tietoja kaupasta H&M?
close

H&M n perusti Erling Persson vuonna 1947, jolloin hän avasi ensimmäisen myymälän Västeråsiin, Ruotsiin. Myymälä, jonka alkuperäinen nimi oli Hennes (ruotsiksi "hänen"), myi yksinomaan naisten vaatteita.

Vuonna 1964 yritys avasi myymälä Norjaan. Vuonna 1968 Persson osti Tukholmassa sijaitsevan Mauritz Widforssin metsästysvaateliikkeen, mikä merkitsi miesten vaatemalliston lisäämistä. Samana vuonna nimi muuttui Hennes & Mauritziksi. Vuosia myöhemmin yritystä alettiin kutsua yksinkertaisesti H&Mi.

Suomeen H&M rantautui 2000-luvulla, ja se on siitä lähtien ollut Suomen markkinoilla arvostettu myymälä.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta H&M?
close

H&M on muotivaatteiden ja asusteiden valmistaja, joten se myy tuotteita omalla tuotemerkillään.

Kuinka säästää rahaa kaupassa H&M?
close

H&M:ssä on helppo säästää rahaa hyödyntämällä H&M:n virallisilla verkkosivuilla olevia tarjouksia ja kampanjoita. Tarjoukset 365-sivustolta löydät myös H&M:n uusimmat tarjoukset ja kampanjat. H&M lanseeraa alennuspäiviä, jolloin tuotteet ovat jopa 70 % alennuksessa.

Tapaa kaupan H&M kilpailijat
close

H&M kilpailee Suomessa muiden kauppaketjujen, kuten Gapin, Zaran ja Mangon kanssa.

Onko H&M tällä hetkellä auki?
close

Suomen H&M-myymälät ovat avoinna maanantaista lauantaihin klo 9-20. Joidenkin myymälöiden aukeamis- ja sulkeutumisajat saattavat vaihdella sijainnin mukaan.

Kuinka monta H&M kauppaa on eri puolilla maata?
close

H&M toimii Suomessa muun muassa Helsingissä, Pietarsaaressa ja Vaasassa sijaitsevien myymälöiden kautta.

Kuinka ostaa H&M tuotteita verkosta
close

H&M:llä on myös oma verkkokauppa. H&M:n verkkokaupassa on "Tarjoukset"-osio, josta asiakkaat löytävät laajan valikoiman tuotteita alennettuun hintaan.

H&M yksinomaiset edut
close

Asiakkaat voivat nauttia H&M:n tarjoamista eduista tekemällä ostoksia verkossa ja saamalla tuotteet kotiinkuljetuksena. H&M:n myymät vaatteet ovat laatusertifioituja. Jos H&M:n tuotteissa ilmenee vikoja, H&M sallii palautukset ja vaihdot. H&M tarjoaa lahjakortteja erityisten tilaisuuksien kunniaksi.

Alennukset tarjoaa H&M
close

Tarjoukset 365 tuo sinulle parhaat luettelot, alennukset ja erikoistarjoukset kaikista suosikkikaupoistasi.

Löydä uskomattomia säästöjä päivittäistavaroista, elektroniikasta, huonekaluista, vaatteista, työkaluista, puutarhatarvikkeista, kosmetiikasta, urheiluvaatteista, leluista ja paljon muusta.

Meillä on yksi suurimmista kokoelmista luetteloita Suomen parhaista kaupoista ja tuotemerkeistä.

Tarjoukset 365 auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset ja säästämään aikaa ja rahaa. Löydä uusimmat alennukset ja tarjoukset lähelläsi olevista kaupoista.

Käy Tarjoukset 365:ssä jo tänään ja löydä uusia tapoja nauttia ostokokemuksesta!

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.