logo
MAINOS

Kaupan STARK uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa STARK

Stark on suomalainen yritys joka erikoistuu lumenluomis- ja harjausvälineistöön ammattilaisille ja raskaille käyttäjille. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Lapinlahdessa, Suomessa. Stark työllistää noin 40 ammattilaista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta STARK

Kaupan STARK historia: tietoja kaupasta STARK?
close

Yrityksen tarina alkaa 1980-luvulla kun ensimmäiset Stark tuotteet suunniteltiin ja valmistettiin. Starkin ensimmäinen tuote oli traktorin etuliite jonka jälkeen lumilaukku, pyöröharja ja sivuaura luotiin myös. 1990-luvulla tuotevalikoimaa laajennettiin muilla auroilla, keräysharjoilla, hiukanlevittäjillä ja monikäyttöisillä ämpäreillä. Pian sen jälkeen, 2000-luvulla, yrityksen myyntiala laajeni Suomen rajojen ulkopuolelle Norjaan, Ruotsiin, Baltian maihin, Keski-Eurooppaan ja Venäjälle. Stark on johtava traktoreiden, kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien työvälineiden valmistaja Suomessa. Tänä päivänä, Starkin pääkonttori sijaitsee Lapinlahdessa, noin 400 kilometrin päässä pohjoisessa Helsingistä.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta STARK?
close

Stark myy ja levittää omia merkkituotteitaan. Yritys valmistaa lisäosia pyöräkuormaajille, kiinteistönvälitys ylläpitolaitteille, traktoreille ja kaivinkoneille. Starkin tuotteet tunnetaan niiden käytännöllisyyden, kestävyyden ja teknisten ominaisuuksien puolesta.

Kuinka säästää rahaa kaupassa STARK?
close

Asiakkaat voivat säästää rahaa monella eri tapaa Starkilla. Asiakkaat voivat katsoa nykyiset tarjoukset ja edut ja selata parhaimpia etuja.

Tapaa kaupan STARK kilpailijat
close

Stark kilpailee muiden jälleenmyyjien kuten Snowekin, Machinion ja Snowstarin kanssa.

STARK yksinomaiset edut
close

Starkin asiakkaat voivat hyödyntää paljon eksklusiivisia tarjouksia kaupassa. Asiakkaat voivat luoda tilin Starkin verkkosivuilla jossa voi muokata tiliä ja tavaroita helposti. Verkkosivua selaamalla voit myös löytää lähimmän Stark myyjän alueellasi.

Alennukset tarjoaa STARK
close

Lue Starkin uusimmista tarjouksista ja eduista Tarjoukset 365:n kautta ja opi miksi ihmiset valitsivat sen. Starkin tuotteet valitsee alan johtavat yritykset kun tehokasta välineistöä tarvitaan lumenluomiseen, hiekoittamiseen, kaivamiseen tai harjaamiseen. Nauti parhaista Starkin tavaroista, parhaimmilla hinnoilla. Aina asiakasta palvellen, Starkilta löytyy kaikki mitä tarvitset. Älä odota pitempään vaan ala säästämään rahaa tarjouksilla ja eduilla Starkissa Tarjoukset 365:n kanssa.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.stark-suomi.fi/fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.