logo

Kaupan BAUHAUS uusimmat tarjoukset

Tarjoukset, alennukset, mainoslehtiset ja kuvastot BAUHAUS

Bauhaus on saksalainen ketjumyymälä, joka on erikoistunut puutarha-, tee-se-itse- ja kodinhoitotuotteisiin. Yhtiöllä on 273 Bauhaus-liikettä19 eri Euroopan maassa, ja se työllistää maailmanlaajuisesti yli 10 000 työntekijää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta BAUHAUS

Kuinka säästää rahaa kaupassa BAUHAUS?

Asiakkaat voivat säästää rahaa Bauhausin kanssa monin eri tavoin. Tutustu heidän nykyisiin kampanjoihinsa ja löydä heidän edullisimmat tuotteensa, jotka löytyvät heidän katalogeistaan.

Alennukset tarjoaa BAUHAUS

Löydä Bauhaus in uusimmat tarjoukset ja kampanjat vain Tarjoukset 365 :stä ja tutustu miksi niin monet ihmiset valitsevat Bauhaus in. Bauhaus on verstaan, talon ja puutarhan asiantuntija. Mitä ikinä etsitkään, Bauhaus tarjoaa sinulle kaikki tarvikkeet. Nauti parhaista Bauhaus-tuotteista parhaaseen hintaan. Bauhaus illa on aina asiakkaidensa palveluksessa. Älä odota enää ja käytä eduksesi Bauhaus in viimeisimmät alennukset ja tarjoukset Tarjoukset 365 -palvelun avulla.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.bauhaus.fi/

Kaupan BAUHAUS historia: tietoja kaupasta BAUHAUS?

Bauhausin tarina alkoi keväällä 1960, kun ensimmäinen Bauhaus-asiantuntijakeskus avattiin Mannheimissa Saksassa. Siitä lähtien Bauhausista on tullut perinteinen paikka, jossa miljoonat asiakkaat käyvät ostamassa kaiken tarvitsemansa työpajalle, kotiin ja puutarhaan. Ensimmäinen Bauhaus Saksan ulkopuolella avattiin Itävallassa, jossa perustettiin vuonna 1972 ensimmäinen valtion omistama yritys. Seuraavina vuosina Bauhaus jatkoi kasvuaan ja laajentumistaan koko mantereella ja saavutti Suomen kaltaisia maita. Bauhaus on asiakkaiden suosiossa lähes kaikkialla Euroopassa, ja tämä verkosto laajenee joka vuosi. Nykyään voit vierailla yli 200 toimipisteessä eri puolilla Eurooppaa.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta BAUHAUS?

Bauhaus myy ja jakelee laajan valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Teknos, Bosch, Makita, Metabo, Ryobi ja Einhell.

Tapaa kaupan BAUHAUS kilpailijat

Bauhausin suurimpiin kilpailijoihin kuuluvat myös maassa toimivat vastaavat rautakaupat,Stark, Maku,kuten K-Rauta, Rautasoini Oy, Kodin Terra Pori ja Ikh.

BAUHAUS yksinomaiset edut

Bauhaus in asiakkaat voivat hyödyntää monia myymälän tarjoamia ainutlaatuisia etuja. Voit tilata Bauhaus in uutiskirjeen ja saada uutta tietoa Bauhaus in uusimmista julkaisuista, ajankohtaisista tarjouksista ja muusta suoraan sähköpostiisi. Älä myöskään unohda, että Bauhaus tarjoaa noutopalveluita myymälöissään: voit tilata tuotteet verkossa ja noutaa ne myöhemmin haluamastasi toimipisteestä.

Hanki parhaat tarjoukset ja säästä paljon BAUHAUS

Parhaat tarjoukset säästää osoitteessa BAUHAUS

Etsitkö tapoja säästää rahaa paikallisessa Rautakauppa myymälässäsi? Olet oikeassa paikassa!

Tarjoukset 365 antaa sinulle pääsyn yli 5 Rautakauppa myymälöitä Finland, mukaan lukien BAUHAUS ja monia muita.

Aloita selailu
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.