logo
homeIcon
  1. separatorMuoti
  2. separatorHALONEN

Kaupan HALONEN uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot HALONEN

Halonen on suomalainen muotivaatteisiin erikoistunut vähittäiskauppa, jonka pääasiallisena toimipaikkana toimii tällä hetkellä Helsinki. Yhtiö työllistää yli 450 kaupan alan ammattilaista ja asiantuntijaa yli 20 toimipisteessään ympäri Suomea.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta HALONEN

Kuinka säästää rahaa kaupassa HALONEN?

Halosta suosimalla asiakkaat voivat säästää lukuisilla eri tavoilla. On mahdollista hankkia Halosen kanta-asiakaskortti (käteiskortti) ja vastaanottaa kuukausittain erilaisia kanta-asiakasetuja, kuten jopa 5% bonus Carlson-myymälöihin ja verkkokauppoihin. Tämän lisäksi myymälä tarjoaa vielä ilmaisen toimituksen yli 100€ tilauksille.

Alennukset tarjoaa HALONEN

Löydä Halosen tuoreimmat tarjoukset ja kampanjat Tarjoukset 365-palvelusta ja ota selvää, miksi niin monet kuluttajat päättävät suosia Halosta. Halonen tarjoaa laadukkaita ja hyvin istuvia vaatteita naisille, lapsille ja miehille. Nauti parhaista Halosen tarjoamista tuotteista parhaaseen hintaan. Asiakkaansa etusijalle asettavalta Haloselta löytyy kaikki mitä voisit kuvitella tarvitsevasi. Mitä siis vielä odotat? Nappaa Halosen tuoreimmat tarjoukset ja kampanjat Tarjoukset 365-palvelusta.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.halonen.fi/

Kaupan HALONEN historia: tietoja kaupasta HALONEN?

Halonen on trendikäs ja uusiutuviin toimintatapoihin keskittyvä suomalainen yritys, joka juontaa juurensa niinkin kauas, kuin vuoteen 1932. Perustamista seuraavien vuosien aikana yritys jatkoi menestyksekkäästi kasvuaan sekä toiminnan laajentamista koko maahan. Halonen on vuosien myötä kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista yksityisistä muotialan yrityksistä, jolla on lukuisia myymälöitä suurien kaupunkien keskustoissa ja ostoskeskuksissa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta HALONEN?

Halonen myy ja jakelee lukuisten eri brändien, kuten Calvin Kleinin, Dolce & Gabbanan, Hugo Bossin, Levi’sin, Adidaksen, Filan, Conversen ja Lumenen tuotteita. Halonen valitsee suomalaiselle kuluttajille tarjoamansa brändit laadun, istuvuuden sekä hinta-laatusuhteen perusteella. Liikkeellä on omiakin tuotemerkkejä, jotka takaavat hintatietoiselle kuluttajalle hyvää laatua kohtuulliseen hintaan.

Tapaa kaupan HALONEN kilpailijat

Halosen pääasialliset kilpailijat ovat muut alueella toimivat muotiliikkeet kuten esimerkiksi Zalando, KappAhl, ASOS, Zara, COS, Lindex, Garageland ja Massimo Dutti.

HALONEN yksinomaiset edut

Halosen asiakkaat voivat hyödyntää kaupan heille tarjoamia eksklusiivisia etuja. Muun muassa tilaamalla heidän uutiskirjeensä saat ensimmäisenä ilmoituksen kauden tuoreimmista tarjouksista, uutisista ja trendeistä suoraan sähköpostiisi.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon HALONEN

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa HALONEN

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Muoti myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 10 Muoti myymälöitä Finland, mukaan lukien HALONEN ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.