logo

Kaupan PENTIK uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot PENTIK

Pentik on suomalainen sisustustuotteisiin ja astioihin erikoistuva yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Posiolla. Yrityksen brändi keskittyy erityisesti tekstiileihin sekä keramiikkaan. Pentik työllistää yli 200 työntekijää yli 80 eri sijainnissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta PENTIK

Kuinka säästää rahaa kaupassa PENTIK?

Asiakkaat voivat säästää rahaa Pentikillä usein eri tavoin. Liity Pentikin Friend Clubiin ja saat ilmaisen toimitukset noutopisteeseen yli 50 euron tilauksiin. Saat myös erityisiä tarjouksia. Tarkasta myös nykyiset alennukset sekä tarjoukset ja voit säästää jopa 30% valituista tuotteista.

Alennukset tarjoaa PENTIK

Löydä Pentikin viimeisimmät tarjoukset ja mainokset Tarjoukset 365:stä ja ymmärrät, miksi niin monet ihmiset jatkavat Pentikin asiakkaina. Pentik haluaa tuoda henkäyksen pohjoista kauneutta ja mukavuutta ihmisten ympärille. Nauti Pentikin tuotteista parhain hinnoin. Pentikillä on kaikki, mitä etsit. Älä odota enää, vaan hanki viimeisimmät tarjoukset ja alennukset Pentikiltä Tarjoukset 365:n avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.pentik.com

Kaupan PENTIK historia: tietoja kaupasta PENTIK?

Yrityksen perustivat Anu Pentik ja Top Pentikäinen vuonna 1971. Pentikin astiat tunnetaan pyöreydestään ja käsityötaidostaan. Vuonna 1973 keramiikkapaja aloitti toimintansa ja vuonna 1974 maailman pohjoisin keramiikkatehdas vihittiin käyttöön. Pentikin ensimmäinen myymälä avautui Helsinkiin Esplanadille vuonna 1976. Tulevien vuosien aikana yritys on menestyksekkäästi laajentunut ja kasvanut alueella. Tänä päivänä yritys toimii Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta PENTIK?

Pentik tuottaa, myy ja jakelee suunnittelemiaan ja toteuttamiaan tuotteita oman brändinsä alla.

Tapaa kaupan PENTIK kilpailijat

Pentikin kilpailijoihin kuuluu samankaltaiset liikkeet, joihin kuuluu muun muassa Stark, Masku, Bauhaus, UDUMBARA, Bjarmia ja Iittala.

PENTIK yksinomaiset edut

Pentikin asiakkaat voivat hyödyntää monia yksinomaisia etuja. Asiakkaat voivat nauttia 30 päivän palautusoikeudesta. Pentik tarjoaa myös lukuisia maksuvaihtoehtoja, joihin kuuluu muun muassa verkkopankki sekä luottokortti.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon PENTIK

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa PENTIK

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Rautakauppa myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 5 Rautakauppa myymälöitä Finland, mukaan lukien PENTIK ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.