logo
MAINOS

Kaupan MASKU uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa MASKU

MASKU on suomalainen huonekalujen ja kodin tavaroiden jälleenmyyjä Lempäälässä, Pirkanmaalla. Yrityksellä on 47 myymälää alueella, joissa työskentelee yli 200 työntekijää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta MASKU

Kaupan MASKU historia: tietoja kaupasta MASKU?
close

MASKUn tarina alkoi, kun Toivo Sukari alkoi myymään huonekaluja 1970-luvulla ovelta ovelle. Vuonna 1983 hän rakennutti ensimmäisen huonekalumyymälän MASKUn kuntaan ja perusti MASKUn Kalustetalo Oy:n. MASKU on 38 vuoden aikana kehittynyt yhden miehen yrityksestä Suomen suurimmaksi perheyritykseksi huonekalualalla.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta MASKU?
close

MASKU tuottaa, myy ja jakelee omia tuotteitaan. Suurin osa MASKUn huonekaluista voidaan kustomoida juuri sellaiseksi kuin haluat.

Kuinka säästää rahaa kaupassa MASKU?
close

Asiakkaat voivat säästää rahaa MASKUlla monin eri tavoin. Tarkasta yrityksen nykyiset tarjoukset sekä alennukset ja nauti jopa 77% alennuksista valittujen tuotteiden hinnoista. MASKUlla on samat hinnat verkkokaupassa kuin myymälöissäkin.

Tapaa kaupan MASKU kilpailijat
close

MASKUn kilpailijoihin kuuluu samankaltaisia, samalla alueella toimivia huonekaluyrityksiä, kuten Jyskin Varastomyymälä, Sokos, Carlson, Stockmann Helsinki, Stark ja Veljekset Keskinen.

MASKU yksinomaiset edut
close

MASKUn asiakkaat voivat hyödyntää monia yksinomaisia etuja. Asiakkaat voivat kirjautua tai luoda tilin MASKUn verkkokauppaan ja lisätä tuotteita ostoskoriin. Kun huonekalusi ovat valmiina, MASKU noutaa ne varastolta ja toimittaa ne sinulle sovittuun aikaan. Älä unohda tilata uutiskirjettä, ja saat yllätyslahjan.

Alennukset tarjoaa MASKU
close

Löydä MASKUn viimeisimmät tarjoukset ja mainokset Tarjoukset 365:stä ja ymmärrät, miksi niin monet ihmiset jatkavat MASKUn asiakkaina. Löydät MASKUlta sohvat, sängyt ja ruokapöydät huokeaan hintaan. Löydä sisustusratkaisut mökkeihin, pihoihin, parvekkeisiin ja terasseihin. Nauti MASKUn tuotteista parhain hinnoin. MASKUn valikoimassa on jatkuvasti satoja eri vaihtoehtoja. MASKUlla on aina kaikki, mitä asiakkaat etsivät. Älä odota enää, vaan hanki viimeisimmät tarjoukset ja alennukset MASKUlta *Tarjoukset 365*:n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.masku.com

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.