logo
homeIcon
  1. separatorMuoti
  2. separatorSTOCKMANN

Kaupan STOCKMANN uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot STOCKMANN

Stockmann on suomalainen tavarakauppaketju jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa, yrityksellä on yhteensä 8 liikettä 3 eri maassa ja se työllistää yli 9,000 ihmistä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta STOCKMANN

Kuinka säästää rahaa kaupassa STOCKMANN?

Asiakkaat voivat säästää monella eri tapaa Stockmannilla. Asiakkaat voivat katsoa nykyiset tarjoukset ja edut ja selata parhaimpia etuja. Säästä jopa 25% valituissa tuotteissa.

Alennukset tarjoaa STOCKMANN

Lue Stockmannin uusimmista tarjouksista ja eduista Tarjoukset 365:n kautta ja opi miksi ihmiset valitsivat sen. Nauti parhaista Stockmannin tavaroista, parhaimmilla hinnoilla. Aina asiakasta palvellen, Stockmannilta löytyy kaikki mitä tarvitset. Älä odota pitempään vaan ala säästämään rahaa tarjouksilla ja eduilla Stockmannilla Tarjoukset 365:n kanssa. Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.stockmann.com/

Kaupan STOCKMANN historia: tietoja kaupasta STOCKMANN?

Stockmannin perusti Georg Franz Stockmann, myyjä Lyypekistä, Saksasta joka alkoi työskentelemään kirjanpitäjänä Nuutajärvi Lasityökaupassa Helsingissä Senaatintorilla. 1859 Stockmannista tuli liikkeen manageri, Myöhemmin, 1862, Stockmann otti liikkeen haltuunsa ja Stockmann tavaratalo perustettiin virallisesti. 1930, Stockmann, Helsingin keskustan liike valmistui ja siellä oli pyöröovet, limulähde ja rullaportaat. Pian sen jälkeen, ensimmäiset Stockmann liikkeet Suomen ulkopuolella avattiin 1989 Moskovassa ja Tallinnassa 1993. Pohjoisin tavaratalo sijaitsee Oulussa ja se avattiin 2001 ja suljettiin 2017. Nykypäivänä, Stockmannin omistamat 8 tavarataloa sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Latviassa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta STOCKMANN?

Stockmann myy ja levittää paljon merkkejä joihin kuuluu muun muassa Marimekko, Adidas, Dr. Martens, Clarks ja Nike.

Tapaa kaupan STOCKMANN kilpailijat

Stockmann kilpailee muiden paikallisten tavaratalojen kuten Cubus, Rustan, Sokoksen, Carlsonin, Veljekset Keskisen ja Tokmannin kanssa.

STOCKMANN yksinomaiset edut

Stockmannin asiakkaat voivat hyödyntää paljon eksklusiivisia tarjouksia kaupassa. Tilaa Stockmannin uutiskirje ja saa ensimmäisenä tieto uusista kampanjoista, uusista tuotteista, tarjouksista ja muista eduista. Tilaajana, voit nauttia 10% alennuksesta ensimmäisestä tilauksesta.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon STOCKMANN

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa STOCKMANN

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Muoti myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 10 Muoti myymälöitä Finland, mukaan lukien STOCKMANN ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.