logo
homeIcon
  1. separatorMuoti
  2. separatorKAPPAHL
MAINOS

Kaupan KAPPAHL uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa KAPPAHL

KappAhl on ruotsalainen miesten, naisten ja lasten vaatteisiin erikoistunut vähittäiskauppayritys. Yhtiö työllistää maailmanlaajuisesti yli 3 000 henkilöä 360 myymälässä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Puolassa sekä omassa verkkokaupassaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta KAPPAHL

Kaupan KAPPAHL historia: tietoja kaupasta KAPPAHL?
close

Yrityksen tarina alkoi yli 60 vuotta sitten kellarista Göteborgissa. Per-Olof Ahl perusti takkiliikkeen mottonaan "Annamme monille ihmisille mahdollisuuden pukeutua hyvin". Ei kestänyt kauankaan, kun pienestä kaupasta kasvoi menestystarina. Vuosien kuluessa KappAhl aloitti menestyksekkäästi toiminnan laajentamisen alkuperäisten toimialueidensa ulkopuolelle ja tavoitti muun muassa Suomen sekä muut pohjoismaat. Tätä nykyä KappAhlilla on kaiken kaikkiaan lähes 400 myymälää ja siitä on tullut yksi Pohjoismaiden johtavista muotialan myymäläketjuista.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta KAPPAHL?
close

KappAhl jakelee ja myy lukuisten eri brändien merkkituotteita, joihin lukeutuvat muun muassa XLNT, Newbie, Basics, Babblarna, Kay/day, LOL Surprise ja Playstation.

Kuinka säästää rahaa kaupassa KAPPAHL?
close

Asiakkailla on käytössään lukuisia eri tapoja säästää KappAhlissa asioidessaan. Liity KappAhl Clubiin lunastaaksesi pisteitä kaikista ostoksistasi, hyödyntääksesi ilmaisia toimituksia yli 60€ tilauksille ja napataksesi 5% alennuksen kaikista ostoksistasi. Tämän lisäksi kannattaa tutustua heidän verkkokauppansa alennusosioon ja selailla parhaita tarjouksia sekä kampanjatuotteita. Voit säästää jopa 70% valituista tuotteista KappAhlin kausitarjousten myötä.

Tapaa kaupan KAPPAHL kilpailijat
close

KappAhlin merkittävimpiä kilpailijoita ovat muut alueella toimivat muotiliikkeet kuten Zalando, ASOS,Cubus, Halonen, COS, Lindex, Garageland ja Massimo Dutti.

KAPPAHL yksinomaiset edut
close

KappAhlin asiakkaat pääsevät hyödyntämän lukuisia erilaisia kohdennettuja etuja myymälässä asioidessaan. Tilaamalla heidän uutiskirjeensä saat ensimmäisenä tiedon tuoreimmista tarjouksista ja uutisista suoraan sähköpostiisi.

Alennukset tarjoaa KAPPAHL
close

Tutustu KappAhlin tuoreimpiin tarjouksiin ja alennuskampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365 ja ota selvää, miksi niin monet kuluttajat päätyvät shoppailemaan juuri heidän liikkeessään. KappAhl suunnittelee vaatteita, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä sekä toimittaa korkealaatuisia ja hyvin istuvia vaatteita sukupuolesta ja iästä riippumatta naisille, lapsille ja miehille. KappAhlin asiakkaana pääset nauttimaan parhaista tuotteista parhaaseen hintaan ja voit olla varma, että asiakkaansa etusijalle asettava KappAhl tarjoaa kaiken mitä voisit ikinä kuvitellakaan. Mitä siis vielä odotat? Nappaa KappAhlin tuoreimmat alennukset ja tutustu kampanjoihin palvelussa Tarjoukset 365.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.kappahl.com/fi-FI/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.