logo
MAINOS

Kaupan NIKE uusimmat tarjoukset

Tarjouksia, alennuksia, kampanjoita, esitteitä ja luetteloita kaupassa NIKE

Nike on amerikkalainen monikansallinen yritys, joka erikoistuu urheiluvaatteisiin sekä -tarvikkeisiin. Yrityksen pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Beavertonissa ja sillä on yli 1000 liikettä ympäri maailmaa. Yritys työllistää myös yli 76000 työöntekijää maailmanlaajuisesti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta NIKE

Kaupan NIKE historia: tietoja kaupasta NIKE?
close

Yrityksen perusti 25. tammikuuta vuonna 1964 ratajuoksija Phil Knight sekä hänen valmentajansa Bill Bowerman. Yritys toimi aluksi Eugenessä, Oregonissa japanilaisen kenkämerkin, Onitsuka Tigerin, jakelijana. Aluksi yritys sai suurimman osan myynneistään ratatapaamisissa, Knight’s autostaan. Alun menestyksen ansiosta yritys kasvoi nopeasti alueella sekä laajeni rajojensa ulkopuolelle saavuttaen uusia maita, kuten Suomen. Tänä päivänä Nike on yksi maailman suurimmista urheilijoiden kenkien sekä vaatteiden tarjoajista ja myös tärkeä urheilutuotteiden valmistaja.

Mitä tuotemerkkejä voin löytää kaupasta NIKE?
close

Nike myy ja jakelee omia tuotteitaan omien brändien alla, joka tarkoittaa, että yritys suunnittelee, tuottaa ja myy kaiken, jota näet myymälöissä.

Kuinka säästää rahaa kaupassa NIKE?
close

Asiakkaat voivat säästää rahaa Nikellä usein eri tavoin. Voit tarkastaa myymälän alennusosion, joka löytyy verkkokaupasta, ja löydät yrityksen halvimmat hinnat. Nike tarjoaa opiskelijoille 10% alennuksen.

Tapaa kaupan NIKE kilpailijat
close

Niken kilpailijoihin kuuluu saman alueen urheiluliikkeet, joihin kuuluu muun muassa Adidas, Stadium, XXL, Amer Sports ja Budget Sport.

NIKE yksinomaiset edut
close

Niken asiakkaat voivat hyödyntää monia yksinomaisia etuja. Luo oma Niken jäsenprofiili ja saa uudet tuotteet, inspiraatiota ja yhteisö ensimmäisten joukossa. Voit myös tilata yrityksen uutiskirjeen, josta saat tietoa uusimmista julkaisuista ja alennuksista suoraan sähköpostiisi.

Alennukset tarjoaa NIKE
close

Löydä Niken uusimmat tarjoukset ja alennukset Tarjoukset 365:stä ja ymmärrät, miksi ihmiset jatkavat heidän asiakkainaan. Nike tuo inspiraatiota ja innovaatiota jokaiselle maailman urheilijalle. Löydät Nikeltä kaiken kengistä asusteisiin. Nauti Niken parhaista tuotteista parhain hinnoin. Nikellä on kaikki, mitä etsit. Älä odota enää, vaan tutustu Niken uusimpiin tarjouksiin ja alennuksiin Tarjoukset 365:ssä.

Esitteet ja luettelot sisältävät parhaat viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuotuiset kampanjat, joiden tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla kaupoissa jo tänään. Voit tarkistaa päivitetyt hinnat myös selaamalla virallisia verkkosivuja verkossa: https://www.nike.com/fi/

MAINOS
arrowDown

Tarjoukset 365 Tekijänoikeus © 2024 Tarjoukset 365. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekstin kopioiminen ilman ennalta hankittua kirjallista lupaa on kielletty. Tuotekuvat, kuvat ja esitteet ovat vain havainnollistavia tarkoituksia varten. Alennetut hinnat ovat tällä sivustolla luetteloiduilta virallisilta jakelijoilta. Tarjoukset ovat voimassa eräpäivään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän sivun tarkoitus on informatiivinen, eikä sitä voi käyttää tuotteiden lunastamiseen. Hinnat voivat vaihdella sijainnista riippuen.